שאלון

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת, דווקא אהבתי את העונה השלישית (חוץ מהבחירה של ורוניקה לגבי החבר שלה בסוף..) אבל הסיום היה נוראי. היו פרקים שנגמרו הרבה יותר טוב והרבה יותר מתאימים להיות סיום לסדרה. הו וול. אני עדיין חושבת שזו אחלה סדרה ושכולם חייבים לראות אותה

קרניjack

New member
למרות שאני כותבת פה בקושי...

שם: קרן גיל: 21 ישוב: מרכז מזל: בפיס.
דברים אהובים: משקה אהוב: נסטי. מאכל אהוב: מאפה שקדים, ושוקולד. שוקולד מריר זה ממכר. סגנון מוזיקה אהובה: מטאל בעיקר. סרט אהוב: יש המון! טירלוגיית שר הטבעות, העורב, הסרט השני של אקס מן, סרטי אפוקליפסה כאלה...יש המון
סדרה אהובה: כרגע יומני ערפדים אבל באופן כללי באפי, אנג'ל, גריק,הסידרה המצוירת של פיטר פן
ספר אהוב: יש הרבה... סופר אהוב: נראה לי סטיבן קינג. שחקן אהוב: זה שמשחק את מיסטר בין. שחקנית אהובה: אין מישהי ספציפית...
דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: דג בטיבול מסויים. שתייה לא אהובה: תה רגיל :S סגנון מוזיקה לא אהוב: מזרחית דיכאון. שחקן לא אהוב: -יהודה לוי. שחקנית לא אהובה: -
על עצמי: החלום שלי ש... שיהיה רק טוב למשפחה שלי, ושכולם יהיו בריאים. לא סוג של "חלום" אלא רצון. המטרות שלי לחיים הן.... לדעת מה אני רוצה ללמוש, להינות מזה וגם להרוויח. בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... ב"ה שקועה מעל הראש בסיום איזה תואר. אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש....יהיה שלום. דה.
הכי הכי אני הכי שמח\ה ש... הגוזל שלי (משמע הכלב שלי) מקבל אותי שאני חוזרת הבייתה. ולהסניף אותו
אני הכי עצוב\ה ש... עזבו. אני הכי אוהב\ת לבלות אם...אם? זה לא עם? חברות כמובן. ואם זה אם זה זה אם יש לי מצב רוח
אני הכי אוהב\ת ללכת ל.... הופעות, רק שזה בקושי יוצא לי.ולמסעדות. אני הכי קשור\ה ל... לכלב שלי, לבית שלי. אני הכי סומך\ת על... עצמי

Kitten Girl 22

New member
עונה ../images/Emo27.gif

וואו! לא כתבתי פה הרבה זמן...
שם:ליאור
ישוב:מרכז
מזל:דגים דברים אהובים:
משקה אהוב:מים
מאכל אהוב:המבורגר
סגנון מוזיקה אהובה:בערך הכל חוץ ממזרחית
סרט אהוב:מלך האריות[אהבת חיי], ברוס הגדול מכולם, 50 דייטים ראשונים וכו'
סדרה אהובה:נמלטים, על-טבעי, סקראבס, הלוחשת לרוחות, פשע מן העבר, איך פגשתי את אמא....חחחח אין לזה סוף
ספר אהוב:כרגע twilight ו-vampire academy
סופר אהוב:אין...
שחקן אהוב:אדם סנדלר
שחקנית אהובה:דרו ברימור דברים לא אהובים:
מאכל לא אהוב:דגים
שתייה לא אהובה:קולה
סגנון מוזיקה לא אהוב:מזרחית
שחקן לא אהוב:אין
שחקנית לא אהובה:ניקול קידמן על עצמי:
החלום שלי ש: אני אטוס לבריטניה
המטרות שלי לחיים הן: ללמוד רפואה
בעוד 5 שנים אני יהיה ב: אוניברסיטה
אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש: לא בטוחה...XD
אני הכי שמח\\ה כש: אני מקבלת ציונים טובים[?]
אני הכי עצוב\\ה כש: אני רבה עם אנשים
אני הכי אוהב\\ת לבלות עם: החברות שלי
אני הכי אוהב\\ת ללכת ל: קניון

to the end1

New member
אווו איזה סרטים וסדרות טובות את אוהבת

ראיתי את כול הסרטים והסדרות שכתבת ואני יוכל להמשיך לראות אותם עוד מיליון פעם בלי להתייאש....חחחחחחח

G Baby

New member
יאללה למה לא?

מה לא עושים בשביל להתחמק מלעשות ש.ב.
שם: איריס גיל: 21 ישוב: ראשון לציון מזל: טלה דברים אהובים- משקה אהוב: מנגו (מכורה!!) וטקילה. מאכל אהוב: יותר מדיי
בעיקר אוכל של אמא...ובעיקר בשר! סגנון מוזיקה אהובה: הכל מהכל.. סרט אהוב: ארמגדון ללא ספק! וגם סיפור אהבה בלתי נשכח ואבק כוכבים סדרה אהובה: על טבעי וחברים ספר אהוב: "ימי שלישי עם מורי"/מיץ' אלבום.. שינה את חיי! סופר אהוב: אין ספציפי.. שחקן אהוב: וויל סמית', קולין פארל, אל פאצ'ינו שחקנית אהובה: ריס ווית'רספון וג'ניפר אניסטון דברים לא אהובים:- מאכל לא אהוב: קשה לי לחשוב על אחד כרגע.. שתייה לא אהובה: מוגזים מוזרים למיניהם (פנטה בטעמים לא סטנדרטיים..) סגנון מוזיקה לא אהוב: דיכאון שחקן לא אהוב: ג'ק ניקולסון שחקנית לא אהובה: קמרון דיאז..אין לי מושג למה היא מעוררת בי עצבים. על עצמי: החלום שלי ש... שאני אהיה מאושרת..אבל באמת מאושרת..עד כמה קיטשי שזה נשמע..ולמצוא מישהו שיאהב אותי כמו שאני אותו
וחלום קצת קטן יותר- להיות באיצטדיון ברנאבאו במדריד ולצפות משחק של ריאל מדריד! המטרות שלי לחיים הן.... למצוא משהו שאני אהנה לעסוק בו, כדי גם להנות מהחיים חוץ מלעבוד בשביל הכסף. ובטח בסופו של דבר להקים משפחה משל עצמי. בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... זה רק ההוא למעלה יודע..אבל מקווה שזה יהיה במקום טוב.. אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש....יהיו לי עוד 3
הכי הכי|דגש| אני הכי שמח\ה ש...אני עם האנשים שאוהבים אותי אני הכי עצוב\ה ש...מאכזבים אותי..ורואה סרטים ממש עצובים.. אני הכי אוהב\ת לבלות עם... חברות קרובות וחברים מהצבא
אני הכי אוהב\ת ללכת ל....קולנוע..ולים בערב כשקר. אני הכי קשור\ה ל...חברה שלי מהצבא אני הכי סומך\ת על...אחותי
ועכשיו..חוזרים ללמוד....

to the end1

New member
איזה חלום מושלם להיות במשחק של ריאל מדריד

אם זה מתגשם בבקשה קחי אותי איתך....

../images/Emo216.gifעונה:)../images/Emo48.gif

שם: מיכל גיל: בינואר 20. ישוב: ירושלים מזל: גדי דברים אהובים:מוזיקה,ספרים וסרטים. משקה אהוב: מים. מאכל אהוב: המבורגר..גם פיצה..אבל איכותית! סגנון מוזיקה אהובה: רוק. סרט אהוב: העורב. סדרה אהובה: אין אחת..יש מלא!! ספר אהוב: הנעלמים של הרלן קובן. סופר אהוב: הרלן קובן
שחקן אהוב: בלע..יש המון. שחקנית אהובה: כנ"ל. דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: סושי. שתייה לא אהובה: קינלי. סגנון מוזיקה לא אהוב: בעיקרון אפשר לאהוב הכל. לדעתי. שחקן לא אהוב: .. שחקנית לא אהובה:.. על עצמי: אין לי כוח..נו.. החלום שלי ש... אני אגור בניו יורק ואהיה במאית/מפיקה/יחצנית. המטרות שלי לחיים הן.... לשאוף הכי למעלה. בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... ניו יורק ביצ'ס! אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש....ואוו..קשה לחשוב על אחת. את השאר לא היה לי כוח למלא

למעלה