טודודודום

fat luey

New member
D:

שם: נועה. גיל: עוד מעט 15!
צבע אהוב: יש מלא. זמר/זמרת/להקה אהובים: מקפליי וסימפל פלאן.
מסנג'ר: מי שרוצה במסר. :] אימייל: כנ"ל. אייסיקיו: לא משתמשת, סתם תוכנה מרגיזה.

think shon

New member
הא-הא!../images/Emo98.gif

שם:שרון/שונ. גיל:1,000,000 צבע אהוב:שחור/כתום זמר/זמרת/להקה אהובים:קרן פלס,אביב גפן,סינרגיה. מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:לא נותנת~.~

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifאני

שם: אוריין גיל: 15 וחצי צבע אהוב: כתום זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים, אוונסנס מסנג'ר: במסרים אמייל: אין לי אייסיקיו: גם אין שנה טובה ומתוקה!

../images/Emo97.gifגריןדיי../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

וגם משינה זה נחמד ^^ אח שלי חורש על רכבת לילה לקהיר כבר מתחילת החופש... ("אואוווווואוואואואוווווווואווואואואוואואואואו...")

באמבוק

New member
אני? ^^"

שם: בטטה ששמה אודי צ'ינצ'ן שעובד ב[שיר]ותים כימיים. בקיצור, מה שבסוגריים. גיל: 11 ועוד מעט חודשיים.
צבע אהוב: שחור, תכלת ולבן. זמר/זמרת/להקה אהובים: סימפל פלאן, אבריל לאבין. מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: תוכנה קקית. ;; 91819762

mirymoo

New member
MEEEEE

שם:מירי גיל:14 עוד ביום שני צבע אהוב:כתום, אדום, שחור, כחול זמר/זמרת/להקה אהובים:panic! at the disco/fallout boy/the all american rejects מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:----

אני עייפההההה.../images/Emo54.gif

שם: נועה גיל: 15 ו8 חודשים צבע אהוב:אין לי זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי כי אני שומעת הכל מסנג'ר:[email protected] אימייל:noahtr[at]walla.co.il.את ה[at] להחליף ב@. אייסיקיו:161951485

o0Invisible0o

New member
.

שם:איילת גיל:19 צבע אהוב:כתום, שחור, אדום, כחול, סגול. תלוי במצברוח. זמר/זמרת/להקה אהובים:אלאניס מוריסט, פיונה אפל, ביטלס, רדיוהד כנראה.
מסנג'ר:יש לכן. אימייל:לא משתמשת בו כמעט. אייסיקיו:אין.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif you are not old!

you are just starting living just think, you have about 70 years to live P:

מבצעסבתא. טגדם.

שם: טלם גיל: 13 צבע אהוב: שאלה קשה
אני חושבת שורוד [!], חום, כתום, תכלת, לבן. גאד. זה כ"כ משתנה כל רבע שנייה. זמר/זמרת/להקה אהובים: בעיקרון, אני שומעת הכל. מממ. אבל בעיקר כוורת, ביטלס, גידי גוב, עברי לידר, משינה, מוניקה סקס, החברים של נטאשה וחבריהם:] מסנג'ר: במסר^^ אימייל: [email protected] [אני בקושי בודקת><] אייסיקיו: גם במסר^^:)

נו, היא קיבוצניקית אנד סטאף../images/Emo211.gif

יכול להיות שמבצע סבתא מזכיר לי קיבוץ כי מישהי מהקיבוץ של טלם שהיא ידידה של אח שלי מדברת על זה המון.

איילה../images/Emo211.gif

היא עודה מעט בת עשרים. |שוק| היי לי. אל תבהל, אני לא פאקצה. אגב, ידיד שלי בשם לי גילה שאני כותבת פה. כי חיפשנו שמות של אנשים מהכיתה בגוגל.

למעלה