כל אחד וה...

../images/Emo9.gifכל אחד וה...

והבעיה שלו... כ"כ הרבה סיפורים על אהבות נכזבות...שלא הולך כלום... ההוא אוהב אותה אבל לא יכול להיות איתה.. הם ידידים והוא רוצה יותר... זאת רוצה אותו והוא לא אותה... כ"כ הרבה כאב..כ"כ הרבה דואגות שלוקחות מאיתנו המון... אז תגידו לי.. למה כל זה? מי צריך את כל זה על הראש??למה צריך סתם להתאכזב??לבכות??לאכול את הלב?ממש סבל... שאני קוראת פה את ההודעות... לפעמים אני כ"כ שמחה שלא מצאתי אהבה... עדיף לי ככה......

ChilD SouL

New member
כי...

אחרי כל האהבות הנכזבות, אחרי כל הלבבות השבורים והשברים, אחרי כל הבכי והדמעות ואחרי כל החרא, בסופו של דבר - מגיעה אהבה. אהבה שאתה תעריך, הרבה יותר. אהבה שתיהיה שווה את כל מה שעברת על מנת לקבל אותה.

לאו דווקא...

לפעמים יכולה להיות אהבה כל כך טהורה... וכל כך תמימה... (כמו שכולם אומרים ומסבירים...) שהיא יכולה להגיע בלי כל האכזבות... הלבבות השבורים... הבכי... והדמעות... אפשר לקצר את כל הדרך והזאת... ולחסוך את כל הסבל הזה... למרות שלפעמים אין דבר "לקצר"...

ChilD SouL

New member
אני לגמרי מסכימה איתך../images/Emo45.gif

בגלל זה הפרצוף העצוב גם בסוף...

יש ויש. יש אהבה אמיתית שמגיעה בקלות

בלי כל הסצנות מסביב. ויש כזו המלאה בקשיים. השונה בינהם היא הדרך המשותף בינהם היא האהבה. בכל אופן אני בעד אהבה טהורה, ללא סצנות וכאב, אהבה כזו שלא צריך מתח בכדי לדעת שהטוב תמיד ימשיך להתקיים כל עוד נחפוץ בכך.

ס א ט י ן

New member
וואלה

ומצאת את השיטה הזאת? איך באמת אפשר למצוא אהבה טהורה וכנה ולהבטיח לעצמך שלא תעברי תוך כדי כמה כאבים?....שלא תסבלי תוך כדי?... אי אפשר לחזות אהבה.

נכון. ואז...

הרבה פעמים האנשים בקשר מרגישים שלא חוו מספיק, ומגיעים לפה עם שאלות של "אני רוצה לבדוק את הדשא של השכן"... אין נוסחה אחת נכונה. אני יודעת שאם הייתי נשארת עם האהוב הראשון שלי לא הייתי לומדת דברים רבים שהם חשובים ביותר על עצמי ועל הקשרים שאני בוחרת. כל קשר שבא אחריו הגיע ממקום בוגר יותר, מודע יותר. כן,הייתי רוצה לסבול פחות. אבל אני בנקושה בה אני מבינה כמה מה שעברתי היה חשוב. כל רגע וכל כאב.

voguemaster

New member
בסופו של דבר ?

לא תמיד האהבה מגיעה בסוף. באיזה עולם נדמה לך שאנחנו חיים ? יש המון אנשים שלא מתחתנים מאהבה או שחיים עם אנשים כפרטנרים לחיים ללא אהבה אמיתית. לא, אהבה לא תמיד מגיעה, אז לא זו הסיבה שזה שווה את זה. הסיבה שזה שווה את זה פשוטה מאוד - כי מאוד קשה למצוא בנאדם שאתה מתאהב בו ואח"כ אם יש לך מזל גם מצליח להגיע לרגשות אמיתיים של אהבה איתו. לא קל למצוא דבר כזה ולכן כשאתה מוצא (בין אם זו האהבה הראשונה שלך או האהבה האחרונה שלך), זה שווה את המחיר של להיפגע. לפחות בעיניי. עדיף לי להיות מאוהב חודש ואח"כ להיפגע מאשר לא להרגיש כלום בכלל. עדיף לי לאהוב וללמוד תוך כדי מאשר לא להרגיש בכלל. זה לא קשור לאהבה המיוחלת שיש בסוף כי לא תמיד היא מגיעה.

ס א ט י ן

New member
אהבה תמיד יכולה להגיע בסוף

אבל זה כבר תלוי באופי שלך ובסדר העדיפויות שלך. כי מי שמעדיף להתחתן נישואי ביטחון מאשר מתוך אהבה- שיהיה לו לבריאות- וכנראה שאהבה אמיתית הוא באמת לא יחווה. אבל מי שמאמין שמגיעה לו אהבה- יקבל אותה ועוד איך. הכל תלוי באופי.

voguemaster

New member
תני לי לחדש לך משהו

יש הרבה אנשים שמאמינים שמגיע להם לקבל אהבה אבל זו לא מגיעה בזמן, ואז הם מתפשרים. למה ? כי הם נשברים. למה הם נשברים ? כי הם בני אדם ואין להם את האומץ לחכות עד אין סוף, אז הם מחליקים את הפינות. זו המציאות.

ס א ט י ן

New member
לא, הם נשברים כי כנראה

הם לא מאמינים בזה מספיק. כי מי שבאמת מאמין באהבה ויודע שהיא מגיעה לו, יחכה בשבילה. ולא יתפשר. יש אנשים היום שמתחתנים גם בגיל 40 רק בגלל שאהבה הגיעה אליהם מאוחר. ומי שמעדיף להתפשר כי הוא הגיע לגיל 35 ועדיין לא מצא אהבה, אז חבל. אבל זה בגלל שהאופי שלו כנראה חלש יותר ויותר מוכתב ע"י החברה.

זה לא נכון !!!

יש אילוצים .. (תיקתוק השעון למשל ..) ולא לכולם מתאים ללדת בתור חד הורית ולפעמים אהבה שבנויה מתוך נוחות, כבוד ועוד הרבה דברים נעימים הרבה יותר טובה מאהבה שבאה עם זיקוקים .. כמה אנשים שחהתחתנו מזיקוקים ולא שרדו .. לעומתם, אנשים שהתחתנו ממניעים אחרים אוהבים באמת ...? אני באמת לא יודעת מה עדיף
אבל אני מתחילה להבין אנשים שמתחתנים מנוחות.. מצטערת

לדעתי...

חיפשושית צודקת במאת האחוזים... רוב האנשים שהתחתנו מזיקוקים לא שרדו... אהבה שבאה מחתונה יותר שורדת ונמשכת!! לפי דעתי בכל אופן...!

ס א ט י ן

New member
זה שטויות.

אנשים שהתחתנו רק מזיקוקים- לא שרדו. אבל אנשים שהתחתנו גם עם זיקוקים וניצוצות וגם עם כבוד והבנה וחברות ונאמנות וביטחון- הם כן החזיקו. ובכלל- מי אמר שאהבה אמיתית זה רק ניצוצות. כשאני אומרת "אהבה אמיתית" אני מתכוונת לכל מה שכתבתי. לא רק לניצוצות. גם להערכה והכבוד וכל מה שכתבתי למעלה. אהבה אמיתית לא באה ברגל. זו לא התאהבות חולפת. ובגלל זה גם לא צריך להתחתן אחרי הכרות של חודשיים (למרות שגם קשרים כאלה כבר הצליחו), אלא לחכות ולראות שאהבה שקיימת היא חזקה ואמיתית. תפסיקו למצוא תירוצים למה לא צריך לחכות לאהבה אמיתית. זו תבוסתנות. אם אתם מעדיפים להתחתן קודם שבשביל ביטחון, ורק אז לקוות שתלמדו לאהוב ולהעריך- אז בבקשה. אבל תדעו שאתם מפסידים דבר מדהים. את הדבר שרובנו חיים בשבילו. אהבה צריכה לבוא בטבעיות. לא צריך להכריח אותה להגיע לתוך מערכת יחסים. אם היא קיימת היא קיימת ואם לא- אז כמה שלא תנסו- את האושר לעילאי הזה אתם לא תחוו. וככה זה. ופשוט חבל. למה לוותר על דבר כזה? אולי אני עדיין צעירה ולא מבינה הכל על החיים, אבל דבר אחד לא השתנה אצלי אף פעם וזו האמונה החזקה שלי באהבה. ואני יודעת שזה גם לא ישתנה. שום דבר לא עדיף על זה.

ס א ט י ן

New member
אבל זה לא סותר את מה שאמרתי

אנשים שלא מחכים לאהבה אמיתית מתחשבים יותר באילוצים אחרים. לא אמרתי שזה רע, יש אנשים שמעדיפים את זה, אבל זה כן אומר שהם ויתרו על רעיון האהבה האמיתית והסוחפת, וקיבלו רעיון חדש- להתחתן מתוך אילוץ מסויים וללמוד לאהוב (בתקווה שזה באמת יתאפשר). כל אחד והאופי שלו וסדר העדיפויות שלו- בדיוק כמו שאמרתי. זה לא אומר שאם תוותרי על האילוצים לא תמצאי אהבה. אולי תחכי עוד 5 שנים לפני שתתחתני. אבל אם את רוצה אהבה עם זיקוקים- את תקבלי אהבה עם זיקוקים. פשוט כי תסכימי לחכות לה אפילו שזה יעלה לך בדברים אחרים...

roaic

New member
כמה חוכמה בבן אדם אחד! סאטין את אור

את ממש מלאך...אור....ובן אדם מדהים,בעיניי. איזו ראיית עולם מפוכחת. איזו תפיסת עולם בוגרת. את אחת הבחורות עם הכי מודעות, שפגשתי כאן באינטרנט (אני מדגיש..באינטרנט)---- כ"כ כיף לקרוא את מה שאת כותבת. דברייך כ"כ חכמים,להבדיל מבליל הדברים האחרים של מספר אנשים כאן. אני,חלילה,לא מאשים אותם. הם שבויים בתוך עצמם. שבויים בתוך הקונספציה הזו של "תיקתוק שעון" "זמן אוזל"...ו..ובלה בלה בלה.... תמשיכי ככה. אני יודע בוודאות! (לא מאמין,לא מקווה...פשוט יודע בוודאות)--שחייך יהיו מלאים,תוססים,מעניינים...והכי חשוב: שלמים. מגיע לך שאפו. פשוט ככה. בן אדם מדהים שכמותך! בהצלחה

ס א ט י ן

New member
תודה רבה:)

יש הרבה אנשים שאומרים שאני יותר מידי רומנטית....אני שמחה לראות שיש מישהו שרואה את זה בדרך אחרת:)

roaic

New member
אויש..חיפשושית מתוקה..אויש חיפשושית

ליבי ליבי איתך מתוקה..... אם הייתי רע,הייתי אומר שאני מרחם עלייך כ"כ....אבל אני לא!! את מתוקה.....חמודה...אבל שבויה בתוך קונספציה הרסנית! כ"כ חבל לי עלייך..פשוט חבל מתוקה. קומי,התעשתי ותתחילי לשנות את תפיסת החיים שלך---וראי איזה פלא---תחווי רק טוב. בהצלחה רבה באהבה רועי

"חמוד".... כנראה שלא ממש

הבינו כאן את מה שכתבתי .. וכרגע, אין לי גם כוח להסביר את עצמי.. אז קבל ..

למעלה