תסבירו לי...

abcdcba

New member
אתה טועה

אני מניח שעל הרכב קיים ביטוח בכל מקרה- בין אם זה שיעור ובין אם זה טסט- ואין שום היגיון לדרוש עבור ביטוח יותר בטסט מאשר בשיעור.

עשיתי חישוב פשוט ...

וזה גם קשור ל-300 ש"ח (בערך) מורה לוקח לשיעור בין 80-100 ש"ח -ממוצע 85 נגיד. שיעור= 40 דק' מתוך 60 דק' יוצא שמורה מרוויח לשעה 114 ש"ח ברוטו,תוריד מזה מס,תשלום לבית ספר,דלק וזה לא כולל ביטוח וחיסכון לקניית רכב חדש ... כמה יוצא לשעה בערך 60 - 80 ש"ח- אני לא יודע בדיוק כמה כסף הולך ולאן הוא מתפצל. עכשיו כמה אתה משלם היום על שיעור פרטי? מתמטיקה, נגינה או כל דבר אחר? האם על שיעורים פרטיים יש פיקוח היום? נלך יותר רחוק. האם על ה"תיכון ערב", קורסי הכנה לפסיכומטרי יש פיקוח היום? מה ההבדל בין כל מה שהזכרתי ללימוד נהיגה? כל מה שמורה נהיגה צריך לעשות זה לעמוד בחוקי הרשויות ובהוראות משרד התחבורה. שבוע טוב!

הסבר קצר -למתקשים

שיעור הוא שני שליש משעה ולכן חילקתי את ה-85 בשלוש והוספתי את מה השליש שיצא(28.333333) ל85 ש"ח שהם שני שליש

lsd600

New member
מעניין שכל שבוע מישהו שואל

את השאלה הזאת, וזה לא מסתכם בזה. תמיד כולם ממשיכים לריב כמו משוגעים על מה הולכים ה-300 שקל האלה, ואף פעם אין מנצחים. כל אחד נשאר בדעה שלו ומסופק מעצמו.

2 Mיכל

New member
אין היגיון. מורי הנהיגה יודעים שהם

יכולים להרוויח מזה אז הם סוחטים אותנו.

רן88

New member
לא הייתה לי סבלנות לקרוא את כל

השרשור אז יכול להיות שמישהו כבר אמר את זה, אבל ממעבר מהיר לא שמתי לב לזה. מדיונים קודמים שהיו פה שהשתתפו בהם מורים לנהיגה (אגב, גם להם אין אינטרס ממשי לשכנע אנשים אנונימיים בפורום שזה מוצדק) המסקנה הייתה שמחיר השיעורים פשוט זול מדי ובאמצעות הטסטים המורים "מכפרים" על זה. אמרו שאפשר היה להעלות את המחיר של כל שיעור ב-5-10 ש"ח או פשוט להשאיר את השיעורים עצמם זולים ואת הטסט יקר.

למעלה