טודודודום

../images/Emo97.gifטודודודום../images/Emo70.gif

שרשור קשר! נעשה את זה קצר כי אין לי כוח לכתוב ארוך ><'' שם: גיל: צבע אהוב: זמר/זמרת/להקה אהובים: מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: שנה טובה ^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני ../images/Emo13.gif

שם: רוית גיל: 14 ו3 חודשים בדיוק צבע אהוב: סגול זמר/זמרת/להקה אהובים: Panic! at the disco מסנג'ר: במסר [נו, פתחתי חדש כי לקודם היו לי מלאמלא בעיות ופריצות ויותר מדי אנשים שאני לא מכירה חיברו אותי ואני לא רוצה עם החדש בעיות גם );] אימייל: [email protected] אייסיקיו: --

../images/Emo97.gifואני '_'

שם: תמר גיל: 11.6 צבע אהוב: ירוק, לבן זמר/זמרת/להקה אהובים: גרין דיי ורד הוט צ'ילי פפרס מסנג'ר: [email protected] אימייל: אין =[[ אייסיקיו:309963433

../images/Emo163.gifבע היה משעמם היום ../images/Emo3.gif

שם:אלאור (שם אמצעי: קיפודה) גיל: 11 צבע אהוב: ירקרק
זמר/זמרת/להקה אהובים: המ... זמרת עופרה חזה, טאטו, פינק, וכו' מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: זה לא יעזור לכן
הוא לא בשימוש...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אני להשתגע, אני לספר את

את עצמי כרגע XDD שם: ז'אן גיל: עוד 6 ימים 17 (וואו הזדקנתי) צבע אהוב: כחול (הגוונים הבירים והחמים) שחור זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס בעיקר מסנג'ר: [email protected] אימייל: לא צריךלשלוח לי וירוסים O: אייסיקיו: 211805439 מה זה החג הזה? אימא הבטחת לנו אלכוהול איכותי לשבת!! עזבו לא חגגתי היום בכלל

נׁעה

New member
מואה

שם: נעה גיל: כמעט 18. צבע אהוב: עעע.. לא 'דעת. אדום אולי? זמר/זמרת/להקה אהובים: סונאטה ארקטיקה
מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: הייתי כותבת, אבל אני מתחברת אולי פעם בכמה שנים, אז זה נראה לי מיותר במקצת.

Miss Naama

New member
סונאטה ארקטיקה DD:

|מתלהבת מזה שאני מכירה שיר אחד שלהם| מה, Dana זה שיר טוב ._.

ינקיפנק

New member
הטונה שלי מקפצת../images/Emo12.gif

שם: לנה^^ גיל:14 צבע אהוב: אדוםםםם זמר/זמרת/להקה אהובים: מטאליקה^^ מסנג'ר:[email protected] אימייל:הנ"ל אייסיקיו:אין):

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

שם: ליזה גיל: 14 צבע אהוב: אדום+שחור זמר/זמרת/להקה אהובים: המממ... קשה. היהודים, כנראה. מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: אינלי. שנה טובה ^^ גם לך.

shanchan

New member
היהודים ../images/Emo99.gif

יש לך במקרה על המחשב גרסה טובה של מלחמה שקטה? ^^"

BiDriL

New member
../images/Emo75.gif~בּוּ~

שם:לאה DDDDDDDDDDDDDDDD:::: גיל:15 ועוד מעט חודש
אני גודלת ;; צבע אהוב:טורקיז זמר/זמרת/להקה אהובים:אואזיס *_* מסנג'ר:[email protected] אימייל:כמו המסנ... אייסיקיו:אין. בוחעחעחעחע.

למעלה