../images/Emo222.gifעידכונים

SuperShiro

New member
../images/Emo222.gifעידכונים

שוב, השרשור הקודם כבר די עמוס ומחר הוא כבר לא יקפוץ.

SuperShiro

New member
מגאזין OK! מאשר, לבריטני, טימבאלנד וג'סטין

נקבעו סשנים לעבודה בסטודיו בסוף חודש יולי ../images/Emo26.gif OK Magazine CONFIRMS Britney's July sessions with Timbaland/JT!!! I was reading the new OK Magazine article about Britney and they confirmed the late-July sessions in the studio for Britney working with Timbaland/JT!!! That guy at the Timbaland forum must be right!!! They said it was happening during JT's break from his tour and that they were determined to make hits and get Britney happy again and back on top!!! ../images/Emo26.gif תרגום טוני מהאתר britneyexperts קרא את המגאזין "OK!" ובו היה מאמר אשר אישר כי נקבעו סשנים לבריטני יחדיו עם טימבאלנד וג'סטין טימברלייק לקראת סוף חודש יולי. הבחור מפורום טימבאלנד אשר דיווח על הידיעה לפני מספר שבועות ככל הנראה צדק. המגאזין טוען כי הדבר יקרה במהלך ההפסקה אשר ג'סטין טימברלייק לוקח מסיבוב ההופעות שלו, וכי הם [טימבאלנד וג'סטין] נחושים להקליט להיטים, להפוך את בריטני לשמחה ולהחזירה לטופ. אם זה היה מגאזין "People" הייתי יכולה להגיד שאתם יכולים לחייך כיוון שהם מאוד אמינים בדרך כלל, באשר למגאזין הזה אין לי מושג, פשוט נצטרך להמתין ולחכות. בכל אופן, אני די מאמינה לשמועות שטענו שהשיר שבריטני השמיעה באודישנים הוא שיר שנעשה עם טימבאלנד, והם כנראה חוזרים לעבוד יחד בשנית רק שהפעם גם ג'סטין מצטרף.

Britney Style

New member
או קיי...

אני מקווה מאוד שג'סטין לא יעשה את ה"פסס" הזה שהוא מרבה לעשות למשל ב"רוק יור באדיי",שהוא עושה את זה בא לי להכניס לו אגרוף בפרצוף מרוב שזה מעצבן. ועם טמברלנד אמרתי כבר את דעתי ובגלל שמשעמם לי אני יעתיק אותה משירשור אחר../images/Emo6.gif "הבעיה עם טימבה היא שרוב ההפקות שלו ממש ממש חופרות לך באוזניים ולמי שלא מבין למה אני מתכוון שיישמע את האלבום שלו יש שמה כמה שירים שפשוט עושים כאב ראש מרוב העומס של ההפקה.... אבל עם נלי נגיד הוא עשה עבודה מצויינת ../images/Emo47.gif אז נראה כבר מה יהיה../images/Emo13.gif" בשורה תחתונה שניהם תותחים, לשניהם יש מינוסים אבל אני סומך על בריטני שלא תיתן לאותם מינוסים להיכלל בשירים שלה. למרות שעדיין אני קצת חושש כי "I've Just Begun Having My Fun" לדוגמא דומה קצת כמו הפקה של טימבה...

brit is my love

New member
זה ממש טוב...

טימבאלנד הוא המפיק הכי טוב באמריקה!! הוא הפיק לכל התותחים- נלי פורטאדו, פוסיקאט דולז, גסטין טימברליק.... וג'סטין חזק מאוד באמריקה... ממש אוהבים אותו שם ! הם יחזירו את בריטני למסלול....

SuperShiro

New member
תמונות חדשות של בריטני יחדיו עם שון

אתם טוענים שהיא צבעה לשחור, כולם טוענים שהיא צבעה לחום../images/Emo3.gif אולי זה נראה כך כיוון שהיה חשוך בחוץ. גם לי זה נראה שחור, אבל מי יודע? בריטני נראית נהדר, זוהרת כזאת../images/Emo99.gif והתוספות האלו נראות הרבה יותר טוב מהקודמות. חבל שהיא כל הזמן שמה את השיער מאחור, היא הייתה נראית הרבה יותר טוב אם הוא פשוט היה מסודר בצורה רגילה. ושון, הוא מדהים, פשוט ילד יפיפה.

YugiBoy

New member
היא מאופרת? תמונה ממש יפה..

צריך להראות לאנשים כמו ליבר כמה היא יפה (=

lidor love lee

New member
יאאאא איזה בוביי שוןן../images/Emo99.gif

אני גם רוצה ילד כזה יפה ../images/Emo3.gif

0rin

New member
../images/Emo210.gifאיזה מקסימים הם../images/Emo99.gif

שון ילד יפהפה..וגם אחיו הקטן..ג'יידן ../images/Emo13.gif בריטני מדהימה! אבל למה היא חזרה לשחור?? שתתן לשיער שלה מנוחה! חח

SuperShiro

New member
האם בריטני באמת תערוך הופעה ב30.6?

../images/Emo26.gif IS BRITNEY ACTUALLY PERFORMING ON SATURDAY, JUNE 30? Rosie is touring on the True Colors tour with Cyndi Lauper, and she talked about the rumors on her video blog (rosie.com) today about whether Britney is performing or not. The Britney part is about 2 minutes in: quote: ________________________________________ "And the rumors are swirling about that Britney is joining us in L.A. Now Cyndi said it wasn't happening, and it's [thank you] it's Cyndi's tour, so she would know. But if it is happening, I'm thrilled. 'Cause I enjoy Britney.' Brit if you're watching... honey, you and me. We're gonna share a backstage moment. Cause I love you kid." ________________________________________ click below to access Maybe Cyndi didn't know at the time (when Rosie asked her). I mean Cyndi IS a little cooky... but whatever, the girl just wants to have fun. Plus People.com is reporting it, as well as the theatre hosting this event (not to mention her choreographer confirmed it as well). Britney had auditions this week, too. And well... It's still happening, damn it! ../images/Emo26.gif תרגום רוזי נמצאת בסיבוב ההופעות "True Colors" יחד עם סינדי לאופר, והיא דיברה על האם בריטני מופיעה איתן או לא היום [אתמול, 24.6] בבלוג שלה. החלק על בריטני הוא בערך כ 2 דקות [די בהתחלה]. "והשמועות רצות בקצב מטורף על כך שבריטני מופיעה איתנו בלוס אנג'לס. עכשיו סינדי אמרה שהיא לא מופיעה איתנו, וזה המופע שלה, אז היא צריכה לדעת. אבל אם זה קורה, אני נרגשת. בגלל שאני נהנית מבריטני. בריט אם את צופה..מותק, את ואני. אנחנו עומדות לחלוק רגע מאחורי הבמה. כי אני אוהבת אותך ילדה. *הערה של ג'ורדן*, אולי בזמן הזה סינדי לא ידעה. [כשרוזי שאלה אותה, לא כאשר היא דיברה על זה אתמול] כלומר, סינדי קצת [?].. אבל שיהיה, הילדה רק רוצה לעשות כיף. בנוסף לכל Peaople.com מדווחים שהיא מופיעה, כך גם מדווח המקום המארח את המופע [ויש כמובן את הכוריאוגרפית שלה [של בריטני] שאישרה זאת גם כן.]. גם בריטני ערכה אודישנים השבוע. ו..זה עדיין קורה לעזאזל! [במובן הטוב../images/Emo3.gif] הנה הוידאו למי שמעוניין לצפות בו, http://www.breatheheavy.com/index.php?subaction=showfull&id=1182745810&archive=&start_from=&ucat=&

Britney Style

New member
הלוואי שהן ישירו גירלס ג'אסט וואנה הב פאן

זה דיי צפוי שהיא לא תאשר, כמו שהיה עם המיני טור יענו "הפתעה".

YugiBoy

New member
טריק חדש:תגידו שבריט מופיעה איתכם כדי למכור..

כרטיסים.... מקווה שהיא תופיע.... אם היא שוב עושה הפתעה... סבבה (= סוף סוף דנים בבריטני בתקשורת במובן חיובייי חחח

Brit22k

New member
ואו...

אני מה זה רוצה שהיא תופיעה כבר! סנדי נשמעת ממש חמודה! וזה יהיה ממש נחמד לראות אותם יחד מופיעות ../images/Emo13.gif בואו נחכה ונראה מה יהיה

למעלה