סופשבוע

היום למשל, רצתי 15 דקות ../images/Emo7.gif

~בטטה~ למרות שכמעט חצי מהזמן גררתי רגליים בלי יכולת להרים אותן יותר מ2 ס"מ מעל הקרקע |שורק| |בטטה| אני אהיה כ"כ תפוסה מחר. לא עשיתי בכלל שחרור אחרי הריצה. הלכתי איזה 10 שניות עד למדרגה ופשוט נפלתי עליה ונשכבתי XD

UV radiation

New member
לא נורא, אני כל הזמן תפוס ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון אני נוהג לרוץ כל יום עליה של קילומטר-שניים על מנת לשפר את הישגי הריצה שלי. ובכן, בגלל הנוהג הזה כמעט תמיד כשאני מקפל את הברך היא או נמתחת חזרה מהר מאוד או נתפסת. היום שתי הרגליים שלי נתפסו כששמתי ספרינט לעבר אוטובוס. בנס לא נפלתי וגרמתי נזק רציני... (שזה כבר קרה בשבוע שעבר) על כל פנים, אני מקווה שנהנת מהריצה, ושתתמשיכי עם זה. ריצה היא ספורט ממש כיף אחרי הפעמים הראשונות.

וואו 0.0

גם לא כדאי לאמץ את הגוף יותר מדי, כמו שאמרת יכול להיגרם נזק... ריצה היא כיפית כשהיא לא מבחן של 15 דקות ברצף בבי"ס עם גרון מלא ליחה, אף מנוזל, מיליון אנשים במגרש שכמעט נתקעים בך או זורקים עליך כדורסל וכשאתה לא בטטה כמוני. P: אני הולכת כל שבוע למסלול בהר איתן עם חברות בשביל ציון בספורט ואמנם אנחנו עושות רק 5 ק"מ ולא רצות הרבה, אבל המעט שאני רצה זה כיף. ריצה זה טוב במנות קטנות.

שיעורי ספורט זה מעצבן../images/Emo69.gif

אין לי בעיה לרוץ רגוע לבד אחרי בי"ס עם האמפי, אבל כשמצווים עליך לעשות את זה, זה מוריד לגמרי את החשק

Fairywitch

New member
תפוז חזר לעבוד לי אז אני עונה!../images/Emo9.gif

התגעגעתי! שיר/י השבוע של ווית'ין: Memories שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot - Snow אלבום השבוע: אין ספציפי. מה את/ה שומע/ת עכשיו: את השקט היחסי השורר בספריה... דבר טוב שקרה השבוע: מבצעים מטורפים שגיליתי ב-H&O, שבסופם קניתי חולצות של 50 שקלים ב-13, איזשהו תכשיר של 18 ש' ב-10, ועוד כמה כאלה... שופינג זה כייף
דבר רע שקרה השבוע: מצבי רוח משתנים, עולים ויורדים, קשורים לעניינים של הלב
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:הכל פתוח, אשמח לכל דבר טוב
אתר השבוע: שוב פייסבוק... מאכל השבוע: סלט קוואטרו-פרומאז' (מדהים!). ספר השבוע: סופו של מיסטר Y / סקרלט תומס סרט/סדרת השבוע: לא השתנה כלום- אבודים, קייל XY תמונת השבוע:תמונה שממש ממש התאהבתי בה השבוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אע, התגעגענו!!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

תתחדשי על החולצה וזה;)

Ice Queen 7

New member
ברוכה השבה ותתחדשי D:

קמלוט
בטוחה שזה שלהם? נראה לי שאין להם שיר בשם הזה

Ice Queen 7

New member
איך זה?

יש לי את כל האלבומים שלהם במחשב והוא לא נמצא באף אחד מהם ס.ס מה זה גות'יק סנקטוארי? (היי, תתחברי אם את פה
)

Ice Queen 7

New member
טוב בדקתי באתר שלהם

זה limited edition bonustrack, בגלל זה לא הכרתי אותו P: ~הולכת להכיר~

../images/Emo3.gif

למה נראה לך שעוד הייתי במחשב ב1 וחצי? P: (כי הייתי במחשב ב1 ורבע.) גותי'ק סנקטוארי זה נראה לי גת'סמן, אבל הוא רשום ככה בחמור ונראה לי שהוא גם רשום כשיר של ווית'ין במקום של נייטוויש. מלא אנשים מקבלים אותו ככה ולא יודעים. P: כשאני מקבלת שירים אני בודקת אותם עם אתרי ליריקס כדי לאמת שם ואמן ושזה באמת השיר והכל.

../images/Emo183.gifהרבה זמן לא הייתי.

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יציאת חרום-קחי לך זמן. אלבום השבוע: דניאל סלומון-רבות הדרכים+חיפה 87. מה את/ה שומע/ת עכשיו:Zucchero - Wonderful Life דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של דניאל. טיו"ש. דבר רע שקרה השבוע: כל מיני. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פעולות. שקט. אתר השבוע: - מאכל השבוע: טונה ותירס. ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד. סרט/סדרת השבוע: טיטאניק. תמונת השבוע:

XDDDD../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian, All I Need שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כמעט הכל של אוונג'ד
. אלבום השבוע: City Of Evil-Avenged Sevenfold מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: מלא ת"א ודני
. דבר רע שקרה השבוע: כלום!O: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת?P: אתר השבוע: מאכל השבוע: קרפ צרפתי. ספר השבוע: רומח הדרקון-כבשן הנשמה. סרט/סדרת השבוע: אבודים!!#$!$ כ"כ!%$@ סיימתי לראות את העונה השלישית אתמול והפרקים היו כ"כ מעולים!!$#@ תמונת השבוע:

למעלה