למרות שאני כותבת פה בקושי...
שם: קרן גיל: 21 ישוב: מרכז מזל: בפיס.
דברים אהובים: משקה אהוב: נסטי. מאכל אהוב: מאפה שקדים, ושוקולד. שוקולד מריר זה ממכר. סגנון מוזיקה אהובה: מטאל בעיקר. סרט אהוב: יש המון! טירלוגיית שר הטבעות, העורב, הסרט השני של אקס מן, סרטי אפוקליפסה כאלה...יש המון
סדרה אהובה: כרגע יומני ערפדים אבל באופן כללי באפי, אנג'ל, גריק,הסידרה המצוירת של פיטר פן
ספר אהוב: יש הרבה... סופר אהוב: נראה לי סטיבן קינג. שחקן אהוב: זה שמשחק את מיסטר בין. שחקנית אהובה: אין מישהי ספציפית...
דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: דג בטיבול מסויים. שתייה לא אהובה: תה רגיל :S סגנון מוזיקה לא אהוב: מזרחית דיכאון. שחקן לא אהוב: -יהודה לוי. שחקנית לא אהובה: -
על עצמי: החלום שלי ש... שיהיה רק טוב למשפחה שלי, ושכולם יהיו בריאים. לא סוג של "חלום" אלא רצון. המטרות שלי לחיים הן.... לדעת מה אני רוצה ללמוש, להינות מזה וגם להרוויח. בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... ב"ה שקועה מעל הראש בסיום איזה תואר. אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש....יהיה שלום. דה.
הכי הכי אני הכי שמח\ה ש... הגוזל שלי (משמע הכלב שלי) מקבל אותי שאני חוזרת הבייתה. ולהסניף אותו
אני הכי עצוב\ה ש... עזבו. אני הכי אוהב\ת לבלות אם...אם? זה לא עם? חברות כמובן. ואם זה אם זה זה אם יש לי מצב רוח
אני הכי אוהב\ת ללכת ל.... הופעות, רק שזה בקושי יוצא לי.ולמסעדות. אני הכי קשור\ה ל... לכלב שלי, לבית שלי. אני הכי סומך\ת על... עצמי