שרשור פרק יומי

Oshi love Tamir

New member
נטשה ורוני שולטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חח איזה פרק יפה,סוף סוף הן הראו לדניאל והעיפו אותו לעזאזאל,מגיע לו למטומטם הזה מצידי שגם יעוף מהסדרה!!!איך שמחתי!!!
"גו נטשה,גו נטשה" נו טוב גם:"גו רוני,גו רוני" חחחח... ומסכנה איה עכשיו היא ראתה שכולם חושבים שהיא מתה,ואיזה מצחיק מפחיד ומוזר ביחד היה הפיקאצ'ו הסגול הזה...גם אני בהתחלה חשבתי שזה רק בובה ולא שמתי לב לגוף שלו חחח... הקיצר היה פרק מהמם

חחח זהו

גם אני בהתחלה חשבתי שזה רק בובה וזה עוד יותר מפחיד שפיתאום בובה מדברת באמצע החיים
ואח"כ הוא קם אז ראו שזה בן אדם (מולי)

Secret17

New member
שוב התסריט באתר הרשמי חושף את האמת

על מי הוא הפיקאצ'ו (ומי בעצם שייך ללובשי הגלימות). גם אתמול התסריט חשף בטעות מי זה. לא שלא כולם מנחשים כבר, אבל בכל זאת.

Cindy Campbell

New member
היא בטח נמצאת ממש קרוב...../images/Emo135.gif

כי אם היא נגיד נמצאת במרחק של שעתיים נסיעה מאיפה שמולי גר (ת"א, לא?), אז לא נראה לי שהוא יעבור כזה מרחק רק כדי להגיד לה את זה ויחזור... אולי המדבר הזה לא באמת קיים? אולי מולי סתם שם שם רקע או תפאורה של סרט?

שכטרון

New member
וואלה!!../images/Emo59.gif

איה ליד הבאר סוחטת את החולצה ושותה... הולכת לכיוון האוהל.... נכנסת... בתוך האוהל יושב גבר לבוש שחורים (השחקן שמשחק את מולי) עם מסכה של פיקאצ'ו....

i love skat

New member
יווו...איזה פרק גדול../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

באמת נהנתי מכל שניה..
היה אחלה פרק, ממש אהבתי אותו.. והקטע עם דניאל היה גדול..
וצפוי כ"כ מי האיש עם מסכת הפיקאצ'ו..
אהבתי את הקטע שכל אחד נזכר במה שהיה לו היום.. כמו בפרק עם המבחן[43] זה היה ממש פצצה..
קיצר..פרק מעולה

nadav1232

New member
זה מולי!!!

האיש שבא לאיה בסוף עם התחפושת פיקאצ'ו זה מולי, בגלל שזוכרים שהוא בא לבית של משפחת דביר והוא ראה את בן בן משחק בפוקימון בפלייסטיישן והוא ראה את הפיקאצ'ו הכחול שבן בן שיחק איתו? אז בטוח זה הוא!

itzik895

New member
אנשים-

אני רק רוצה להגיד לכם שזה לא מולי, אתם לא מבינים שהיוצרים רוצים לתת לכם להבין שמולי הוא אחד מהם ובסוף יראו לכם שמולי הוא לא אחד מהם. כמו שנתנו לכם להרגיש שיש שתולה בין הבנות ובסוף ראיתם שזו דודה של נטשה. תעשו חושבים..

שכטרון

New member
הם כתבו בתסריט שזה הוא../images/Emo59.gif

וגם מי יכול להתחפש לפיקאצ'ו דווקא אחרי שמולי ראה אותה? ועוד בסגול?

mickeyc19

New member
../images/Emo210.gif יש לי השערה ../images/Emo210.gif

היא אמנם קשורה יותר לפרק של אתמול מאשר לזה של היום, אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה.... אתמול כששולמיק הגיע לדגנית היא הציעה לו לשתות תה, הוא ביקש תה צמחים והיא אמרה שיש לה דיצת האשכולית, אם אני לא טועה זה התה שרוברטו היה שותה... ההשערה שלי היא שאולי בהמשך יתברר ששלומיק הזה קשור לרוברטו (הבן שלו או משהו כזה), מה דעתכם?

nWkobi

New member
השערה יפה אבל..

כבר ידוע שהעוזר(שלאחרונה נראה ליד קאסיו) הוא הבן של רוברטו...קשה לי להאמין שפתאום יגלו שיש לו שניים...זה יותר מדי הזוי...מה שכן נראה לי שקאסיו הוא הוא רוברטו.

למעלה