שרשור פרק יומי

mickeyc19

New member
השאלה היא...

גם אני קראתי את התקציר של יום ראשון שאדם וניני מקבלים מידע על איה, השאלה היא האם הם יקבלו את המידע הנכון...

שכטרון

New member
כתוב...../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

"אדם וניני מקבלים סוף סוף את המידע המובטח להם"

Cindy Campbell

New member
פרק ממש טוב!../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

נראה לי שהסצנה עם דניאל הייתה הכי טובה בפרק, פשוט סצנה מעולה
למרות שהקטע שהוא אמרה "למה שלא נלמד להתחלק?" או משהו כזה היה מעצבן... איזה בחור חולני
מסכנה איה, שחושבים שהיא מתה, אבל אני חייבת להודות שהקטע שבחור עם מסכה של בובה מאיים עליה די משעשע
בהתחלה לא ראיתי את שאר הגוף של האדם הזה, אז חשבתי שזו רק בובה שמדברת אליה
נראה לי שמולי הוא אחד מהמסכות, איך שהוא כל פעם צריך ללכת כשצריכים אותו... והסצנה עם האיש המזוקן הייתה קריפית
כשאדם היה צריך לחשוב על התמונה הייתי בטוחה שאיה מופיעה בתמונה, אבל זו סתם בנדנה
.

nitzan 89

New member
פיקה פיקה פיקאצ'ו!

גיבור הילדות שלי הפך למבשר בשורות רעות!
קודם כל היה כל כך שקוף שמולי הלך לחבורת מסכות שלו, איזה מפחיד היה הקטע עם האנשים האדומים. דון ועדי אין עליכן! הבתן לדניאל הזה בפרצוף!

פרק מעולה

נטשה ורוני גדולות!!!
והפוקימון הזה זה בטח מולי מה יהיה עם איה

רק הלן

New member
עכשיו זה בטח מולי!!!!

עכשיו אני בטוחה במיליארד אחוז שהאיש בגלימה זה מולי ! עם אתם לא זוכרים היה את הפרק שמולי בא לדדי ובן בן היה בבית ומולי שאל את בן בן איך קוראים ל יצור הזה (או משהו כזה ) והוא שאת אותו "צ'יקיפו?" ובן בן תיקן אותו ואמר פיקאצ'ו ובסוף כשהוא הלך והוא שאל אותו עוד פעם איך קוראים לפיקאצ'ו והאיש הזה שהיה באוהל של איה על הראש שלו היתה מסיכה של פיקאצו (רק בצבע סגול) אז המסקנה היא שזה בטח מולי..

ברברונת

New member
100% שזה מולי.

קודם כל פיאקצ'ו צהוב לרלוז בכם. דבר שני, כמו שאמרו פה, שמולי שאל את בןבן איך קוראים לפיקאצ'ו אז בטח הוא הלך לחנות תחפושות או משו וביקש. גם איך שהוא לחץ על דדי ועמוס כי הוא לא רצה להסתבך עם הלובשי גלימות האחרים. קיצר זה מולי

lk היחידה

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo58.gif......

גם בתסריט היה כתוב שזה השחקן שמשחק את מולי..

אחלה פרק

רק שאני לא יודע מה קורה כי פרק לפני לא ראיתי והvod האפסי הזה לא מעדכן את הפרקים

מה היה בדקות הראשונות?!?!

ראיתי מ20 ל3 התבלבלה לי השעהה ואני לא אוכל לראות בערב מה היה עם רותם אדם וניני? איך הם הסכימו בסוף לעשות תניסוי?

שכטרון

New member
מה שקרה...../images/Emo59.gif

את רותם לא הראו היום. הבנו שהיא הביאה למסכות את היהלום, והאיש עם המסכה הגיע לחדר של אדם על הבוקר. הוא אמר לו שבגלל שניצן עזרה להם, הוא לא מספר להם מה קרה לאיה, ולבסוף השתכנע, ואמר לאדם שאם הוא וניני יעשו את הניסוי, הוא יספר להם על איה.

למעלה