ממש מקסימה.
"פורום שמנות ויפות הוא מקום טוב" התחלת יפה וחבל שהמשכת, אבל זכות הדיבור חל על כל אחד כאן
פתאום יש זכות דיבור
"אני חלק מהפורום הזה כבר די הרבה זמן, ואני מאוד אוהב את הפורום והמסרים שהוא נועד להעביר, זה הבית שלי בהרבה מובנים - לכן כל כך היה קשה לי להמשיך ולשתוק" אתה חבר פורום הרבה זמן זה נכון, אבל אם זה היה באמת עפ"י דברייך הבית שלך לא היית עוזב אותו וחוזר, עוזב וחוזר.... מה שמוזר פה שחזרת לפורום אחרי היעדרות די ארוכה וישר החלטת לפתוח הודעה של "אני מאשים" לפחות היית נשאר עוד קצת בכדי לראות ולהבין באמת מה חדש לחיוב ולשלילה.
הסיבות שלי לעזוב את הפורום בתור כותב לא היו קשורות למשהו שאת תוכלי להבין, עשיתי את זה כי הייתי חייב, ואני לא חושב שזה בכלל קשור לעניין ואולי לא שמת לב אבל לפחות בארבעה חודשים האחרונים אני משתתף פעיל לחלוטין "כבר הרבה זמן שקורים דברים לא טובים בפורום, שלדעתי מונהגים ומכוונים בידי מנהל הפורום,עופר" פה בהחלט מבינים שיש לך משהו אישי נגד עופר וזה בהחלט לא המקום, יש מסרים אישיים בשביל זה. ולא תשכנע אותי אחרת
משהו אישי נגד הדעות וההנהגה וכמובן, את יכולה להכניס את עצמך ואת החבורה שלך בתור אלה שתורמים לדעתי לעניין, עופר הוא בהחלט לא ה"אשם" כאן מבחינת הוא פשוט מנהיג מדיניות והוא נושא בנטל האחריותי. "במקום להיות מקום שבו יש לנשים שמנות וכן גם לגברים שמנמנים כמוני, קצת נחת מהעולם הלא מפרגן ולא מעניין שבחוץ, הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו." מחנה צבאי נשמע לי די טוב דווקא, צה"ל מגן על מדינתנו, אנחנו מגנים על משמננו, לקבל את השונה. כשמישהו כותב הודעה מעליבה ופוגעת על שמנים, אנחנו יוצאים בהגנה כי זה דבר טבעי ולא רק שמנים יוצאים להגנה, גם אם זה מדובר על אנשים מעשנים, לסביות, הומואים, נמוכי קומה, דתיים, חילונים, שמאלנים, ימניים וכו'... ככה העולם בנוי מאמי, תתחיל לקלוט.
אם המטרה של הפורום היא מאבק לזכויות השמנים, למה זה לא שמו? זה לא אמור להיות פורום של אהבה עצמית וקבלה עצמית? את לא מסוגלת להפריד בין הדברים? "כמו כן, כפי שתוכלו לשים לב בדפדוף מהיר רוב הנושאים בפורום הפכו להיות "פוצי שמוצי אני אוהבת אותך חולה עלייך גזורה עלייך וכו'" - ירידה תלולה ברמה ובאיכות של השיחות (ולא רק) לא שווה להגיב על השורה הזאת, כי מדובר פה בחוסר תשומת לב, לא נורא, קורה.
צודקת, בהחלט חסרה לי תשומת לב, אני אאלץ להסתפק בכלבה המקסימה שלי ובחברים המקסימים שלי (היית מאמינה שיש לי כאלה?) "אם תדפדפו שנתיים שלוש אחורה אני חושב שהתדהמה תכה בכם בכמה הדברים התדרדרו. הסיבה לדעתי היא שכל האנשים האיכותיים פשוט מוברחים מפה כי דעתם לא מתיישבת עם זו של המנהל. אני חושב שזו בעיה חמורה ואני יודע שרבים מסכימים איתי" אם אני פה ועוד רבים, זה אומר שהאנשים האיכותיים עדיין פה.....ותמצא לי את הרבים שהסכימו איתך ולא אחד שניים.
לא טענתי שאת לא איכותית, או מישהו מחברותייך, אבל עובדה שרבים אחרים עזבו. (לשמחתם של חלקכם) "אין לי שום רצון להתחיל מריבות, ולא, אני לא מתכוון לעזוב (למקרה שמישהו קיווה) רואים שלא חשבת לפני שלחצת על "שלח" "אבל אני בהחלט חושב שאם יש כאן עדיין טיפה של אכפתיות מהאנשים ה"טובים" הם ירימו את קולם. תראה, אני דובונת איכפת לי, ככה שיש בי יתרת איכפתיות, אבל במקרה שלך ממש לא איכפת לי וזכותי כמו שזכותך לחשוב על הפורום במחשבה שונה משלי. דניאל היקר! אני מכירה אותך לא מעט זמן, ולא מופתעת מההודעה שלך,עשית המון דברים מכוערים, מה שבעצם לא יודעים החברים החדשים שהגיבו פה לטובתך.
מה כבר אוכל לאמר, פה כבר הגענו ממש לפסים אישיים - מבין שההודעה שלי הפריעה לך, לכן לא אגיב לתוספת המכוערת הזו שלכם, באמת שבאהבה גדולה, וואללה? אני לא מאמינה לך.....מקווה שקיבלת את התשומת לב שכל כך איחלת לה
תשומת לב כמו שאתן יודעות לתת, הייתי מעדיף לוותר עליה, אבל אם זה יעשה שינוי, אז זה היה שווה.