סופשבוע

אההה, עליו דיברתן!../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

אני מכירה מישהו שיותר דומה לתומאסP: והוא כ"כ יפה
.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo45.gif גם אני P:

אנשים שדומים לתואומס זה מגניב. מעניין אם יש בארץ גם כפילות כאלה של שארון ס: טל אמר פעם שהוא ראה אחת

Learn To Fly

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD גדול! ../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: פורסייקן שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל הבסט אופ של RAINBOW אלבום השבוע: DISTORTED - MEMORIAL מה את/ה שומע/ת עכשיו: איפה הילד - נפלת חזק דבר טוב שקרה השבוע: דיסטורטד!
דבר רע שקרה השבוע: שומדבר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להתחיל לפרסם
סרט/סדרת השבוע: הנובוריצ'ים, השרדות תמונת השבוע:

Nights Unseen

New member
"Where's Kelso?" "He's hiding from you in the

shower..." ~Kelso's funny shocked voice~ אני מכורה לקטעים שהוא עושה את זה בהםXD רק מלחשוב על זה זה גורם לי לצחוקXDDDD שיר/י השבוע של ווית'ין: לא זוכרת שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Headfirst For Halos - MCR דבר טוב שקרה השבוע: אמממ הייתי בת"א ופגשתי מור וירדן, ועוד כמה מנייטוויש דבר רע שקרה השבוע: אממ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיעבור מהר =.= אתר השבוע: http://sallyhorror.deviantart.com/ מאכל השבוע:
ספר השבוע: זבנג 15?
לא ממש קראתי השבוע סרט/סדרת השבוע: שנות ה70
תמונת השבוע: מאתמול בפוטו

הובסתי! ../images/Emo7.gif

למרות שידעתי את זה
שיר/י השבוע של ווית'ין: ממ אין
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין
אלבום השבוע: אין P: טוב נגיד לנשום בספירה לאחור של רונה קינן כי הוא מגניב ביותר וכי אני שומעת אותו עכשיו P:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: אהבה שקופה - רונה קינן
דבר טוב שקרה השבוע: הייתי היום בהר איתן עם חברות והגענו שעתיים מוקדם מדי כי לא שמנו לב שהזיזו את שעת ההרשמה
אז ישבנו ודיברנו וצילמנו סרטוני הישרדות והיה כיף D::
דבר רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת
אתר השבוע: הממ אין
מאכל השבוע: פקאנים D:
ספר השבוע: כל החיים לפניו
סרט/סדרת השבוע:בקצה גן העדן (למרות שזה טורקי-גרמני XDD)/פוקמון+המומינים
תמונת השבוע: אין
הודגש באמצעות מדגישומטיק
סופ"ש נעים לכולם! D:

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Truth Beneath the Rose. גיליתי אותו מחדש :] שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בשרירותיות- After Forever - Withering Time אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: -- דבר טוב שקרה השבוע: הצלחתי לחתוך שירים במחשב והכנתי מעין רינגטונים דבר רע שקרה השבוע: כל מיני דברים קטנים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין
אתר השבוע: - מאכל השבוע: הייתי (ואני עדיין) מצוננת, אז שום מאכל לא נחשב
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo192.gif טרלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: See Who I Am
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Trapped in your labyrinth - Liv Kristine. כי נדלקתי עליו והוא שווה.
אלבום השבוע: Finding beauty in negative spaces- Seether. כי קניתי והוא שווה. D::::::: מה את/ה שומע/ת עכשיו: RUTH.
דבר טוב שקרה השבוע: היה משהו כזה בכלל?
אעמ. אה כן היה ת"א! והיה חם ומגניב.
(מאיה!
) דבר רע שקרה השבוע: כל השאר בערך :| אחסוך פירוט. :} משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיעבור, כןכןכן
אתר השבוע: מקושרים להלה מאכל השבוע: חחחחחחחחחחח אתם לא רוצים לדעת
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: סמנת'ה הו אולי תמונת השבוע: נופ.

UV radiation

New member
סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין ממש... אולי DOF, שהשבוע התחיל להיות חביב עלי... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נתכונן - מתוך הפסקול של "מלך האריות" (אם זה נחשב...). אלבום השבוע: Enter מה את/ה שומע/ת עכשיו: את העטלפים בעץ לייד הבית שלי (את החלק של הצווחות שכלול בספקטרום השמיעה האנושי) דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי פטור משְמַנים (אני משרת כמוסכניק בצה"ל) לארבע-עשרה ימים בעקבות המאורע המפורט בסעיף הבא. דבר רע שקרה השבוע: ניסיתי לדפוק ספרינט בשטח כורכר, נפלתי, פצעתי את שתי כפות הידיים, ואת ברך ומרפק שמאל. ואתמול (אחרי שעבדתי עם גריז) הופיעו שם מוגלות כך שאני צריך ללכת עם ידיים חבושות כל הזמן. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום... אולי שאני אשפר את השיא שלי בארבעת אלפים מטר.. אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פסטה בחדר האוכל שזרקתי ישר איך שגיליתי את הטעם המזעזע שלה. זה הכי ראוי לציון... ספר השבוע: שעות הרות גורל/ סטפן צוויג. הספר מתאר תריסר רגעים יפים במיוחד בהסטוריה האנושית, ואחדים מהם נגעו בי בצורה יוצאת דופן. סרט/ סדרת השבוע: אין (אני לא חושב שאי פעם מילאתי את השאלה הזאת..) תמונת השבוע: גם אין. סך הכל שבוע מעורב. הרבה רגעים טובים, והרבה רגעים רעים.

עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני של דראקוניין..silent winter, the amaranth, a slumber did my spirit seal, morphine cloud, bloodflower, the abhorrent rays.. יש עוד אני מניח. חוץ מזה גם קצת של אפיקה ושל דה גאת'רינג
אלבום השבוע: the gathering-mandylion draconian-הכל בעיקרון
אלה העיקריים אני מניח מה את/ה שומע/ת עכשיו: draconian-the failure epiphany (כי יש פרסומות בהישרדות
) דבר טוב שקרה השבוע: היה שבוע נחמד מאוד בסה"כ
דבר רע שקרה השבוע: כלום.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טיול לירושלים אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פררו רושה
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: ג'ונו! סרט ממש ממש ממש ממש מגניב! שבוע נעים לכולם

כן, ג'ונו ממש סרט מגניב../images/Emo152.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

ממש עושה חשק ללכת ולהיכנס להיריוןXDDD [או שלא..?
]

אזירפאל

New member
../images/Emo80.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross, שמעתי אותו קצת
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נממ Regina Spektor - Smason Regina Spektor - Bobbin' For Apples Regina Spektor - Lady
המון רדיוהד כרגיל
אלבום השבוע: Consign to Oblivion של אפיקה, כי שמעתי את כולו מתישהו באוטו, ו-Hail to the Thief של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Lady של רג'ינה. דבר טוב שקרה השבוע: תמיד קשה לי להיזכר דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא משהו מיוחד אתר השבוע: אין מאכל השבוע: קוסקוס! ספר השבוע: ההוביט של טולקין. סרט/סדרת השבוע: לוסט תמונת השבוע: אין

למעלה