סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo94.gif סופשבוע ../images/Emo42.gif

מנשמע. פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית אוונסנס פאוור מטאל השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: וזהו. שתהיה שבת שלום.
סתם.
אני יודע שהדבר היחיד שמעניין אתכם בהודעה הזאת הוא מי ניצח, אז קבלו קודם את מקומות 10-3: (86) The Girl Who Lived (89) ImNOTokay1 (92) Brombit (93) אזירפאל (109) Fairywitch (109) Nights Unseen (117) Learn To Fly (251) אטומיק בייגל ועכשיו, המקומות הראשונים... אני מוכרח להודות שזה די משעשע
(394) Ice Queen 7 (395) מגרש השוודים
מצטער, אלה
מבחינתי שניכם ניצחתם.
סופשבוע מצויין לכולם!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייתה לי הרגשה שמישהו מאיתנו ינצח בהפרש של נקודה אחת
ווהו החזרתי לעצמי את הכבוד האבוד שלי
הייתי ממש בטוח אבל שיהיו לשנינו מספר הודעות יותר גדול
הרבה יותר

Ice Queen 7

New member
איזה כבוד, רק הודעה אחת הפרש ../images/Emo6.gif

היי יש פה במקומות הראשונים יותר הודעות מבפורום נייטוויש ס:

Ice Queen 7

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אין מה להצטער, נקודה אחת זה כלום
זה כ"כ מצחיק

Ice Queen 7

New member
ואחרי שהתקף הצחוק עבר, עונה ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של קמלוט אלבום השבוע: Kamelot - The Black Halo מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את הציור השני של הפרוייקט דבר רע שקרה השבוע: הוא יצא חרא
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להתחיל את השלישי, ולפגוש מישהו (למרות שרוב הסיכויים שזה לא יקרה עם כל התיגבורים שתקעו לנו) אתר השבוע: הפורום הזה, ביליתי פה יותר מדי כמו שאפשר לראות למעלה
מאכל השבוע: פסטהעםטונה (שאכלתי בסביבות 1 בלילה, אלעד XD זה כבר לא נראה לי מוזר P: בימי חמישי זאת השעה שאני אוכלת ארוחת ערב, אני בבי"ס מ8 עד סביבות 6-7
) ספר השבוע: ספר התשבצים והתשחצים הגדול P: סרט/סדרת השבוע: סרט- Detroit Rock City, סדרה- שנות ה70, סאות'פארק תמונת השבוע: הציור השני, שאני ממש שונאת את איך שהוא יצא אבל בכל זאת ממש שמחה שסיימתי אותו סוף סוף X:

מה חרא בזה? זה מדהים!

רק לא הבנתי מאיזו זווית רואים את הקיר מעל הראש של הברנש. ו...יש לו צמיד?
++

Ice Queen 7

New member
לא יודעת, רעיון גרוע של המורה שלי

וסתם הרס.. ידעתי שהדבר הזה נראה כמו צמיד X_X אני אגדיל אותו בשיעור הבא, זה אמור להיות כזה דבר ממתכת שקושר אותו לשם

Ice Queen 7

New member
כמה תיקונים ../images/Emo69.gif

אלבום השבוע זה Epica של קמלוט ולא Black Halo, אני מתבלבלת ביניהם לפעמים
מה שציפיתי שיקרה בשבוע הבא כבר בטוח לא יקרה >_> הקשר בין ארוחת ערב ב1 בלילה לבין זה שאני בבי"ס עד 6-7 הוא שאני כל היום לא אוכלת, וכשאני מגיעה הביתה גם לא כי משום מה מרוב חוסר אוכל נהיית בחילה ואז אני לא רעבה בכלל. ס.ס ככה שרק ממש מאוחר אני אוכלת משהו
בשם של הספר הזה זה הענק ולא הגדול, לא שזה משנה הרבה

Ice Queen 7

New member
אני שונאת לאכול מחוץ לבית ובמיוחד בבי"ס ../images/Emo69.gif

אם אני לא מגיעה לאחד מהשיעורים שבאמצע היום (מה שקורה די הרבה ~פושטקית~) אני דווקא מספיקה לאכול משהו, זה לא כזה נוראי P: אגב (כי תכף שוב לא יהיה אינטרנט ואני לא אספיק להתחבר כדי לספר לך :{ ) מצאתי פה קודם קלטת על סקנדינביה ס: אבל בתיאור מאחורה לא הזכירו את פינלנד בכלל, רק את דנמרק, נורווגיה ושוודיה

גם אני אבל אין ברירה

במיוחד כשאת שם כ"כ הרבה שעות X_________X מטורפת :{ מפוצצת תוספתנים :{ אנורקסית :{ ודי להבריז כל החיים! ;; פינלנד לפעמים נכללת בסקנדינביה ולפעמים לא P:

Ice Queen 7

New member
יש ברירה, הסתדרתי עם זה עד עכשיו

וגם ככה עוד שבועיים אני אסיים בימי חמישי ב12 וחצי במקום ב6-7, לא יהיה יותר אומנות
התוספתן שלי חי ונושם ובריא!!! אני לא מטורפת ]: דווקא בקלטת שנמצאת אצלנו בבית היא לא נכללת? >_> אמאשלהם :{

זה לא נקרא להסתדר.

עוד שבועיים הבגרות ונגמר? :0 התוספתן שלך כמעט התפוצץ!!!!!11 ואת רצית לישון!!!!!11

Ice Queen 7

New member
הוא לא כמעט התפוצץ!

זה בכלל לא היה התוספתן בסוף >_> וכן עוד שבועיים :{

Ice Queen 7

New member
לא אמרתי שהוא לא יפה

התכוונתי שהוא לא יצא בכלל כמו שהוא היה אמור לצאת, זה מה שחרא

למעלה