שרשור פרק יומי

וואא..

איזה פרק! נהנתי מכל רגע! "לי הוא אמר שאני מתוקה" "ולי הוא אמר שאני מדהימה" "את באמת מדהימה" "תודה, מתוקה" "אם היית מבין קצת בחשבון היית מבין שאי אפשר לחלק שתיים באפס!"

ny22

New member
מנהל
באמת היה פרק מהנה...

אבל הן שתי תחמניות!

Rioter

New member
../images/Emo58.gif תשובות לשאלות מסובכות ../images/Emo11.gif

קודם כל - איך לא - סקורפיו
כרגיל, הסצנה שלהם מזמרים קרעה אותי. מיקי גבע בתור דמבלדור מצחיק. בנוגע לסב"ד (הקיצור החדש של סקורפיו, בריסטולים - המסכות, - ודמבלדור).. אני תוהה אם הם (סב"ד) שתלו מצלמות או דברים כאלה בבתים של השמונה. או בעצם, כשחושבים על זה - אולי אפילו רותם.
חחחח זה היה כזה מצחיק כשהבריסטול הרים את אדם מהצוואר.
! והמזמרים.. איי... אין, הם פשוט איבדו את זה. הם לא מצחיקים ומשעשעים כמו פעם.
מיתרי הקול התייבשו להם. אוקיי. אז מה ראינו היום?
ניסוי הלמדא-קלאוד יוצא לדרך!
הניסוי - השלב הראשון הוכיח את עצמו כהצלחה, בזכות שיתוף הפעולה של כולם. השלב השני - איך לומר בעדינות? - אכזב. ברור לנו שאדם היה מרוכז במשהו אחר. לא ברור אם זה היהלום, איה, המסכות או אפילו ניצן (שלא ברור לנו מה היא עשתה לבד בבית - עם בןבן או לא - כשכל השאר יצאו, בנוסף לשביעייה). ואם הוא לא היה מרוכז במשהו אחר - האם סב"ד היו אחראים לשיבוש כלשהו? מעניין... מאוד מעניין..
מולי, פיקאצ'ו סגול - ואיה
נוכחנו לדעת, בתור התחלה, שמולי הוא הפיקאצו [או שמא "פיצ'יקו?"] הסגול שבא לביקור-פתע בשטח הפרטי של איה. הוכחות? אני לא חושבת שצריך. אבל בכל זאת...
כשהוא הגיע לבקר אצל דדי, הוא ראה את הפיק'אצו הסגול הזה. כשהוא הגיע לאיה, באמת היה לו קול ציפציף. [אני תוהה אם מושתל לו משנה קולות בגרון. גם במטה סקורפיו הקול שלו שונה, גם בתור מולי הרגיל, ועכשיו בתור הייצור-הסגול-שמכנה-את-עצמו-פיקאצ'ו.]
בעוד שני הסב"דניקים צפו בניסוי המתרחש, מולי - ככל הנראה - היה בדרכו לאיה, דבר שמסביר את העדרותו מהאירוע הנ"ל.
העובדה שהוא שייך לסב"דניקים היא מוכחת, כמו שהיה ניתן להבחין בתסריט של אחד הפרקים הקודמים. ובכן. אני תוהה - איך לעזאזל מולי הצליח להגיע כל-כך מהר למדבר, לאתר את המקום המ-ד-ו-י-י-ק שבו איה נמצאת, ועוד להכנס לאוהל שלה - בלי שהיא תבחין?!?!?! והרי כמה תשובות אופציונליות...
בטיסה. הדבר הגיוני לחלוטין, אבל איה הייתה מבחינה במטוס - דבר ששולל את האופציה.
ראינו שהיה אור יום בחוץ, כאשר הוא יצא מן המאהל שלה. משמע, הוא לא נסע ברכב פרטי או משהו כזה... כי היה לוקח לו זמן רב מדי.
מכאן, האופציה ההגיונית יותר, המעוררת גם שמחה כלשהי - היא שאיה נמצאת הרבה יותר קרוב ממה שחשבנו.
רוני ונטשה VS דניאל
הסצנה הכי טובה שבה נטשה ורוני השתתפה עד כה. ח"ח. אם כי היה לי חבל לראות את תום אבני חוטף סטירה. היה לו פרצוף אומלל שכזה. אבל שווין, לדניאל מגיע. זה היה ממש מצחיק. כן ירבו! - אשמח לשמוע מה דעתכם על מה הנושא.
שיר.

hilasapir

New member
חחחחח....XD

סב"ד לשלטון חחחח....הבריסטולים?! חחח...XD זה כול כך נכון הם כול כך נראים כמו ברסטול חחחח....XD

sHiRa De LoCa

New member
איה בהחלט קרובה..

אני ואחי חשבנו על זה לפני שראיתי תהודעה..קיצר,אני חושבת שהזקן היפנט את כולם,כולל את מולי.זה ניראה ככה לפחות.

אומאיגד../images/Emo70.gif

מי זה החייזר הסגול הזה
איך אהבתי תקטע של רוני, נטשה ודניאל עם הסטירות והכל... חחחחח פרק מדהים!!!

porky169

New member
זה מולי(אני בטוח!)

לפי זה שהוא שאל את בן בן על פיצ'קו(פיקצ'ו) והיה כתוב בעיתון אפסו הסיכויים למציאת הגופות של נעדרי המטוס או משהו כזה

KiShKooSh

New member
../images/Emo59.gifסקורפיו, סקורפיו, אין פיניטו!

הסוף מתקרב... אתם מוכנים?

ny22

New member
מנהל
תמיד ידעתי שדניאל רוצה הכל....

אבל הוא מסכן! תראו מה הן עשו לו בסוף... היה אפשר לגמור את זה אחרת...

KiShKooSh

New member
אמ... אחרת זה יותר רע../images/Emo3.gif

אף אישה לא תסבול גבר כזה, וזה הגיע לו, ואף אפילו יותר

chen010189

New member
?

אוקיי, זה היה הזוי מה זה הפיקאצ'ו הסגול הזה
? וסוף סוף דניאל קיבל סטירה, אני דווקא יותר ציפיתי לבעיטה בבייצים אבל גם סטירה זה טוב

למעלה