שאלון

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo56.gifעונה על השאלון../images/Emo86.gif

שם: רואי. גיל: 26, זקן השבט. ישוב: חולון. מזל: מוזניים. דברים אהובים: משקה אהוב: מים (אחרי שנגמתי מכל הרעל, עדיף מנרלים). מאכל אהוב: בשר בכמאט כל סגנון. סגנון מוזיקה אהובה: בעקרון אני לא פוסל שום דבר, אבל מעדיף מוזיקה שחורה ורוק. סרט אהוב: אי אפשר לבחור רק סרט אחד. סדרה אהובה: באפי (ג'וס וידון
) ספר אהוב: כל ספר מסדרת הפנטזיה ממלכות נשכחות ובעיקר סדרת האלף האפל, אני יוסיף גם את שר הטבעות ויצירות טולקין. סופר אהוב: טולקין. שחקן אהוב: קיאנו ריבס. שחקנית אהובה: מישל פייפר. דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: מיונז, מקור כל הרוע בעולם. שתייה לא אהובה: כל מה משיצרים קירסטל. סגנון מוזיקה לא אהוב: גראולינג ואופרה. שחקן לא אהוב: לא יודע. שחקנית לא אהובה: לא יודע. על עצמי: החלום שלי ש... לפתוח מסעדה בבעלותי. המטרות שלי לחיים הן.... לעסוק במקצוע שאני אוהב, להתחתן משפחה וכו'. בעוד 5 שנים אני יהיה .... בעל מסעדה ב"ה. אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... לראות את אמא שלי שוב פעם. הכי הכי אני הכי שמח\ה ש... שאני רואה את האחייניות שלי. אני הכי עצוב\ה ש... שאני רב עם המשפחה שלי. אני הכי אוהב\ת לבלות עם החברים ומשפחה. אני הכי אוהב\ת ללכת ל.... אחותי. אני הכי קשור\ה ל... אחותי ואבא שלי. אני הכי סומך\ת על... כנ"ל. שיהיה לכם שבת שלום.

alonback

New member
אתה חידה מבחינתי

מצד אחד ברור שיש לך טעם טוב כי אתה באפיסט אבל מצד שני קיאנו ריבס הוא השחקן האהוב עלייך??

ANGELUSPIKE

New member
אני יודע שזה מוזר

אבל משום מה כל סרט שראיתי שקיאנו ריבס שיחק בו, זה סרט שאהבתי יכול להיות כמובן שיש סרטים שלו שאני לא אוהב אבל בנתיים לא התאכזבתי. בעקרון אני יותר אדם של שחקנים בסדרות כי אפשר יותר להתחבר אליהם, ככה השחקנים הטובים באמת נמצאים בסדרות ולא בסרטים (חוץ מג'וני דפ שהוא קטגוריה בפני עצמו), שחקנים כגון:ג'יימס מאתרס (ספייק), ג'נסן אקלס (על טבעי), יו לאורי (האוס), ניל פטריק האריס 0איך פגשתי את אמא האגדית) ועוד רבים וטובים.

AVriL AddiCt

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: שרונה גיל: 23 ישוב: רמלה מזל: עקרב
דברים אהובים: לשחק משחקי וידיאו,להסתובב עם חברות בקניון,לראות טלויזיה משקה אהוב: פנטה אקזוטי מאכל אהוב: פסטה שמנת ופטריות סגנון מוזיקה אהובה: רוק,היפ הופ,פופ סרט אהוב: טיטניק,חתיכה בהפתעה,דופלקס סדרה אהובה: מגרש ביתי(עד עונה 7..עונה 7 דפוקה לגמרי),סמולוויל, על טבעי ספר אהוב: לא קוראת סופר אהוב: שחקן אהוב: ג'נסן, טום וולינג מסמולוויל
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: כל דבר שיש בו בשר שתייה לא אהובה: אין משהו שאני לא אוהבת
סגנון מוזיקה לא אהוב: מזרחית, דכאון שחקן לא אהוב: אין מישהו מסויים שחקנית לא אהובה: גם אין על עצמי: החלום שלי ש... שאני אמצא כבר עבודה נורמלית ויחסוך קצת כסף לדברים שאני רוצה המטרות שלי לחיים הן.... ללמוד משהו שאני אוהבת, למצוא אהבה ולהתחתן בעוד 5 שנים אני יהיה ב....אין לי מושג אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... עבודה שאני באמת יאהב
הכי הכי אני הכי שמח\ה ש...שאני עם האחיינים שלי אני הכי עצוב\ה ש...שאני בבית מובטלת
אני הכי אוהב\ת לבלות אם... החברה הכי טובה אני הכי אוהב\ת ללכת ל....לאיזה פארק יחד עם כל המשפחה אני הכי קשור\ה ל...לאחי הגדול אני הכי סומך\ת על... אחי הגדול

to the end1

New member
אוף אני מזה מבינה אותך אם זה שאת לא

עובדת עכשיו גם אני לא עובדת ואני משתגעת בבית אבל באמת משתגעת....

AVriL AddiCt

New member
אני כבר כמעט שנתיים מחפשת עבודה

מאז שסיימתי שירות לאומי..אני רק מוצאת עבודות זמניות באריזות ובכל מיני מפעלים

WatchMeWatchYou

New member
תני לי לנחש, את מאיזור הצפון?

חחח, זה נשמע בדיוק מתאים לאיפה שאני גרה...

AVriL AddiCt

New member
לא דווקא מהמרכז../images/Emo6.gif

אבל כנראה שזה לא משנה המצב לא טוב בכל המדינה חחח שירות לקוחות וכאלה לא כל כך מתאים לי...

WatchMeWatchYou

New member
חחחח

כן אני יודעת, רשמת מאיפה את. פשוט זה ממש מתאר את האיזור שאני גרה בו. ותמיד אנחנו צוחקים שזה לא היה ככה אם היינו גרים במרכז
עבדתי בשירות לקוחות, וכן - זה לא בשביל כל אחד. לא נורא, בסוף תמצאי משהו שמתאים לך

AVriL AddiCt

New member
מצאתי עבודה ממש טובה בקלדנות אבל היא היתה

גם זמנית..וזה היה ממש כיף להקליד והמנהלים אפילו לא היו איתנו בחדר..היו ימים שלא הייתי רואה אותם כל היום חחח אז הייתי נכנסת לפייסבוק וכאלה
אבל שאני עובת במפעלים אני עובדת יום יומיים ועוזבת..זה מבאס לעמוד כל היום וצועקים עלייך בגלל שאת עובדת לאט וכאלה

איזה כיף!../images/Emo24.gif

שם:
דנה
ישוב:
רעננה
מזל:
קשת
דברים אהובים:
כלבים, סדרות
משקה אהוב:
מילקשייק
חח ספרייט קולה ענבים..ורוב הזמן מים..
מאכל אהוב:
גלידה, צ'ולנט (פולניה שכמותי), אבוקדו
סגנון מוזיקה אהובה:
פופ
סרט אהוב:
יש הרבה אין לי כוח לחשוב..כל מיני קומדיות רומנטיות
סדרה אהובה:
SN, ורוניקה מארס הסידרה הכי טובה בעולם, הירוס, גוסיפ גירל ועוד..
ספר אהוב:
סדרת ספרי דמדומים, שומרת אחותי, מארלי ואני, למטרות נישואים
סופר אהוב:
סטפני מאייר
שחקן אהוב:
ג'נסן אקלס
שחקנית אהובה:
קריסטן בל דברים לא אהובים:
מאכל לא אהוב:
טחינה
שתייה לא אהובה:
כל מיני מיצים מפירות..מיץ גזר, מיץ גוייבה, מיץ לא יודעת מה..
סגנון מוזיקה לא אהוב:
מזרחית!
שחקן לא אהוב:
צ'אד מייקל מוריי
שחקנית לא אהובה: אלקסיס בלדל! לא סובלת את המשחק שלה.. על עצמי:
החלום שלי ש..
אני אצליח להגשים את השאיפות שלי, ושיהיה לי טוב בחיים.
המטרות שלי לחיים הן....
למצוא את החצי השני שלי ורצוי בזמן הקרוב..יאללה מחכה לך, למה אתה מאחר?! ולמצוא כיוון מוגדר בלימודים ולעבור אותם בהצלחה.
בעוד 5 שנים אני יהיה ב....
מקווה שלקראת סיום תואר ראשון ומאורסת..
אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש....
ג'נסן יהיה בעלי
ואם לא אז מישהו ממש דומה לו..(לא חושבת שהוא קיים) הכי הכי
אני הכי שמח\\ה ש...
אני רואה ת'כלבה שלי אחרי שלא ראיתי אותה כמה שעות!
אני הכי עצוב\\ה ש...
אני בתקופות שלא הולך לי בשום דבר!
אני הכי אוהב\\ת לבלות עם...
חברות שלא יוצא לי לראות לעיתים קרובות
אני הכי אוהב\\ת ללכת ל....
אכול גלידה..רצוי ברומא..
אני הכי קשור\\ה ל...
אבא ונולי הכלבה שלי..
אני הכי סומך\\ת על...
ענבר, חברה מאוד טובה שלי

to the end1

New member
את לא אוהבת את אלקסיס בלדל?!

אני מתה עלייה חחחחח היא כזאת חמודה

היא מעצבנת אותי

קודם כל, כל התפקידים שלה אותו דבר..והמשחק שלה מעצבן אותי! ותמיד הדמויות שהיא משחקת בוחרות לא נכון..(בגילמור שזה נגמר עם ג'ס, למרות שגם שהיא היתה איתו היא היתה מעצבנת..אבל פחות, ובאחוות המכנסיים היווני המכוער הזה במקום ליאו החתיך..) כן, אני מודעת לכך שזה שיקולים שזה הכותבים אבל זכותי להאשים את השחקנית בטעמה הגרוע..

WatchMeWatchYou

New member
סיימתי לראות VM לפני כמה ימים

ועכשיו עצוב לי
חחח זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את פרק סיום הסדרה, והתאכזבתי. יכלו יותר לא?

אל תזכירי לי ../images/Emo10.gif

גאד איזה פרק מעצבן..רוב סיים את הסידרה באופן מעצבן ביותר..שונאת סופים פתוחים! הוא ידע שהם לא חוזרים לעוד עונה..לא יכל לסגור את הכל באופן נורמלי?! בכלל, העונה השלישית לא היתה ממש טובה לעומת שאר הסידרה..לפחות לא החלק השני של העונה..טוב אבל זה לא המקום לדון בזה..אני לא רוצה להרוס למי שעוד העיז לא לראות VM! נדבר על זה במסן מתישהו

למעלה