חח איזה פרק יפה,סוף סוף הן הראו לדניאל והעיפו אותו לעזאזאל,מגיע לו למטומטם הזה מצידי שגם יעוף מהסדרה!!!איך שמחתי!!!
"גו נטשה,גו נטשה" נו טוב גם:"גו רוני,גו רוני" חחחח... ומסכנה איה עכשיו היא ראתה שכולם חושבים שהיא מתה,ואיזה מצחיק מפחיד ומוזר ביחד היה הפיקאצ'ו הסגול הזה...גם אני בהתחלה חשבתי שזה רק בובה ולא שמתי לב לגוף שלו חחח... הקיצר היה פרק מהמם
כי אם היא נגיד נמצאת במרחק של שעתיים נסיעה מאיפה שמולי גר (ת"א, לא?), אז לא נראה לי שהוא יעבור כזה מרחק רק כדי להגיד לה את זה ויחזור... אולי המדבר הזה לא באמת קיים? אולי מולי סתם שם שם רקע או תפאורה של סרט?
האיש שבא לאיה בסוף עם התחפושת פיקאצ'ו זה מולי, בגלל שזוכרים שהוא בא לבית של משפחת דביר והוא ראה את בן בן משחק בפוקימון בפלייסטיישן והוא ראה את הפיקאצ'ו הכחול שבן בן שיחק איתו? אז בטוח זה הוא!
אני רק רוצה להגיד לכם שזה לא מולי, אתם לא מבינים שהיוצרים רוצים לתת לכם להבין שמולי הוא אחד מהם ובסוף יראו לכם שמולי הוא לא אחד מהם. כמו שנתנו לכם להרגיש שיש שתולה בין הבנות ובסוף ראיתם שזו דודה של נטשה. תעשו חושבים..
../images/Emo210.gif יש לי השערה ../images/Emo210.gif
היא אמנם קשורה יותר לפרק של אתמול מאשר לזה של היום, אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה.... אתמול כששולמיק הגיע לדגנית היא הציעה לו לשתות תה, הוא ביקש תה צמחים והיא אמרה שיש לה דיצת האשכולית, אם אני לא טועה זה התה שרוברטו היה שותה... ההשערה שלי היא שאולי בהמשך יתברר ששלומיק הזה קשור לרוברטו (הבן שלו או משהו כזה), מה דעתכם?
כבר ידוע שהעוזר(שלאחרונה נראה ליד קאסיו) הוא הבן של רוברטו...קשה לי להאמין שפתאום יגלו שיש לו שניים...זה יותר מדי הזוי...מה שכן נראה לי שקאסיו הוא הוא רוברטו.