שרשור פרק יומי

chen010189

New member
../images/Emo4.gif?

ומה הבעיה? אני דיברתי על דניאל, לא על תום. דניאל=דמות.

ny22

New member
מנהל
גם אני דיברתי על דניאל....

נכון, זה היה ממש מגעיל ולא מוסרי מצידו. אבל זה היה תרגיל לא כ"כ יפה... בעיקרון הן צדקו, היה צריך להגיד לו את זה, אבל ככה?

Oshi love Tamir

New member
כן בטח שככה../images/Emo70.gif

הראו לו מזה...הוא דוחה ומגעיל וככה הן בדיוק הראו לו מזה.כי הוא ממש דפוק אעלק להתחלק...היה מת.הן היו צריכות אפילו לתת לו בעיטה בביצים חחח...

ny22

New member
מנהל
שלא תבינו לא נכון, גם אני שנאתי את

דניאל...

May Love Beli

New member
יש לי שאלה..

לא ראיתי את הפרק ביום חמישי ולא ביום שני. עכשיו הכל התבלבל לי! והשאלה היא: למה ואיך האיש מהמסכה אמר לרותם שהיא עכשיו אחת מהם? אה.. וגם למה בןבן שכב על הרצפה במצפה...?

ny22

New member
מנהל
זה היה כשרותם גנבה

לאדם את המטבע (כי היא ובןבן חשדו בזה שיש משהו). הם נכנסו למצפה (הם עקבו אחרים כמה פעמים). ואז האיש במסכה חיכה להם שמה...

ואי ואי ואי ואי ואי איזה פרקקקקקקקק

יוווווווווווווווווווווו זה היה פרק מדהים!!!! מותחחחחח רוני ונטשה גדולות מהחיים!!!!! אמאאאאאאאאאאאאא איזה מתח בסוף עם איהההההההה כבר נשארתי בלי ציפורניים מרוב מתח

Titush Black

New member
פרק ממש יפה.

הייתי לי בעיה בטלוויזיה אז לא ראיתי את הקטע עם אדם והמסכה. ההוא עם המסכת פיקאצ'ו (פיצ'יקו
)מוזר
מסכנה איה. הבן אלף קיבל את מה שמגיע לו. שונאת את הדניאל הזה. יחסית פרק טוב. ולא הבנתי מה הקטע עם אדם וכל השמיניה ומתי יספרו לאדם ניני וניצן את האמת. תיתוש=]

ShirUsh22

New member
רוני ונטשה הרגו אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

איזה מצחיקותתת
לא הבנתי את הקטע עם איה, העיתון והבובה הזאת
מסכנים ניני ואדם
אחרי כל העבודה שלהם..

nWkobi

New member
וואו!

איזה קטע חזק מה שרוני ונטשה עשו לדניאל,קטע ענקי! מי זה היה הפרצוף פוקימון שדיבר עם איה? ומה קרה אחרי שהיהלום התחיל להאיר?

onn11

New member
יואו פרק מדהים!!!

אני הייתי קורא לו :"פיקאצ'ו הסגול" במקום "הפיל האדום" יותר מתאים,לא? אגב,מי זה ה"פיקאצ'ו הסגול" הזה? יואו כבר מחכה לפרק של מחר!!! ואיך רוני ונטשה ייבשו את דניאל!!! חחח! כל הכבוד להן!! מחכה כבר לפרק של מחר. און.

שכטרון

New member
חחח מיקי גבע../images/Emo6.gif(+../images/Emo58.gif)../images/Emo59.gif

מה נהיה? הפכנו להארי פוטר?
עכשיו זה כזה צפוי שמולי זה הפיקאצ'ו הסגול, וגם אחד מהמסכות (טוב, את זה ידענו מהתסריט
) ואתם יכולים להיות רגועים. בפרק 101, יום ראשון, ניני ואדם מקבלים את המידע על איה.

למעלה