אני מאשים.

אור12186

New member
שרייי פוצי מוצי קוצילההההה

אני מתה עליך וכן באמת יש לי פה פלפל... זה ממש לא במטרה לפגוע סך הכל אני מביעה דעה... כל אחד מתבטא בדרך אחרת... אז אולי אני מכניסה קצת פלפל להודעות חחחח הכל מאהבה! ודרך אגב... עופר וליאור אחלה של מנהלים אני לא צריכה להזכיר את זה... עובדה שבינתיים אף אחד לא העלה נושא כמו שדניאל העלה... ואף אחד לא מפחד!! אנחנו לא עומדים עם סכין ביד!! כל אחד אומר מה בא לו ככה זה... ומי שלא נאה לו יש עוד מגוון רחב מאוד של פורומים... נ.ב שרי את לא תבואי למומולדת של ללי??? אני רוצה לראות אותךךךךך!!

סתמי כבר ../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

חולהההההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לגמריייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עופר 123

New member
מזל שנפתח כזה שרשור ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת
עופר

עופר 123

New member
ג'עכוז !

"הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו." בפורום יש סדר יום ותפיסות מסויימות, בדיוק כמו בפורום הארי פוטר ובדיוק כמו בפורום אופנועים. מי שלא מסכים עם התפיסות - מתווכח ומתדיין, ומקבלי תפיסות הפורום - מתווכחים בחזרה. ככה זה עובד בפורומים. לא נלחמים פה. מתווכחים - כן. נלחמים? רק בקוקו טאקי. "כפי שתוכלו לשים לב בדפדוף מהיר רוב הנושאים בפורום הפכו להיות "פוצי שמוצי אני אוהבת אותך חולה עלייך גזורה עלייך וכו'" - ירידה תלולה ברמה ובאיכות של השיחות" אם תספור בעמוד הזה, תגלה שטעית עובדתית. נכון שבימים האחרונים יש אינפלציה בפוצי-מוצי, אבל לפני שבוע היתה אינפלציה בדיונים הענייניים, עד כדי כך שמחוסר זמן אפילו לא הפסקתי לענות על כולם. זה בא והולך בגלים - שבוע ענייני, שבוע פוצי מוצי. כשיש יותר מדי פוצי-מוצי, ליאור ואני מעירים יופי. דבר נוסף - אם כל כך משעמם לך מהפוצי-מוצי, אנא, העלה את נושאי השמנמנים החביבים עליך ושלח לנו קישורי שמנים מעניינים. "אם תדפדפו שנתיים שלוש אחורה אני חושב שהתדהמה תכה בכם בכמה הדברים התדרדרו." אתן לך מדד אחד פשוט: בערך אחת לשבוע יש הודעה מתוך הפורום בעמוד הראשי. זה אומר שיש פה יופי של דיונים ויופי של עניין. לולא היו דברים מעניינים, לא היו פה אנשים. "הסיבה לדעתי היא שכל האנשים האיכותיים פשוט מוברחים מפה כי דעתם לא מתיישבת עם זו של המנהל." אם כל האנשים האיכותיים הוברחו, אזי מי שנשאר פה אינו איכותי. סחתיין על התפיסה, אמסור ד"ש ללא-איכותיים. אני לא מתבייש להביע את דעתי, זה לא חדש. מי שאומר משהו שאיני מסכים איתו - אתדיין ואתווכח עמו, אבל לא סילקתי אף אחד מן הפורום, לא הברחתי אף אחד. טפו-טפו-טפו, בלי עין הרע, כל יום מתווכחים פה עם אנשים ותיקים כחדשים על נושאי השמנמנים. מי שלא מסכים איתי, נשאר ומתווכח או שהולך לדרכו. ככה זה בפורומים - לא כולם נשארים, אין 100%. נשאר מי שמתאים לו, הולך מי שלא מתאים לו. "אבל אני בהחלט חושב שאם יש כאן עדיין טיפה של אכפתיות מהאנשים ה"טובים" הם ירימו את קולם." לא ידעתי שיש פה "טובים" ויש פה "רעים". יש הבעות דעה, נקודה. לא כל מי שלא מסכים איתך הוא בן אדם "רע". לסיכום - אני מבין שכל הנושא הזה מבעבע לך בבטן כבר הרבה זמן. ברגע שהיתה לך התכווצות של עצבים על הפורום, היית צריך לשלוח מסר אל ליאור ואלי, ולא לחכות עד שקולו של אמיל זולא יצעק (ולא ממש בצדק) "אני מאשים". איך אמרת? באמת שבאהבה גדולה.
ע'

s h e l l y 2 4

New member
שימו לב

אם משהו מפריע לאדם מסויים ומחליט עוד להעלות את זה בפורום ז כ ו ת ו ! ! לכן קוראים לזה ... פורום... אומנם, יש מקום להביע את הדברים בצורות אחרות (כמו למשל ההצעות שהחבר'ה פה הציעו). אך-----> לבוא ולתקוף אותו על מה שהוא אמר ממש ממש ממש אבל ממש לא במקום. תנו לבן אדם להגיב. זה מזכיר את השרשור "שגיאות כתיב - (מחפס...)" שהיה. תנו קצת קרדיט לאינטיליגנציה של האנשים לבחור מה לחשוב ובמה להאמין. ואני יכולה לומר שכן, הדעות פה נכונות בחלקן ( וע"י מספר אנשים באמרו זאת) אז בבקשה.

Chin Chin Man

New member
עכשיו תורי

אני יודע שאני לא כותב כל כך הרבה בפורום (וזה מחוסר זמן עצום - שמי שמכיר אותי אני אכן קורא מידי פעם אבל בשעתיים הפנויות שלי במהלך ה-24 שעות אני ישן). אף אחד לא תקף את דניאל, אף אחד לא אמר לו "צא לנו מהפורום, איך אתה מעז לדבר ככה על עופר- קיבלת שבת", אלא ההפך, הוא קיבל תגובות, כל אחד מבני המשפחה הזו - זכותו להגיב בצורה שנראית לו נאותה. לדעתי מה שדניאל עשה הוא דבר בריא, הוא אמר את מה שמפריע לו, הרי לא צריך לשתוק, והוא קיבל תגובות בהתאם - ואולי אפילו ישנה את דעתו אם יחפוץ בכך. (אפילו אני חזרתי בי מהצהרה כזו או אחרת) ועכשיו תגובתי לדבריו של דניאל - איני חושב שמה שאמרת צודקים, הם מייצגים את השקפתך לגבי הפורום, כל אחד רואה את זה אחרת- הוויתיקים במשפחה מזמן הפכו את הפורום הזה לפורום חברים. כמו שאמרתי ל-LB22 כשדיברנו, שהפורום הזה לדעתי היה יכול בקלות להיקרא "פורום זכויות האדם" - רק שהוא מדבר על נושא מאוד ספציפי בזכויותינו כבני אדם, היותנו שמנים - ואיך החברה רואה את זה. מנהלי הפורום עושים את עבודתם כמו שצריך, הם יודעים לייצג אותנו בכל ניסיון שיש להם (רדיו, עיתונות, טלוויזיה -רק חסר קולנוע). לגבי רמת הפורום - לא אתה, ולא אני יגידו לאנשים איך לדבר. אז אם ריקי מתגעגעת לכולנו, זכותה לפנות למספר אנשים פה בכינויי "פוצי-מוצי"- "כפרה עלייךךךךך" וכו' - זכותה. לא היה רמת מסויימת לפורום מאז ומעולם, אנשים שבחרו להתנתק עשו זאת משיקול אישי - בלי שום קשר לרמת הנושאים בפורום, אפילו אני בחרתי להתנתק וחזרתי (מהר מאוד). יש מפשט שאני מאוד אוהב מהסרט כלבי אשמורת ואני אתן את הציטוט "Do You gonna Bark all day Little Doggie Or you gonna Bite ?" - יש לו הרבה משמעויות, בהקשר שלנו כאן, להודעה שפרסמת, אולי היית צריך לתת הצעות לשיפור במקום להתלונן על מה שלא מוצא חן בעיניך - בימינו קל מאוד להתלונן, קשה מאוד להרים את התחת ולעשות דברים. אוהב את הפורום הזה, אפילו אותי הוא לימד הרבה דברים ועזר לי לאהוב את עצמי, ולדעת לעמוד על שלי ולקבל הרבה ביטחון. מקווה שתבין את מה שניסיתי לכתוב, ההודעה נכתבה אלייך, כדי שתבין כי זוהי הודעה אישית. אורי "טולברג" בלקני

s h e l l y 2 4

New member
אורי היקר

תסתכל קצת בשרשורים... ותראה שכן "תקפו". לא בגרזנים אבל כן.. במיני סכינים עוקצים (קיסמי שיניים אם בא לך) כמו שהפורום הזה כ ז ה רחב לקבל כל אחד ואחד (ואפילו אותי שאני די דנדשה..) יש לו גם כוח שאי אפשר לתאר. מה שאני אומרת.. תנו לבן אדם להגיב.

הבנתיייייי וזה מאוד מאוד פשוט

יש אנשים שכדי לקבל תשומת לב פשוט מבקשים חיבוק ועידוד. ויש אנשים שלא מסוגלים להיות גלויים ולהגיד אני רוצה חיבוק אז הם פותחים שרשור התססה וטענות כוזבות נגד מנהלי הפורום. אז אני אומרת זה מיותרררררר הנה לך כל החיבוקים בעולםםםםםםםם אוהבים אותך דניאל

lb22

New member
אז ללי , יש לי שאלה...

אם נניח לרגע שזה לא מתוך רצון לקבל תשומת לב .. ואם נקח לדוגמא את ההודעה שלך בשרשור הטפיחה על השכם למנהלים (את התגובה שלך שהתחילה ב : "נ.ב. ההודעה הזו לא מיותרת" ) אז מותר להגיד רק מילים חמות אסור להעביר ביקורת? אסור להגיד דברים שהם לאו דווקא חיוביים? מותר הכל שאלה של איך אומרים את זה נקודה. מה לעשות שמפריע לי שלא ניתן להעביר ביקורת או שלא מאפשרים את זה פה כמעט ואף פעם (וזו כבר תחושה אישית שלי)

לדידי, ואל לי לדבר בשמה,

היא הגיבה באופן קצת שונה. זה הכל. גם אמירת מילים חמות, התנהגות לבבית ושמירה על תרבות הדיון והנימוס הינם מאפייני שיח ואף ביקורת. גם פרספקטיבה אופטימית יכולה להכיל בתוכה אמירה, ולא רק יכולה- לעיתים היא ממש דורשת זאת. זה נהדר. אם מתחשק לך לבקר משהו- עשה זאת. אני מתעניינת בכנות בדבריך.

"התססה וטענות כוזבות"?..

סליחה ללי, אני גם יודעת שאת חוגגת יומולדת אוטוטו, אבל אל תמהרי לומר כאלה דברים. נאמר כאן משהו אמיתי. משהו מהבטן (שאולי ישב בה זמן רב מדיי..) אני לא תפסתי מדניאל כבחור שמעורר פרובוקציות, את כן? אני מפצירה בך לא לעשות מהעניין בדיחה, כי אותי זה לא מצחיק. אני התייחסתי מאוד ברצינות למה שהוא אמר. מעבר לכך שזה גרם לי לפרוק הרבה עול שהצטבר גם אצלי (אוי כמה נקייה אני מרגישה הבוקר...) אני חושבת שזה צריך היה לגרום לכולנו לעצוב, לבחון את מה שקורה פה, להסכים או לא להסכים, להוסיף או להתדיין. אבל לבוא ולומר שהוא פתח שרשור של "טענות כוזבות"? כנראה שהן לא כוזבות בעיניו. את מבטלת את מה שהוא אמר והרגיש ושיתף- בהינד עפעף.

ללי לא אומרת דברים סתם

אם תדפדפי אחורה בהיסטוריה תראי כמה הודעות דומות של דניאל, בדר"כ הן מנסות לעורר פרובוקציה לפני שניסו לפתור את הדברים אחד על אחד, ולכן גם התגובות של הותיקים הם כאלו.

snopkeen

New member
מנהלת יקרה

אם לך יש בעיה אישית עם ה"פרובוקציות" שלי, אשמח אם תפני אליי במסר אישי לגביהם, את קצת מגזימה כן? חוצפה

פסיפלורה ,

אל תשכחי דבר מאוד חשוב אנחנו מכירים את דניאל כבר שנתיים לא רק מהכתיבה . לכן קל לנו להבין מעבר לכתיבה מה שלך עם כל הכבוד ויש כבוד קשה כעת. המיים שלך בשרשור הזה מראות לי עד כמה את חייבת להכיר בכדי להיות שותפה מאחורי הקלעים.

למעלה