שאלון

to the end1

New member
../images/Emo88.gifשאלון../images/Emo88.gif

שם:
מזל:
דברים אהובים:
משקה אהוב:
מאכל אהוב:
סגנון מוזיקה אהובה:
סרט אהוב:
סדרה אהובה:
ספר אהוב:
סופר אהוב:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
דברים לא אהובים:
מאכל לא אהוב:
שתייה לא אהובה:
סגנון מוזיקה לא אהוב:
שחקן לא אהוב:
שחקנית לא אהובה:
על עצמי:
החלום שלי ש...
המטרות שלי לחיים הן....
בעוד 5 שנים אני יהיה ב....
אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש....
הכי הכי
אני הכי שמח\ה ש...
אני הכי עצוב\ה ש...
אני הכי אוהב\ת לבלות אם...
אני הכי אוהב\ת ללכת ל....
אני הכי קשור\ה ל...
אני הכי סומך\ת על...
מקווה שאתם אוהבים את השאלון....חשבתי לעשות אותו בגלל החדשים שהצטרפו אלינו וזה יכול לקרב

Anna Banana25

New member
אוי אני מתה על שאלונים כאלה XD

שם: אנה או ענת. גיל: 15. ישוב: אשדוד. מזל: סרטן. דברים אהובים: קפה, סרטים, חברים, אנטומיה, ביולוגיה (כן כן), טיולים לחו"ל, ביזבוז כסף ואומנות. משקה אהוב: קפה וקוקה קולה. מאכל אהוב: כל מאכל יפני\תאילנדי\סיני. סגנון מוזיקה אהובה: אני מסוגלת לשמוע הכל. סרט אהוב: "מארלי ואני"
סדרה אהובה: "על טבעי" (דהההה) ו"האנטומיה של גריי"
ספר אהוב: "צלה של הרוח" של קרלוס רואיז סאפון. סופר אהוב: אין. שחקן אהוב: ג'ונתן ריס מאיירס, ג'וני דפ. שחקנית אהובה: קייט וואלש, מריל סטריפ. דברים לא אהובים: קיץ, חרקים, מתמטיקה. מאכל לא אהוב: אני מסוגלת לאכול הכל כל עוד זה מוכן טוב!
שתייה לא אהובה: סודה. סגנון מוזיקה לא אהוב: מזרחית. שחקן לא אהוב: אין כזה. שחקנית לא אהובה: פאריס הילטון, שחוץ מכישרון המשחק הנוראי שלה אני אוהבת אצלה הכל
על עצמי: אני נמוכה ומאוד רזה, אני אוהבת אומנות ואני נוטה להתמכר להרבה דברים, אני מבזבזת הרבה כסף ואני מאוד חברותית
החלום שלי ש... אני אהיה מנתחת. המטרות שלי לחיים הן.... לקבל תפקיד טוב בצה"ל, ללמוד רפואה, להתחתן עם מליונר ולגור בקנדה או אירלנד
בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... צה"ל? אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... לא מצליחה לחשוב על משהו. הכי הכי אני הכי שמח\\ה ש... כשיש גשם, כשאני מבלה עם החברים ועם המשפחה, כשאני בחו"ל. אני הכי עצוב\\ה ש... כשאין גשם, כשאני לבד בבית, כשיש הרבה שיעורי בית. אני הכי אוהב\\ת לבלות אם... החברות הכי טובות שלי, בנות דודה שלי ואמא שלי. אני הכי אוהב\\ת ללכת ל.... קניון
אני הכי קשור\\ה ל... חפצים מהילדות שלי ולבגדים שלי. אני הכי סומך\\ת על... החברה הכי טובה שלי, על אמא שלי ועל אח שלי. נעים להכיר!

Nuriel13

New member
../images/Emo23.gif

שם: נוריאל גיל: 16 ישוב: י-ם מזל: תאומים דברים אהובים: חברים, משפחה, SPN, ג'וני דפ... משקה אהוב: קולה מאכל אהוב: לאיודעת סגנון מוזיקה אהובה: רוקפופ סרט אהוב: לאיודעת... סדרה אהובה: SPN, OTH, CSI ספר אהוב: הארי פוטר סופר אהוב: אמ...ג'יי קיי רולינג, ג'ואן האריס וג'יין אוסטן שחקן אהוב: ג'וני דפפפפפ שחקנית אהובה: אמ...הלנה בונהם קרטר? איי דונט נו! דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: לא יודעת ... שתייה לא אהובה: נסטי סגנון מוזיקה לא אהוב: מזרחית שחקן לא אהוב: נו...המשמו...רוברט דאוני ג'וניור. הוא מעצבן. שחקנית לא אהובה: פאריס הילטון? (למרות שאני התחלתי לחבב אותה יותר אחרי 505) על עצמי: החלום שלי ש... אני אהיה מאושרת המטרות שלי לחיים הן.... להצליח? בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... טיול באירופה / אוניברסיטה אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... אני אמצא אהבה הכי הכי אני הכי שמח\\ה ש... אין שיעורים במתמטיקה אני הכי עצוב\\ה ש... יש שיעורים במתמטיקה! אני הכי אוהב\\ת לבלות אם... חברים ומשפחה אני הכי אוהב\\ת ללכת ל.... בית! אני הכי קשור\\ה ל... אמא אני הכי סומך\\ת על... אמא

משי22

New member
אני עונה ../images/Emo187.gif

שם: משי, נגיד. גיל: 21 (כן, אני זקנה...
) ישוב: חיפה מזל: בתולה דברים אהובים: לקרוא, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, לדבר עם חברות... משקה אהוב: שוקו!
מאכל אהוב: אמממ... פיצה? סגנון מוזיקה אהובה: אני אוהבת כמעט כל מוזיקה עברית. סרט אהוב: מפתח הלב. סדרה אהובה: רגע תנו לי לחשוב.. אממ... אה! סופרנטורל
ספר אהוב: יש המון- הרוזן מונטה קריסטו הוא אחד האהובים ביותר. סופר אהוב: אלכסנדר דיומא ודיאנה ווין ג'ונס. שחקן אהוב: ג'נסן אקלס
, וגם את ויל סמית אני מאוד אוהבת. שחקנית אהובה: לא יודעת... אני אחשוב על משהו. דברים לא אהובים: מאכל לא אהוב: חצילים
שתייה לא אהובה: קפה.
סגנון מוזיקה לא אהוב: אני כמעט לא שומעת מוזיקה לועזית, למעט פה ושם שירים ממש יפים. שחקן לא אהוב: לא אוהבת שחקנים ישראלים. כמעט בכלל. שחקנית לא אהובה: כנ"ל. על עצמי: החלום שלי ש... יהיה לי בית מלא בכל הספרים והדיסקים שאני כל כך אוהבת. המטרות שלי לחיים הן....לגמור את התואר, למצוא עבודה, למצוא אהבה... מטרות משעממות כאלה, אתן יודעות
בעוד 5 שנים אני אהיה ב....אותו מקום, נראה לי... אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... אני אוכל לראות עוד פעם אחת אנשים יקרים לי שמתו הכי הכי אני הכי שמח\ה ש... אני עם אנשים אני אוהבת. אני הכי עצוב\ה ש... אני בודדה. אני הכי אוהב\ת לבלות עם... החברות הטובות אני הכי אוהב\ת ללכת ל....ספריה? או, אם אני בלימודים, אז הביתה... אני הכי קשור\ה ל... אמא שלי. אני הכי סומך\ת על... חברה אחת

משי22

New member
../images/Emo6.gif משום מה חשבתי שהממוצע פה צעיר יותר..

למה, בת כמה את?

larisa125

New member
../images/Emo3.gif

שם: לריסה
ישוב: חולון
מזל: שור
דברים אהובים: כל מיני
משקה אהוב: עכשיו-מים
מאכל אהוב: כל מה שטעים ומשמין
סגנון מוזיקה אהובה: הכל כמעט פרט למוזיקה ישראלית
סרט אהוב: יש המון
סדרה אהובה: בכוונה כתבת סדרה ולא סדרות, כן?
אז יש כמה: על טבעי, אחת שיודעת, האוס, 90210, יומני הערפד, האחות ג'קי, בנות גילמור ועוד...
ספר אהוב: כנ"ל, יש כמה
סופר אהוב: הרלן קובן נראה לי
שחקן אהוב: יש המווווווון
- ג'ארד ליטו, אלכסנדר סקארסגרד, ג'ארד פדלקי, ג'נסן אקלס, ג'סי ספנסר, ואל קילמר, זה שמשחק את דיימון ביומני הערפד, טיילור לאוטנר וכו'..........
שחקנית אהובה: המממ על זה לא חשבתי כל כך הרבה
אני מניחה שג'ניפר מוריסון ואוליביה ויילד
דברים לא אהובים:
מאכלים לא אהובים: חומוס,טחינה, חצילים, בצל, שום, קטשופ, חרדל, פטריות, זיתים, אבוקדו, אפרסמון, דלעת ועוד המווווווווווווון דברים שאני פשוט לא מסוגלת לאכול
וגורמים להמון בעיות לאמא שלי
שתייה לא אהובה: מיץ עגבניות
סגנון מוזיקה לא אהוב: מזרחית
שחקן לא אהוב: מיילו ונטיגמיליה ,אין לי מושג אם כתבתי נכון, בקיצור זה זה ששיחק בבנות גילמור את ג'ס. הוא מעצבן אותי. ורורי פאקינג עזבה את דין (ג'ארד
) המושלם בשבילו!
שחקנית לא אהובה: המ.....לא עולה לי בראש כרגע
על עצמי:
החלום שלי ש... אני אהיה מאושרת
המטרות שלי לחיים הן.... להצליח בלימודים, לקבל תפקיד חשוב\טוב בצבא, ללמוד רפואה ולהיות רופאה, להתחתן עם מישהו שאני אוהבת וכו'
בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... צבא
אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש.... זה סוד
הכי הכי
אני הכי שמח\ה ש... אני עם חברים
אני הכי עצוב\ה ש... אני לבד
וכשאני מגלה שמשקרים לי.
אני הכי אוהב\ת לבלות אם... חברות
אני הכי אוהב\ת ללכת ל.... לבית של סבתא שלי
אני הכי קשור\ה ל... סבתא ואחותי
אני הכי סומך\ת על... אחותי , למרות שהיא נהנית לשקר לי... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

to the end1

New member
חחח כן בכוונה כתבתי סדרה ביחיד למזלכם

כולכם כתבתם בינתיים על טבעי.....תיזהרו אני צופה בכם!

to the end1

New member
../images/Emo79.gifאני../images/Emo79.gif

שם: רנית
ישוב: ת"א
מזל: תאומים דברים אהובים:
משקה אהוב: קולה וקפה
מאכל אהוב: מקדונלס
סגנון מוזיקה אהובה: מוזיקת רוק
סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח וטיטאניק,(שני סרטים שאני יכולה לראות עוד מיליון פעם וזה לא יימאס)
סדרה אהובה: על טבעי החיים שלי
ספר אהוב: כול ספר שנכתב ע"ד הרלן קובן הוא סופר מדהים אז אני לא יכולה לבחור רק אחד....
סופר אהוב: הרלן קובן...
שחקן אהוב: ג'ראד פדלקי
שחקנית אהובה: ג'וליה סטיילס דברים לא אהובים:
מאכל לא אהוב: מרקים,פירות,ירקות (כול דבר שהוא בריא בערך)חחחחח
שתייה לא אהובה: את כול השתייה של חברת פריגת אני לא אוהבת רק קולה שליטע!!!
סגנון מוזיקה לא אהוב: מוזיקה מזרחית ובכלל בעברית
שחקן לא אהוב: ניקולאס קייג' אההההההההה אני לא סובלת אותו בכלל כמה סרטים יפים אני לא רואה רק בגלל שהוא שם
שחקנית לא אהובה: לינדזילוהן,פאריס הילטון כול שחקנית הטראש חחחחח
על עצמי:
החלום שלי ש... שאני יחיה טוב כדי שאני אוכל להחזיר לאמא שלי על כול הדברים שהיא עשתה בישבילי ובישביל אחים שלי
המטרות שלי לחיים הן.... למצוא מקצוע שאני אוהבת לעשות בו תואר ראשון,להתאהב, להתחתן, ילדים שום דבר מרענן באמת חחח אבל רק בעוד הרבה שנים(אני רק בת 19)
בעוד 5 שנים אני יהיה ב.... מקווה שאני יעסוק באותו המקצוע שבישבילו אני ישקיע 3 שנים מהחיים שלי חחחח ואולי מאוהבת במישהו חחחח
אם הייתה לי משאלה אחת הייתי מבקש ש....הייתי מבקשת חיי נצח בשביל המשפחה שלי ובשבילי כדי שתמיד נישאר ביחד... הכי הכי
אני הכי שמח\ה ש... כשאני במשחק של הפועל ת"א\כשהפועל מנצחת
אני הכי עצוב\ה ש... כשהפועל מפסידה
אני הכי אוהב\ת לבלות אם... המשפחה שלי
אני הכי אוהב\ת ללכת ל.... למשחקים של הפועל
אני הכי קשור\ה ל... אמא ואחים שלי וגם לסבתא שלי...קצת חחח סתם
אני הכי סומך\ת על... על אותם האנשים שכתבתי

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo45.gifסיפור אהבה בלתי נשכח

למרות שבשבילי זה תמיד יהיה A Walk to Remember חחח בכלל הסרטים שמבוססים על הספרים של ניקולאס ספארקס מדהימים. (חוץ מ-Nights in Rodanthe - ממש לא מומלץ!)

to the end1

New member
כן זה סרט מדהים שאפשר לצפות בו

עוד פעם ועוד פעם ולהתלהב ממנו בכול פעם מחדש כאילו לא ראית אותו קודם

למעלה