כל אחד וה...

roaic

New member
הבנתי...הבינו.....כולם הבינו

במקום להתחפר בעמדתך האיתנה----כדאי גם לפעמים לוותר על האגו (מקור כל הרע),ולהקשיב גם לאחרים. העמדה שבה את נוקטת לא קידמה אותך לשום מקום. באופן אישי,אין לי בעיה--אם את רוצה להמשיך ולהגיע לאותו מצב גם בשנה הבאה,תמשיכי להחזיק באותה תפיסת עולם. את רואה לאן זה הביא אותך עד עכשיו,לא? בהצלחה

חתיכת ניתוח אופי.. תגיד, אנחנו

מכירים מאיפשהו ? כי מ-מ-ש ל-א נ-ר-א-ה ל-י !!!! אז .. חג שמח גם לך

roaic

New member
אין צורך להכיר,מתוקה

המילים שלך זועקות לעזרה. הייאוש ניכר מכתיבתך. זו לא בושה,ובטח לא פחיתות כבוד---לקבל עיצות--לעשות חושבים...ולצאת לדרך חדשה. כפי שכבר אמרתי,אל תצפי להמשיך להתנהג,לחשוב ולעשות מה שעשית עד עכשיו...ולקבל תוצאות אחרות בחייך. את רואה לאן זה מוביל,הלא כך? ואין צורך להתעצבן. אני פה בשביל לעזור

../images/Emo4.gif

"לא תמיד האהבה מגיעה בסוף. באיזה עולם נדמה לך שאנחנו חיים ? יש המון אנשים שלא מתחתנים מאהבה או שחיים עם אנשים כפרטנרים לחיים ללא אהבה אמיתית. לא, אהבה לא תמיד מגיעה"

shirazlovemor

New member
אהבתי מאוד את ההודעה שלך

ולא כי היא משמחת אותי, אלא כי הצלחת לקלוע בול לכמה מחשבות שעלו במוחי לא פעם. אבל יחד עם זאת אני חולקת על דעתך. אהבה יכולה להיות דבר מקסים לפעמים. וזה שווה הכל.

נכוןןן

לא אמרתי שאהבה זה דבר לא טוב... ההפף... אבל אני חושבת שאפשר לחסוך את כל זה...

שמעי את צריכה להתחבר לבן אדם הנכון

אהבה שמחזיקה מעמד היא אהבה שבה כל אחד נותן לשני את הספייס שלו ולא מגביל את הבן /בת זוג אהבה אמיתית קורית כאשר אתה מרגיש חופשי ולא מוגבל וכאשר אתה משלים את בן הזוג ולא מתנגש איתו למשל פעם הלכתי עם חברה שלי לקניות בקניון ואני מה זה סבלתי מכל החנויות בגדים שהיא גררה אותי אליהם ומאז היא למדה לא להביא אותי איתה למדוד בגדים אלא כל אחד הולך בקניון לעניניו היא לבגדים ולתכשיטים ואני לחנויות מחשבים ומוצרי חשמל.

כי אהבה זה לא הכל אכזבות...

ותאמיני לי שעד לפני שנה חשבתי אחרת לגמרי, אצלי הייתה הנוסחה הקבועה בראש שאהבה=אכזבה, אבל נתתי לזה עוד צ'אנס והנה כבר כמעט שנה אני ביחד עם אדם נפלא, שגורם לי להתפתח ולפרוח, שהולך איתי לכל אורך הדרך ביחד- מעודד ונמצא שם בשבילי. ועברנו הרבה מהפכים ומשברים בדרך אבל אנחנו יודעים שהאהבה ביננו חזקה. כל ותיקי הפורום יכולים להעיד כמה אכזבות עברתי בתחום הרומנטיקה בחיי הקצרים יחסית, ובכל זאת- לולא הייתי מאמינה ונותנת צ'אנס- כל השנה האחרונה לא הייתה קורית.

ס א ט י ן

New member
אין מה לעשות - ככה זה בחיים

בלי רע אין טוב. וכן- לפעמים לוקח כמה אהבות נכזבות וכמה לבבות שבורים עד שמוצאים אהבה אמיתית. ולפעמים גם כשכבר מצאת אהבה אמיתית אז יש לפעמים ריבים, או תקופות לא טובות. מצד שני- כל הזמן מרגישים. רגשות טובים, רגשות רעים, רגשות עילאיים... לא יודעת מה איתך, אני תמיד הייתי בוחרת באפשרות להרגיש משהו מאשר לא להרגיש בכלל. אני מעדיפה שיכאב לי מאשר להרגיש רייקנות. ככה אני יודעת שאני חיה....

"עדיף לי ככה"

לדעתי את סתם מנסה לתרץ לעצמך את העובדה שאין לך אהבה כרגע, ו"לרכך את המכה". או שאת מאמינה שאם תגידי לעצמך שוב ושוב "כן, כולם רק נפגעים מזה, איזה יופי שאין לי את זה", אז באמת יהיה לך טוב עם זה שאין לך אהבה. אז תני לי לשבור לך את המיתוס, אהבה זה דבר מדהים ונהדר, הוא מלמד, מוסיף, משתבח עם הזמן, ממלא את החיים, הלב והנפש, מאפשר לך לתת את כל כולך, ולקבל בחזרה. האהבה משלימה אותך... מצטער להרוס לך את האופוריה שלך, אבל ככה זה. את ואני וכולם פה יודעים שאני צודק. אם אין כרגע אהבה אז מתמודדים וממשיכים בחיים, אבל עם אמונה שזה יגיע, וזה יהיה רק טוב.

וואו על מה ההתנפלות????

מה כולה אמרתי???? לא אמרתי שאהבה זה דבר לא יפה... וכמו שאתה מגדיר... פשוט אמרתי שעם כל "הצרות" בלשון המעטה של האהבה... אז עדיף לי ככה כן כן תתפלא לראות... אבל עדיף כרגע ככה מאשר "לסבול"!!!!!!!!!!!!

ועדיין...

אני חושב שאת ממשיכה לתת לעצמך הסברים למה אין לך את זה, בצורה של "הצטדקות עצמית". לא כל הזמן יש צרות, ולא סובלים כל כך הרבה. מה לעשות שלא תמיד מקבלים מה שרוצים, ולפעמים הציפיות לא תואמות... אבל אני לא מסכים איתך שעדיף להיות לבד, והאמת, אני גם לא מאמין לך שככה את באמת באמת מרגישה. כי אם יבוא לך עכשיו הבחור הכי מדהים בעולם, את תצאי איתו כמו גדולה, ולשניה אחת לא תחשבי שבגלל ה"סבל" הנוראי הזה, עדיף לוותר.

חחחחח

ברור שאם יבוא לי עכשיו איזה אחד מדהים אני אצא איתו... ואני לא אחשוב על הסבל שאחרי... כל זוג נורמלי יש מריבות וחיכוכים... לא אמרתי שלא... אבל שים לב אתה נוגד אותי במשהו שלא נכון... אמרתי שאהבה שהיא לא לחתונה זה סתם סבל!! וחבל סתם לסבול!!!!!!!!!! וטוב שאין לי אותה כרגע!! מה לא ברור..???????!!!!!!!!!!!! לא התכוונתי שטוב לי בכללי שאין לי אהבה... בקיצור יש המון דרכים לקצר את כל זה...

אבל זה עצם העניין

זה ממש ממש ממש לא "סתם סבל". אני לא מבין למה את מסתכלת על זה בזווית ראיה כזאת. קשר של אהבה יכול להיות דבר נהדר, אז אם יש רגעים פחות טובים, זה חלק מעניין, ומתגברים עליהם ביחד, וגם ברגע שמחליטים לסיים את זה, אפשר לסיים את הקשר בצורה יפה, לא חייבים לסבול. חוץ מזה, מה זה חבל סתם לסבול? זה לא נכון שכל הזמן סובלים, וזה לא נכון שגם אם קשה אז זה כזה סבל איום ונורא. ואת יודעת מה? אם אני אאלץ "לסבול" לטענתך, אז בסדר, אז 10% מהזמן אני אסבול קצת, על-מנת שב90% הנותרים יהיה לי הכי טוב בעולם! (ככה זה בכל דבר בחיים לא?) ומה נראה לך, שזוג נשוי חי בגן עדן? שלהם אין חיכוכים ובעיות? לכל אחד יש את הצרכים והרצונות שלו, ולפעמים יש התנגשות, אין מה לעשות. מצטער, אני עדיין לא מאמין לך ש"טוב לך" להיות לבד. את רק מחזקת אצלי את התחושה שאת מסבירה לעצמך למה אין לך את זה באופן כזה שיהיה לך קל לקבל את זה ("כי טוב לך ככה...")

אין לי מושג

למה אתה לא מבין את מה שאני אומרת... הרי הסברתי כ"כ ברור... תקשיב בעצמי אמרתי שאין זוג מושלם שלא רב... ואין רגעי משבר... ואין דמעות... אם כל זה לא היה קורה הרי זה לא נורמלי... פשוט אני אומרת שברגע זה אם יש קשר כלשהו שהוא לא לחתונה או קשר מחייב... אז אפשר לחסוך את כל זה... למה סתם "לסבול" את כל השברונות האלה... ובוא אני אתן לך דוגמא: יש איזה מישהו יוצא לאיזה פאב ורואה מישהי הוא נדלק עליה ורוצה אותה... הוא ניגש אליה ומתחיל איתה... והיא... מצידה... לא מעונינת לקשר רציני... אולי הם מחליפים מספרים... אבל היא לא רוצה קשר מחייב ובטח לא עכשיו...(בטח יש לה כמה סיבות!!!!!) עכשיו הוא......... למה להחליף מספרים? למה לרדוף אחריה???? למה לרצות אותה?? בגלל שהוא נדלק עליה?? חלאס... היא אמרה שהיא לא רוצה.. לא אותו ולא קשר מחייב (בזמן שהוא רוצה אותה) אז צא מזה... הרי הוא לא מאוהב הוא כולה נדלק... אז מלכתחילה לא לוקחים מספר... או לא ממשיכים לדבר.. עוברים הלאה... יש עוד הרבה כמוה... זה סתם דוגמא עלובה... מה שרציתי להגיד כאשר יש מישהו/י שלא רוצים אחר את השני מכל מיני סיבות... אז להרפות!! צאו מזה... תמשיכו הלאה...מה עכשיו להנעל על הבחור/ה שלא רוצה... ואני מקווה שהרמז שלי מספיק עבה לשאר המיקרים!!!!!!!!!!! ואני לא מבינה למה אתה לא מוכן לקבל את מה שאמרתי... שטוב לי כרגע... ושוב אני אומרת וחוזרת!!! כרגע!!! להיות לבד!!

חחחח, מן הסתם...

כשאחד הצדדים לא מעוניין, אז ממשיכים הלאה. למרות שיש כאלו שהתעקשו והתעקשו ובסוף הצליחו. קצת קשה לי לראות בדוגמא שלך את ה"סבל" האיום והנורא שכל כך עדיף לוותר על אהבה כדי לא לחוות אותו. אז בסדר, אז הוא קצת נעול עליה, וקצת מתעקש, אז הוא יתיאש מתישהו וימשיך הלאה בחיים שלו. אין לי שום טענות לאף אחד שמעדיף בשלב מסויים להיות בקשרים לא מחייבים, זה בסדר גמור...כל עוד שני הצדדים מודעים לזה, סבבה. ובקשר לזה שטוב לך להיות לבד, סבבה, תחיי איך שבא לך. אבל כמו שאמרת, אם יבוא פתאום מישהו שממש תרצי, אז כן תרצי להיות איתו, ופתאום לא תרצי כל כך להיות לבד, נכון? אני די בטוח שלא תגידי לו: "תשמע, אני כרגע לבד, אז לא מתאים לי..." אם יצאת עכשיו מקשר ארוך, ואת רוצה קצת זמן לעצמך, או שממש נפגעת ממישהו ואת צריכה את הרגיעה הזאת, אז אני מבין אותך לגמרי. אבל אם חיפשת הרבה זמן ולא מצאת מישהו שמתאים לך, או שנפגעת מקשרים קצרים ורעים, אז אני עדיין עומד מאחורי הדעה שלי, שההצהרה הזאת שלך, באה כדי לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר. ולפני שאת ממשיכה לחזור על עצמך, תחשבי קצת על מה שאמרתי...

אוקי אוקי

אתה סגור על הדעה שלך... אם זה מה שנראה לך ממה שאמרתי... בכיף... הרי כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו... בכל אופן אני אמרתי את מה שיש לי להגיד... ויש כאלה שהצדיקו אותי...

חחחחחח מצחיקים

מילה שנקרעתי ממכם עכשיו חחח אני חושבת שלאף אחד לא טוב לבד לא משנה כמה תצעקי את זה ברחבי הפורום

למעלה