שאלון

A m e l y

New member
משתתפת בפרוייקט קירוב לבבות הזה...../images/Emo6.gif

שם: גיאנה (גיאה) גיל: 17 ישוב: ב"ש מזל: שור
דברים אהובים:
משקה אהוב: אפטר-שוק שחור מאכל אהוב:ספגטי ברוטב אלפרדו סגנון מוזיקה אהובה: אין מוגדר סרט אהוב: האלמנט החמישי...בגלל רוביייייי רווווווד!!! super green חח ראיתי אותו בערך 15648548 פעם סדרה אהובה: על טבעי,הנסיך המדליק,איך פגשתי את אמא ספר אהוב: התמימים-הרלן קובן סופר אהוב: הרלן קובן שחקן אהוב: קיאנו ריבס שחקנית אהובה: סקרלט ג'והנסן
דברים לא אהובים:
מאכל לא אהוב: בורשט (המרק כרוב האוקראיני שכל הרוסים מתים עליו משום מה...=\) שתייה לא אהובה: וויסקי סגנון מוזיקה לא אהוב: ראפ ומזרחית שחקן לא אהוב: --- שחקנית לא אהובה: --- על עצמי: החלום שלי שאני אצליח בחיים האלה מאיזה בחינה שלא תהיה המטרות שלי לחיים הן להקים משפחה,להגיע לשיא הקריירה שלי בעוד 5 שנים אני יהיה באוניברסיטה אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש שהכל בחיים יבוא לי בקלות הכי הכי אני הכי שמח\ה כשמישהו קרוב אליי מאוד מתקשר אני הכי עצוב\ה כשאני רבה עם חבר שלי אני הכי אוהב\ת לבלות עם חבר שלי אני הכי אוהב\ת ללכת למסעדות אני הכי קשור\ה לחבר שלי אני הכי סומך\ת על חבר שלי חחח נראה כאילו אין לי חברים או אנשים אחרים בחיים שלי...מה אני יעשה שהוא מכיר אותי לאורך לרוחב ומההתחלה לסוף :)

משי22

New member
היי מגניב..

כשראיתי קודם שאנשים רשמו שהם מחיפה, ירושלים ותל אביב בדיוק חשבתי שרק חסר מישהו מבאר שבע כדי שנתפרש על כל הארץ... ואז בדיוק את כתבת שאת משם... יש לנו נציגות בכל מקום!

mor1450

New member
עונה ../images/Emo204.gif

שם: מור גיל: 17 ישוב: ראשלצ מזל: תאומים דברים אהובים: משקה אהוב: מים, מים ומים
מאכל אהוב: חולה על הום פרייז
סגנון מוזיקה אהובה: אין סיגנון ספציפי, כמעט הכל חוץ ממזרחית סרט אהוב: ברוס הגדול מכולם, אור חצוי, דירטי דאנסינג, ובטח יש עוד שלא עולים לי כרגע לראש סדרה אהובה:על-טבעי, מגרש ביתי, הבזק לעתיד, הלוחשת לרוחות, נמלטים, חברים, סמולוויל ספר אהוב: ספרי הרלן קובן, שומרת אחותי, חמשת האנשים שתפגוש בגן-עדן, עוד יום אחד סופר אהוב: הרלן קובן, מיץ' אלבום שחקן אהוב: ג'וני דפ, ג'ארד, ג'נסן, תום וואלינג, ג'וש הולוואי, הית לדג'ר שחקנית אהובה: אין מישהי ספצפית דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: דגים
שתייה לא אהובה: כל דבר מוגז
סגנון מוזיקה לא אהוב: מזרחית, מזרחית, מזרחית
שחקן לא אהוב: אין מישהו ספציפי שחקנית לא אהובה: החרגול ששיחקה את רובי XD על עצמי: החלום שלי ש... אצליח להתגבר על הפחדים שלי המטרות שלי לחיים הן....להיצמד לעקרונות שלי, לדעת מה נכון לי, ולהיות מאושרת בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... אני מניחה שאני אחפש את עצמי באזרחות ואתחיל לדאוג לעתיד אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... בריאות ואושר למשפחה שלי הכי הכי אני הכי שמח\ה ש... אני משיגה מטרה שהצבתי לעצמי אני הכי עצוב\ה ש... שמאכזבים אותי, או אני את עצמי אני הכי אוהב\ת לבלות עם... משפחה ואנשים ש"בראש שלי" אני הכי אוהב\ת ללכת ל.... הופעות!!! אני הכי קשור\ה ל... אמא אני הכי סומך\ת על... עצמי ועל אמא

עונה!

שם: לירון גיל: מחר 18! ישוב: קריות מזל: עקרב דברים אהובים: משקה אהוב: קולה (התמכרות!) מאכל אהוב: אוכל סיני סגנון מוזיקה אהובה: רוק אלטרנטיבי סרט אהוב: אין דבר כזה... סדרה אהובה: פה יש הרבה.. אין משהו שהוא הכי אהוב.. על טבעי, האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות, ניפ/טאק..... והרשימה נמשכת... ספר אהוב: לא יכולה להחליט בין שומרת אחותי/הרדוף לבן/גוף מארח.. אז כל אחד מהם מבחינתי... סופר אהוב: אין.. שחקן אהוב: ג'ון קיוזאק! וכמובן גם ג'נסן, בראד פיט, ג'וני דפ וכו' וכו' וכו' שחקנית אהובה: אף פעם לא יודעת כ"כ איך לענות על זה... יש הרבה טובות.. אנג'לינה מעולה, קייט בקינסייל טובה ..... דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: סושי שתייה לא אהובה: תה סגנון מוזיקה לא אהוב: ראפ שחקן לא אהוב: יש מישהו אבל פתאום אני ממש לא זוכרת מי!! איזה הזוי! פשוט פרח לי מהראש.. כנראה שזה לא חשוב כ"כ... שחקנית לא אהובה: לא חושבת על מישהי ספיציפית.. למרות שקירה נייטלי נורא מעצבנת אותי... על עצמי: החלום שלי ש... וואוו.. רציני.. תחזרו אליי עם השאלה הזו אחרי הצבא... המטרות שלי לחיים הן.... להישאר בחיים?! ... לא יודעת.. בעוד 5 שנים אני יהיה ... אחרי צבא ובלימודים... אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקשת ש.... יהיו לי חיים קלים (אבל בואו לא נגזים.. יש דבר כזה בכלל?!)

elena16il

New member
או קיי...........

שם: אלנה גיל: 23 ישוב: ב"ש מזל: קשת דברים אהובים: משקה אהוב: מידורי מלון / מרגריטה מלון מאכל אהוב: פרגית סגנון מוזיקה אהובה: לרוב פופ סרט אהוב: שודדי הקאריבים, שבעת המופלאים, גרין מייל, מווריק סדרה אהובה: LOST, סופרנטיורל, גיבורים ספר אהוב: גרין מייל, לוכד החלומות, מישהו לרוץ איתו סופר אהוב: קינג שחקן אהוב: ג'וני דפ, סטיב מקווין , טום הנקס ( זה מסודר ממש לפי הסרטים האהובים.. :) ) שחקנית אהובה: ג'ודי פוסטר, ניקול קידמן דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: מרקים למיניהם שתייה לא אהובה: ספרייט סגנון מוזיקה לא אהוב: ראפ שחקן לא אהוב: טום קרוז
שחקנית לא אהובה: קייט וינסלט על עצמי: על שאר השאלות אני לא אענה כי אני נמצאת עכשיו בתקופה כזאת מוזרה בחיים שאני לא סגורה על עצמי בקשר לשום דבר.. אפילו לא מה החלומות שלי :) אל תהיו מופתעים.. גם אתם תגיעו לזה אחרי תואר במקצוע משעמם ולא מבוקש מדי

משי22

New member
דווקא נשמע מעניין! ../images/Emo140.gif

אני בדיוק שוקלת לקחת קורס בזה בסמסטר הבא.

WatchMeWatchYou

New member
אני מרגישה ממש כמוך

לא סגורה על עצמי ומהם החלומות שלי. כנראה זה משהו בגיל
או שסתם כשאנחנו קטנים יותר נראה לנו ברור מה אנחנו רוצים, וככל שמתבגרים אנחנו מגלים שאנחנו ממש לא בכיוון...

קרניjack

New member
כי כשאנחנו קטנים אנחנו חיים בסרט

שמה שאנחנו רוצים הולך להיות כרית דיי רכה לשבת עליה, ושאנחנו "כבר" נסתדר, וש"כבר" נדע, והכל בלשון עתיד...וכשהעתיד הופך להיות הווה ואנחנו באמת ניצבים מול אפשרויות אז באמת מגיעה הבחירה האמיתית יש את כל הלבטים וזה הופך להיות כבד

פונגיפי

New member
גם אני רוצה לענות חח!

שם: גלי גיל: 20 ישוב: ירושלים מזל: דלי דברים אהובים: משקה אהוב: קפה/קולה מאכל אהוב: בשר!! =] סגנון מוזיקה אהובה: אממ יש מלא. אבל נכון לעכשיו פופ רוק כזה סרט אהוב: אמממ.... ארמגדון סדרה אהובה: על טבעי! ואנג'ל ספר אהוב: הסדרה של ג'ורג'יה חחחח קורע! סופר אהוב: אין לי....... שחקן אהוב: ג'נסן,ג'ארד, פרדי פרינז, מארק וולברג, ברויס וויליס, ג'ון טרבולטה... זה לא יגמר. שחקנית אהובה: שרה מישל גלר- אבל פעם בתקופה של באפי דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: סושי! יאק שתייה לא אהובה: נסטי לימון סגנון מוזיקה לא אהוב: מטאל כבדדד שחקן לא אהוב: אלון אבוטבול שחקנית לא אהובה: כל מיני שאין לי מושג מה השם שלהן בכלל על עצמי: החלום שלי ש... ואוו אמממ... :) המטרות שלי לחיים הן.... להצליח להגשים את כל המטרות שלי חח בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... בדיוק במקום שאני ארצה להיות בו אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... לא משנה מה, תמיד אני והאהובים עלי ניהיה מאושרים ובריאים! אמן הכי הכי אני הכי שמח\ה ש... אני עושה דברים שאני אוהבת אני הכי עצוב\ה ש... אני מאבדת מישהו שאני אוהבת אני הכי אוהב\ת לבלות עם... מי שמצחיק אותי אני הכי אוהב\ת ללכת ל.... מקום עם מוזיקה טובה אני הכי קשור\ה ל... משפחה שלי אני הכי סומך\ת על... המשפחה שלי =]

alonback

New member
בשביל הנוכחות הגברית

שם: אלון גיל: לא חשוב שמות ישוב: במקור ת"א לומד בי-ם מזל: תאומים דברים אהובים: אני יודע, אישה יפה וכוס קוניאק טובה? משקה אהוב: ד"ר פפר מאכל אהוב: סטייק טוב סגנון מוזיקה אהובה: קלאסית, רוק קלאסי סרט אהוב: החשוד המיידי סדרה אהובה: באפי ספר אהוב: מה לי ולספרים? נגיד ג'ינג'י סופר אהוב: זאת שכתבה את ג'ינג'? שחקן אהוב: קווין ספייסי שחקנית אהובה: שרה מישל גלר (אמרתי באפי, לא?) דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: חצילים שתייה לא אהובה: ספרייט סגנון מוזיקה לא אהוב: עברית שחקן לא אהוב: ג'ורג קלוני, הוא כל כך מונוטוני שחקנית לא אהובה: לא חושב על מישהי על עצמי: מה אתם רוצים לדעת? לומד רפוה בי-ם מעביר את זמני בצפייה בסדרות ובבילוי עם חברים החלום שלי ש... למי יש זמן לחלום המטרות שלי לחיים הן.... לא למות בשש שנים הבאות כדי שעל המצבה יהיה כתוב ד"ר בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... סטאג' שלי אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... יהיה אפשר לעשות fast forward על 6 שנים הבאות הכי הכי אני הכי שמח\\ה ש... ???? אני הכי עצוב\\ה ש... ???? אני הכי אוהב\\ת לבלות אם... חברים (עם דרך אגב) אני הכי אוהב\\ת ללכת ל.... ??? אני הכי קשור\\ה ל... כלבה שלי? אני הכי סומך\\ת על... עצמי

WatchMeWatchYou

New member
אהבתי את הסדרה האהובה עלייך

מוזר, זו גם הסדרה האהובה עליי
מותר לשאול מה אתה לומד?

alonback

New member
כתבתי

אני לומד רפואה בי-ם. למה מוזר שבאפי הסדרה האהובה עלייך? ג'וס ווידון הוא אלוהים

WatchMeWatchYou

New member
אכן כתבת

לא שמתי לב, סליחה. שיהיה בהצלחה!! ולא התכוונתי מוזר במובן של מגוחך, אלא מוזר במובן ציני כזה. בגלל שג'וס כזה אלוהים

למעלה