טודודודום

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif אני :)

שם:ליל גיל:14 ב14 באוקטובר
צבע אהוב:שחור/תכלת זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן/עברי לידר/מקפליי/פאניק את דה דיסקו מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:255626164

shanchan

New member
mua ../images/Emo13.gif

שם: שני גיל: 16 (וחודשיים) צבע אהוב: אניאוהבתהמוןצבעים; ירוק, אפור, אדום, כחול, סגול, כתום, שחור... אפילו ורוד. :| זמר/זמרת/להקה אהובים: דה ראסמוס והיהודים :) מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: 177243654 (אבל אל תשלחו לי הודעות לשם, אייסיקיו זה השטן ולכן אני נכנסת אליו בערך פעם ב.. שנה, משהו כזה, וגם זה רק כדי לשלוח SMS בחינם P:)

broken winges

New member
Atashii

שם:מעיינ גיל:14 :] צבע אהוב:אדום,בורדו,ותכלת:]] זמר/זמרת/להקה אהובים:מממ הרבה אז בקיצור פאנק-רוק-מטאל כזה
מסנג'ר:p[email protected] אימייל:^ אייסיקיו:296718516 שבוע טוב

lady black XD

New member
-_-

שם:מוחמד:p גיל:40 צבע אהוב:צהוב זוהר,ירוק זוהר וורוד זוהרXDDD זמר/זמרת/להקה אהובים:דודו זרXDD מסנג'ר:[email protected] אימייל:נ"ל^^ אייסיקיו:673905106 ועכשיו לאמתי^^ שם:מאי גיל:12 ושלושה שבועות*-* צבע אהוב:אדום ושחור זמר/זמרת/להקה אהובים:כל מיניXDDD מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:251568806 XDDDDDDDDDDDD

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

שם: סשה גיל: 14 צבע אהוב: ארמארמ הצבעים השמחים
נו וורד וכתוב וירוק חזק כזה וגם כחול בוהו אני חסרץ בע אהוב! 8_* אני אטפל בזה.. זמר/זמרת/להקה אהובים: אני לא החלטית. יש לי להקות אהובות כי הן מזכירות לי אנשים. אואזיס, בגלל חבר שלי למשל. אבל אני אתן לך שיר אהוב עליי- All Star של סמאש מאוט [מהפסקול של שרק] מסנג'ר: [email protected] אימייל: כמו המסנגר אייסיקיו: 213688605 אני חופרת. בחיי הזהרו ממני
אגב אני מתגעגעת אליכן יפות שלי

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif וויייי

נעלמתי מפה
שם: אלה גיל: בקרוב מאוד 15 צבע אהוב: כתום, ירוק, אדום, שחור זמר/זמרת/להקה אהובים: וואי יש כ"כ הרבה.... מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: 253-526-384

רחלי03

New member
../images/Emo11.gif

שם:רחלי גיל:16 וחצי והיום קיבלתי צו גיוס
זה מוזר צבע אהוב:הכל ביחד. ככה אני אוהבת. זמר/זמרת/להקה אהובים:אין אהוב במיוחד. רק מחבבת. מסנג'ר:אין לי
אימייל:הא! דווקא יש לי! אייסיקיו:תוכנה ממש נחמדה.

למעלה