שרשור פרק יומי

Rioter

New member
אני לא חושבת...

רוברטו הוא אדם טוב, הוא לא היה רע. בסופו של דבר ראינו שהעקרונות שלו הם אלו שחשובים לו, והוא באמת אדם טוב. קאסיו, לעומתו, מגיע לרמות רוע שלא מתוארות... אני מאמינה שאין ביניהם קשר כזה שהם אותו אחד, אבל אי אפשר לדעת. (ואני מזכירה שהעוזר קרא לדג שלו רוברטו..)

שכטרון

New member
תקצירים לפרקים הבאים../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

פרק 99, אחת פחות מידי: רוחל'ה נהנת מתשומת הלב התקשורתית. ניצן כועסת על ניני. דגנית עומדת בפני שיחה גורלית. מולי מודאג מהחשיפה של הפרוייקט. אבנר ודדי מנסים לפתור את הבעיה בניסוי. פרק 100, שמיניה חדשה: אבנר ודדי מוצאים דרך להמשיך בפרוייקט הלמדא קלאוד. השביעיה מתכנסת במצפה כדי לקבל לשורותיה את המצטרפת החדשה לשמיניה. פרק חגיגי ומרגש. פרק 101, המעטפה: הניסוי מתחדש והמזימה של סקרופיו הולכת ומתבהרת. דגנית מתכוננת לשיחה של חייה. אדם וניני מקבלים סופסוף את המידע שהובטח להם. פרק 102, נ"צ 1882: פרק מותח במיוחד - השמיניה מנסה לפענח את המסר במעטפה, בעוד הדרמה במדבר מגיעה לשיאה. רוחל'ה משכנעת את יאיר לחלוק איתה מידע מסווג. דורי מעצבן את ניצן. עוד שעה בערך יהיה לי גם את התקציר של פרק 103

Cindy Campbell

New member
../images/Emo7.gifהפרקים האלה נשמעים מעולים../images/Emo135.gif

ואני לא אוכל לראות את ההמשך שלהם (103- 105), כי אני בטיול השנתי
. אני אצטרך לחכות עד יום שישי...

לאאאאאאאאאאא!

לא רוצה שהיא תצטרף!! אני רוצה את איה!! א
י
ה ת
ח
ז
ר
י! איזה פיקאצ'ו סגול ואכזר!!
לא פייר!! א=י=ה!!

Fuhrer

New member
אמממ ../images/Emo58.gif

אולי יש פה מישהו שיודע מה זה נ.צ אז הוא בטח יבין שדרך נקודת הציון 1882 היא בטח המיקום בו איה נמצאת

אולי ../images/Emo58.gif..

נכון , כנראה פרק לפני זה המידע שאדם וניני יקבלו יהיה הנ"צ של איה .. אני כבר מדמיינת אותם מנווטים במדבר.. = ]

שכטרון

New member
פרק 103../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

הקיטנה של נטשה: מולי מנסה לברר פרטים לגבי מי ששלח את המעטפה. רוחל'ה מגלה לסוזי הכל. סקורפיו מוצאים דרך חדשה להשיג את מטרתם.

j u l i a 1 3

New member
סוף סוף! ../images/Emo58.gif

המסכות יגידו לאדם וניני מה קרה לאיה! אבל אם הם ישקרו? לא.... אין מצב שהם ישקרו אחריי כל מה שאדם וניני עשו.. מולי לא כזה רשע. נכון?

hospital_food

New member
חבל שעושים את זה כל כך ברור

הבנו כבר בתחילת העונה שמולי הוא אחד מאנשי המסיכות, חבל שממשיכים למתוח את זה כאילו זו תעלומה גדולה ולא פשוט להראות כבר את מה שכולם יודעים מזמן, שמולי אחד מהם. אם מולי הוא לא אחד מהם אז אני מסיר את הכובע בפני התסריטאים של הסדרה. אבל לא נראה לי שזה ככה...

פרק יפה!

אהבתי את הסצנה של רוני, נטשה ודניאל עם הסטירות בסוף איזה מסתורי היה הקטע עם הזקן והמקל הזה עם היהלומים והכמרים האלה כל סצנה של הסקורפיו זה מסתורי
בתסריטכתוב שהפיקאצ'ו הזה זה מולי... אז מולי לקח את איה מהמטוס והביא אותה לשם?! מחרתיים פרק 100

ba r2 0 1 0

New member
אוף שיגלו כבר מה הקטע עם המסכות

האלה
חחחח היה פרק יפה ומעניין! והקטע עם דניאל היה גדול (קצת צפוי אבל גדול!)!

טוב עכשיו זה דיי ברור..

עכשיו זה די ברור שמולי הוא אחד מהמסכות והוא גם זה שהיה אצל איה במדבר. סיבות: 1.כשמולי הלך לדדי (לבית שלו)הוא פגש את בןבן והיה את הקטע הזה עם פצי'קו-פיקא'צו. 2.בזמן שהוא היה במדבר הראו את אנשי המסכיות והיו רק שני אנשים!! 3.זאת הסיבה שמולי לא הסכים להיות נוכח במצפה.

segalben7

New member
נכון ויש לי עוד הוכחה...

למי שכל ההוכחות האלה לא מספיקות לו בגלל שגיורא אוהב להפתיע אותנו אז ההוכחה שמוכיחה באמת שזה מולי היא שבתסריט כתוב שזה מולי... צירפתי את התסריט...

Fergie7

New member
מה?!../images/Emo2.gif

"נזכרת פתאום בדמותו של פיקאצ'ו שמופיעה בתא הנוסעים לפני ההמראה..."

segalben7

New member
בטח...

בטח לא היה להם תקציב או שלא היה להם זמן והם ישימו את זה בפרק הבא... לפחות עכשיו אנחנו יודעים שמולי הוא חלק מהמסכות כי כל הזמן לא האמנתישהוא חלק מהם...

segalben7

New member
בטח...

בטח לא היה להם תקציב או של היה להם זמן אז הם ישימו את זה בפרק הבא או שלא ישימו את זה בכלל כי זה לא כל כך חשוב וגם בפרק הזה ובכל הפרקים כתוב מלא דברים בתסריט שמצלמים והם חותכים את זה בעריכה כי אין להם זמן...

מישהו יכול להביא לי

קישור מאיפה שלוקחים את כל התסריטים תמיד אני נכנסת לאתר של ערוץ הילדים ולא מוצאת?!

משהו שלא הבנתי

למה הניסוי עם אדם לא הצליח? גם אם הוא חשב על דבר אחר זה היה אמור לעבור ל6 האחרים... ועל מה הוא היה אמור לחשוב, ועל מה הוא חשב?

למעלה