כל אחד וה...

ס א ט י ן

New member
תאמיני לי שאני לא היחידה שיש לה

את זה.... פשוט לוקח זמן עד שמוצאים. אני היום בת 21 ורק שנה שעברה מצאתי אהבה אמיתית.... יש כאלה שבגיל 25 ויש כאלה שבגיל יותר מאוחר. וגם כאלה שכבר בגיל 16 (כמו ההורים שלי)...

Gordival

New member
תמיד דברים מגיעים כשהכי לא מצפים

לדברים האלה יש נטייה להופיע כשהכי פחות מצפים.... אני בטוחה שאת תמצאי את מה שאת מחפשת.. לפעמים זה לוקח קצת יותר זמן...אבל בסוף זה יהיה שווה את זה

אבל

אני כל החים מצפה לזה.. ממש כל החיים וזה לא הגיע אף פעם זה לא אפשרי אני לא יכולה לא לצפות זה בתוכי אני רוב הזמן חושבת על זה .. חייה על זה.. וזה לא מגיע :( קיצור לא הגעתי עוד למצב שאני לא מצפה לזה

אבל

אני כל החים מצפה לזה.. ממש כל החיים וזה לא הגיע אף פעם זה לא אפשרי אני לא יכולה לא לצפות זה בתוכי אני רוב הזמן חושבת על זה .. חייה על זה.. וזה לא מגיע :( קיצור לא הגעתי עוד למצב שאני לא מצפה לזה

הציפיות הללו יכולות להרוס כל חלקה

טובה...ולא רק בתחום הזה. אז כיוון שכרגע הן משתלטות עליך, תשליטי בחייך מקום גם לדברים אחרים שלא קשורים בזה ישירות. הייאוש, הנזקקות, לרוב לא עוזרים ליצור קשרים. והקשרים שכן נוצרים,פעמים רבות אינם בריאים כיוון שהם נשענים על הנזקקות הזו. בקיצור, תתחזקי. תחזקי את עצמך גם בכיוונים אחרים. זה מאוד מושך אנשים לראות אדם עם ביטחון עצמי.

Gordival

New member
זה שווה

כי כשאתה נמצא בקשר אוהב ואתה יודע שיש מישהו שאוהב אותך ואתה אוהב אותו ויהיה שם בשבילך כשתצטרך אותו וסתם לחבק בלי סיבה זה שווה הכל

זה נכון שהפורום לא מאוזן.

זה בא בתקופות. תמיד יש יותר עצב או יותר שמחה... ונראה שדווקא ההודעות העצובות לרוב מקבלות יותר "זמן פורום". צריך לזכור את האיזון, צריך לזכור שגם אלה שבאים לבכות נהנים מהקשרים שלהם וגם אלה שבאים לשתף בשמחה לפעמים עצובים. אני רק יכולה להגיד לך למה לי כל זה היה שווה. ההרגשה הזו שאני חולקת ואחלוק את חיי עם חבר אינטימי שווה את כל הכאבים שהיו לפני ואת כל כאבי הגדילה שצצים במשך הזמן. אני בטוחה שגם את יכולה למצוא את הסיבה הפנימית שלך ללמה כל זה שווה

למעלה