סופשבוע

ZuLi90

New member
דאמנ לא יעזור אני פשוט לא במציפנים יותר ><

שיר/י השבוע של ווית'ין: ME. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Damien Rice.... Stone temple pilots... Deep Purple.... איזה להקות
אלבום השבוע: STP - Thank You מה את/ה שומע/ת עכשיו: James blunt - Youre Beautiful בהקלטה אישית שלי :p:p דבר טוב שקרה השבוע: ?! דבר רע שקרה השבוע: נאור ניצח במציפנים... :\ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אלה תנצח :) אתר השבוע:אנונימוס. מאכל השבוע: שעועית לבנה ברוטב עגבניות וטופו
ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: יאללה מפורים :p

Ice Queen 7

New member
תציף ותהיה ../images/Emo3.gif

גם את You're Beautiful הקלטת? תעלה לפורום ^^

Up To No Good

New member
XDDDDDD

שיר/י השבוע של ווית'ין: אוברקאם שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נייטוויש - סוואנהארט, והיו עוד כמה אבל שכחתי
~סנילית~ אלבום השבוע: ]; מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: ת"א :] דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: היום אולגה D:::::: אתר השבוע: גוגל וזה מאכל השבוע: שוקולד ופסטה *_* (לא ביחד, כן? XD) ספר השבוע: צילה של הרוח סרט/סדרת השבוע: הנסיכה הקסומה
תמונת השבוע: המוכר שדומה לתואומס! (לכו לממלכת השייקים בסנטר, אולי תפגשו אותו D:)

Learn To Fly

New member
אחרי ניתוח רציני בפרצוף אולי יהיה קצת דמיון

אתם צוחקים עליי? הוא נראה יהודי כמו החיים והיי 3 תגובות באותה דקה

Nights Unseen

New member
../images/Emo45.gif אמרתי להן שהוא לא דומה בכלל! ../images/Emo11.gif

ואני ראיתי אותו בלייב!

Up To No Good

New member
בתמונה הזאת הוא באמת לא כל כך דומה,

אבל קודם הוא היה ממש דומה!
מצלמה זדונית, גורמת לכפילי-תואומס לא להיראות כמוהו :{

Ice Queen 7

New member
לא דומה לו בכלל ../images/Emo12.gif

מזכיר לי יותר את ההוא ששר עם טאריה את BATB בFWTE ס.ס

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif

זה רק אני או שטוני לא באת שר את זה וזה פלייבאק וטוני שם עושה את עצמי עם הפה? כי זה ממש נראה כך :O

הוא בכלל לא נראה כמו טוני../images/Emo11.gif

וטוני כן שר את זה (אני אזהה את הקול שלו בכל מצב) אבל בחלק של הדיבור זה לא הוא, והוא משום מה עושה את עצמו מדבר

יש קטע שהוא סתם מצמיד את המיקרופון

לפה אבל הוא עם פה סגור אז הוא סתם מחזיק אותו
או שהוא עילג P:

לא זוכר בדיוק מה הולך שם,

אבל אני יודע שיש קטע שרואים שהוא סתם פותח וסוגר את הפה ולא באמת אומר את מה שהוא שצריך

למעלה