אני מאשים.

../images/Emo23.gifאני מבינה אותך ואת קו המחשבה שלך../images/Emo23.gif

אבל כל כך חשוב להכיר את האדם מאחורי כל ניק. כשהייתי חדשה והכרתי את חברי הפורום רק עפ"י כתיבתם, מאוד הופתעתי לראות אנשים שונים במציאות. חמים, רציניים, מצחיקים, תומכים וכו'.... את דניאל אנחנו מכירים הרבה זמן, לא סתם בחרנו את המילים שלנו כתגובה להודעה שלו.

snopkeen

New member
סליחה שרון?

אל תתיימרי להכיר אותי. ואם יש לך אילו שהם טענות כלפיי, לפני שאת מלכלכת אחרי הגב לפני אחרים, תבואי ותאמרי לי אותם בפרטי, כי ממש אין לי מושג מה הסיפור שלך.

snopkeen

New member
ללי...

את טועה, באמת שכן. מי שמכיר אותי באמת יודע את זה.

chicka

New member
אני רוצה להגיד דבר אחד -

אני לא אתייחס לתוכן ההודעה כי אני חושבת שעשו זאת בצורה מצויינת לפניי וגם כי אני מודה שאני לא אובייקטיבית וכאחת שרואה את פועלו של מנהל הפורום היקר גם קצת מאחורי הקלעים, אני חושבת שפספסת בענק את רוח הרעיון ואני מקווה שיום יבוא ותבין אותו ולא תצא בהודעה דרמטית סטייל דרייפוס "אני מאשים", או לפחות תחשוב דקה לפני שאתה לוחץ על "שלח". אבל אני מוכרחה להגיד לך משהו, שהוא קצת בנימה אישית. יש אנשים מאחורי ה"אני מאשים" שלך. אנשים עם רגשות. ולפעמים נדמה שבגלל שהם "כחולים" ניתן להגיד להם את כל מה שמטריד אותך על גביי הפורום ולצפות לקבל אמפטיה בתמורה. אני לא אוהבת את הדרך שעשית את זה, אם כבר לקחת את זה למקומות אישיים - לי, זה מאד צרם, מאד כאב ואפילו טיפה איכזב אותי שאחרי כל השנים שאתה בפורום ושאתה שותף לחלק מהשינויים המסיבים שהוא חולל באנשים, מחולל ויחולל, יש משהו מאד מאד לא הוגן בלבוא ולהטיח מעין הודעה, שאני מודה שקצת קשה לי להבין על מה בדיוק אתה מלין אבל אני לא אכנס לזה. לצד כל זה, אתה חייב לזכור שפורום זה דבר דינאמי, קהילות וירטואליות משתנות בשעות, מה שהן היו אתמול, הן לא היום ולא יהיו מחר. אנשים משתנים, עוברים תהליכים - מהירים לצד איטיים ולכולם יש מקום וחיבוק לכל שלב שהם לא יהיו בחיים.
נגה

../images/Emo23.gifאני מאשימה../images/Emo88.gif../images/Emo23.gif

רק אותך
אני בחרתי להגיב לך בצורה מסודרת עפ"י ציטוט דברייך "פורום שמנות ויפות הוא מקום טוב"
התחלת יפה וחבל שהמשכת, אבל זכות הדיבור חל על כל אחד כאן
"אני חלק מהפורום הזה כבר די הרבה זמן, ואני מאוד אוהב את הפורום והמסרים שהוא נועד להעביר, זה הבית שלי בהרבה מובנים - לכן כל כך היה קשה לי להמשיך ולשתוק"
אתה חבר פורום הרבה זמן זה נכון, אבל אם זה היה באמת עפ"י דברייך הבית שלך לא היית עוזב אותו וחוזר, עוזב וחוזר.... מה שמוזר פה שחזרת לפורום אחרי היעדרות די ארוכה וישר החלטת לפתוח הודעה של "אני מאשים" לפחות היית נשאר עוד קצת בכדי לראות ולהבין באמת מה חדש לחיוב ולשלילה. "כבר הרבה זמן שקורים דברים לא טובים בפורום, שלדעתי מונהגים ומכוונים בידי מנהל הפורום,עופר"
פה בהחלט מבינים שיש לך משהו אישי נגד עופר וזה בהחלט לא המקום, יש מסרים אישיים בשביל זה. ולא תשכנע אותי אחרת
"במקום להיות מקום שבו יש לנשים שמנות וכן גם לגברים שמנמנים כמוני, קצת נחת מהעולם הלא מפרגן ולא מעניין שבחוץ, הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו."
מחנה צבאי נשמע לי די טוב דווקא
, צה"ל מגן על מדינתנו, אנחנו מגנים על משמננו, לקבל את השונה. כשמישהו כותב הודעה מעליבה ופוגעת על שמנים, אנחנו יוצאים בהגנה כי זה דבר טבעי ולא רק שמנים יוצאים להגנה, גם אם זה מדובר על אנשים מעשנים, לסביות, הומואים, נמוכי קומה, דתיים, חילונים, שמאלנים, ימניים וכו'... ככה העולם בנוי מאמי, תתחיל לקלוט. "כמו כן, כפי שתוכלו לשים לב בדפדוף מהיר רוב הנושאים בפורום הפכו להיות "פוצי שמוצי אני אוהבת אותך חולה עלייך גזורה עלייך וכו'" - ירידה תלולה ברמה ובאיכות של השיחות (ולא רק)
לא שווה להגיב על השורה הזאת, כי מדובר פה בחוסר תשומת לב
, לא נורא, קורה. "אם תדפדפו שנתיים שלוש אחורה אני חושב שהתדהמה תכה בכם בכמה הדברים התדרדרו. הסיבה לדעתי היא שכל האנשים האיכותיים פשוט מוברחים מפה כי דעתם לא מתיישבת עם זו של המנהל. אני חושב שזו בעיה חמורה ואני יודע שרבים מסכימים איתי"
אם אני פה ועוד רבים, זה אומר שהאנשים האיכותיים עדיין פה
.....ותמצא לי את הרבים שהסכימו איתך ולא אחד שניים. "אין לי שום רצון להתחיל מריבות, ולא, אני לא מתכוון לעזוב (למקרה שמישהו קיווה)
רואים שלא חשבת לפני שלחצת על "שלח" "אבל אני בהחלט חושב שאם יש כאן עדיין טיפה של אכפתיות מהאנשים ה"טובים" הם ירימו את קולם.
תראה, אני דובונת איכפת לי, ככה שיש בי יתרת איכפתיות, אבל במקרה שלך ממש לא איכפת לי וזכותי כמו שזכותך לחשוב על הפורום במחשבה שונה משלי. דניאל היקר! אני מכירה אותך לא מעט זמן, ולא מופתעת מההודעה שלך,עשית המון דברים מכוערים, מה שבעצם לא יודעים החברים החדשים שהגיבו פה לטובתך. שלכם, באמת שבאהבה גדולה,
וואללה? אני לא מאמינה לך
.....מקווה שקיבלת את התשומת לב שכל כך איחלת לה

אור12186

New member
דובונת איכפת לי מתוקה!!!

אני איתך אחותי... מילה במילה ממה שאמרת נ-כ-ו-נ-ו-ת!! לפי הצורת דיבור שלו הוא צריך צומייייי לא נורא יש כאלה עם חוסר צעצועים בילדות.. זה גורם הרבה תסכול... ועכשיו הוא מוציא את זה עלינו! כואב לו פתאום הפוצי מוצי חולה עליך שאני מדברת פה עם החברות שלי... וכן זאת הצורת דיבור שלי אצלי תמיד כולם מאמי ונשמה... אם הוא היה מקבל תפוצי מוצי הזה היו קופצות לו האוזניים והפה שלו היה נקרע מהחיוך! זה היה בסדר כי זה היה בשבילו... חיה ותן לחיות דניאל! רד לנו מהגב אני אישית אומרת! כל אחד מתבטא איך שמתאים לו זה פורוםםםםםםםםםםםםם! דובונת מאמי אני מקווה לראות אותך שישי במסיבה של ללי אני ישמח להכיר אותך

snopkeen

New member
ממש מקסימה.

"פורום שמנות ויפות הוא מקום טוב" התחלת יפה וחבל שהמשכת, אבל זכות הדיבור חל על כל אחד כאן
פתאום יש זכות דיבור
"אני חלק מהפורום הזה כבר די הרבה זמן, ואני מאוד אוהב את הפורום והמסרים שהוא נועד להעביר, זה הבית שלי בהרבה מובנים - לכן כל כך היה קשה לי להמשיך ולשתוק" אתה חבר פורום הרבה זמן זה נכון, אבל אם זה היה באמת עפ"י דברייך הבית שלך לא היית עוזב אותו וחוזר, עוזב וחוזר.... מה שמוזר פה שחזרת לפורום אחרי היעדרות די ארוכה וישר החלטת לפתוח הודעה של "אני מאשים" לפחות היית נשאר עוד קצת בכדי לראות ולהבין באמת מה חדש לחיוב ולשלילה.
הסיבות שלי לעזוב את הפורום בתור כותב לא היו קשורות למשהו שאת תוכלי להבין, עשיתי את זה כי הייתי חייב, ואני לא חושב שזה בכלל קשור לעניין ואולי לא שמת לב אבל לפחות בארבעה חודשים האחרונים אני משתתף פעיל לחלוטין "כבר הרבה זמן שקורים דברים לא טובים בפורום, שלדעתי מונהגים ומכוונים בידי מנהל הפורום,עופר" פה בהחלט מבינים שיש לך משהו אישי נגד עופר וזה בהחלט לא המקום, יש מסרים אישיים בשביל זה. ולא תשכנע אותי אחרת
משהו אישי נגד הדעות וההנהגה וכמובן, את יכולה להכניס את עצמך ואת החבורה שלך בתור אלה שתורמים לדעתי לעניין, עופר הוא בהחלט לא ה"אשם" כאן מבחינת הוא פשוט מנהיג מדיניות והוא נושא בנטל האחריותי. "במקום להיות מקום שבו יש לנשים שמנות וכן גם לגברים שמנמנים כמוני, קצת נחת מהעולם הלא מפרגן ולא מעניין שבחוץ, הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו." מחנה צבאי נשמע לי די טוב דווקא, צה"ל מגן על מדינתנו, אנחנו מגנים על משמננו, לקבל את השונה. כשמישהו כותב הודעה מעליבה ופוגעת על שמנים, אנחנו יוצאים בהגנה כי זה דבר טבעי ולא רק שמנים יוצאים להגנה, גם אם זה מדובר על אנשים מעשנים, לסביות, הומואים, נמוכי קומה, דתיים, חילונים, שמאלנים, ימניים וכו'... ככה העולם בנוי מאמי, תתחיל לקלוט.
אם המטרה של הפורום היא מאבק לזכויות השמנים, למה זה לא שמו? זה לא אמור להיות פורום של אהבה עצמית וקבלה עצמית? את לא מסוגלת להפריד בין הדברים? "כמו כן, כפי שתוכלו לשים לב בדפדוף מהיר רוב הנושאים בפורום הפכו להיות "פוצי שמוצי אני אוהבת אותך חולה עלייך גזורה עלייך וכו'" - ירידה תלולה ברמה ובאיכות של השיחות (ולא רק) לא שווה להגיב על השורה הזאת, כי מדובר פה בחוסר תשומת לב, לא נורא, קורה.
צודקת, בהחלט חסרה לי תשומת לב, אני אאלץ להסתפק בכלבה המקסימה שלי ובחברים המקסימים שלי (היית מאמינה שיש לי כאלה?) "אם תדפדפו שנתיים שלוש אחורה אני חושב שהתדהמה תכה בכם בכמה הדברים התדרדרו. הסיבה לדעתי היא שכל האנשים האיכותיים פשוט מוברחים מפה כי דעתם לא מתיישבת עם זו של המנהל. אני חושב שזו בעיה חמורה ואני יודע שרבים מסכימים איתי" אם אני פה ועוד רבים, זה אומר שהאנשים האיכותיים עדיין פה.....ותמצא לי את הרבים שהסכימו איתך ולא אחד שניים.
לא טענתי שאת לא איכותית, או מישהו מחברותייך, אבל עובדה שרבים אחרים עזבו. (לשמחתם של חלקכם) "אין לי שום רצון להתחיל מריבות, ולא, אני לא מתכוון לעזוב (למקרה שמישהו קיווה) רואים שלא חשבת לפני שלחצת על "שלח" "אבל אני בהחלט חושב שאם יש כאן עדיין טיפה של אכפתיות מהאנשים ה"טובים" הם ירימו את קולם. תראה, אני דובונת איכפת לי, ככה שיש בי יתרת איכפתיות, אבל במקרה שלך ממש לא איכפת לי וזכותי כמו שזכותך לחשוב על הפורום במחשבה שונה משלי. דניאל היקר! אני מכירה אותך לא מעט זמן, ולא מופתעת מההודעה שלך,עשית המון דברים מכוערים, מה שבעצם לא יודעים החברים החדשים שהגיבו פה לטובתך.
מה כבר אוכל לאמר, פה כבר הגענו ממש לפסים אישיים - מבין שההודעה שלי הפריעה לך, לכן לא אגיב לתוספת המכוערת הזו שלכם, באמת שבאהבה גדולה, וואללה? אני לא מאמינה לך.....מקווה שקיבלת את התשומת לב שכל כך איחלת לה
תשומת לב כמו שאתן יודעות לתת, הייתי מעדיף לוותר עליה, אבל אם זה יעשה שינוי, אז זה היה שווה.

../images/Emo23.gifסיימתי את טיעוניי../images/Emo23.gif

פתחת הודעה במחשבה שהינך יודע שיגיבו לה בהתאם לחיוב ולשלילה. אני אגיב לך אתה תגיב לי,אני אגיב לך אתה תגיב לי,בויכוח הזה לא יהיו מנצחים.

זו דוגמה. זה משהו קבוע שלא ניתן לשנותו

הי סנופקין. קראתי את ההודעות שלך וגם את התגובות של חבריי הפורום. עם זה שאתה כותב הודעות מהסוג הזה, אתה נלחם בתחנות רוח. אתה לא מבין שה"שלטון" פה בא מבפנים? אתה לא מבין שהמנהלים הם חלק מהברנז'ה? אתה נלחם פה בתחנות רוח. הם אלה שיוצרים את הכללים לעצמם, הם אלה שבוחרים מי יצטרף לאיגוד הפורום.. מי שלא מצליח לשרוד נשאר בצד. נגד מה אתה יוצא כאן בדיוק? האם באמת קיווית שהודעה זו תתקבל בברכה ותיתן לאנשים נקודה למחשבה? האם באמת חשבת שאנשים יראו את זה ויגידו: "וואלה יש משהו במה שהוא אומר?".. אם חשבת ככה אז ליבי ליבי אלייך אבל מחכה לך אכזבה. כאן זו חברה סגורה, שקובעת את כלליה. אם אתה חדש, אתה נכנס. אם משו לא מוצא חן בעיניך אתה יכול להגיד, אבל אתה נלחם פה בתחנת רוח, וחבל חבל חבל על העצבים שלך. קבל את זה בתור דוגמה. בתור משהו קבוע שלא ניתן לשנותו. הדוגמה הכי יפה זה כל שיחות החולין שמתבצעות כאן ולא תמיד תחת הכותרת OFF כמו שליאור אמרה.. כשאנשים שהם לא חלק מהברנז'ה הפורומית כותבים, הודעותיהם בד'כ נמחקות על הסף.. ואם הם כן חלק מהברנז'ה אז הם כן יכולים לכתוב ולהחמיא ולספר ובלע בלע דברים שלא קשורים לפורום והכל הכל מתקבל. בהתחלה גם אותי זה עיצבן. אבל זו המציאות וזה מה שיש. אם אתה חלק מהפורום זו בחירה שלך.. אם כן, קבל את הכללים של פה. אם אתה לא, אז אתה לא. אתה מבין? :| חבל לי שזה ככה אבל זה ככה. ~לין~

עופר 123

New member
אני אשמח אם תציגי

רשימה מסודרת של כללי הכניסה ל"איגוד הפורום" ו"תקנון ההישארות בפורום". ככה יהיה קל יותר למעוניינים להצטרף, לא?
ע'

אני מאד שמחה שזה מצחיק אותך

אותי זה לא ממש.. אתה יודע, דיברתי על זה לא פעם עם ליאור.. התכתבנו המון במסרים.. היא אחלה בחורה, אבל לתת לי הסברים מספקים לשאלות ששאלתי אותה היא לא ידעה.. בכל מקרה, הברנז'ה פה היא מתחת לפני השטח. לא משו מוגדר. ותקנון זה גם כן לא משו מוגדר.. הוא פשוט קיים. אנשים שחושבים אחרת מרוב חברי הפורום, הם ישר נקראים מסיתים.. כאלה שאוהבים לגרום לסערות.. כאלה שדעותיהם נפסלות על הסף... למה? כי נאמרה ביקורת לעבר החברים.. כי מישהו העיז להגיד משו כנגד. תעשה לי טובה עופר כל חברה קובעת את כלליה, וכל בנאדם חדש ש"מתקבל", בוחן ונבחן.. ככה זה ואין מה לעשות. גם אם זה גלוי לעין וגם אם זה מוסתר. אתה יכול להתכחש לזה, אתה יכול להגיד שזה לא ככה.. או במילים אחרות להיות בת יענה.. זה נכון. ורק שתדע לך שכל פעם כשהנושא הזה עולה, ואני מביעה את דעתי, אני מקבלת שרשרת של תגובות תומכות במסרים.. יש כאלה שבהתחלה בהתחלה ממש אמרו לי לינע עזבי אותך, את סתם נלחמת.. ואני היתי נחושה. אחרי שראיתי שבחיים לא אזכה לשיוויון בפני המנהלים כמו כל חבר אחר בפורום, ואחרי שהודעותיי והודעות חבריי נמחקו לא פעם ולא פעמיים, הבנתי שבאמת אין לי מה לעשות יותר.. והתחלתי לכתוב באופן דליל יותר ויותר בפורום. וגם למפגשים אני כבר ממעיטה להגיע.

עופר 123

New member
ממש לא מצחיק אותי

כל חברה קובעת את כלליה, וכל בנאדם חדש ש"מתקבל", בוחן ונבחן.. ככה זה ואין מה לעשות. גם אם זה גלוי לעין וגם אם זה מוסתר. את צודקת באמת האחוזים. ככה זה בכל חברה, וכך גם פה. יש אנשים שמסתגלים לקוד הפורומי ויש כאלו שמעדיפים שלא לפעול לפיו. עם זאת, מעטים המקומות שבהם מנסים באמת לקבל את כולם, כפי שמקבלים פה. רבים מספרים על איך קיבלו אותם בתחילת דרכם בחיוך. מה קורה בהמשך הדרך, זה כבר נתון לכללים שונים של דינמיקה קבוצתית. אין 100% אף פעם. "הברנז'ה פה היא מתחת לפני השטח. לא משו מוגדר. ותקנון זה גם כן לא משו מוגדר.. הוא פשוט קיים. אנשים שחושבים אחרת מרוב חברי הפורום, הם ישר נקראים מסיתים.. כאלה שאוהבים לגרום לסערות.. כאלה שדעותיהם נפסלות על הסף... למה? כי נאמרה ביקורת לעבר החברים.. כי מישהו העיז להגיד משו כנגד." תארי לך שבפורום אופנועים יבוא מישהו שיגיד מבוקר ועד ערב "אל תסעו על אופנועים, זה מסוכן", או בפורום קעקועים תבוא מישהי שתגיד שוב ושוב "קעקועים זה נגד היהדות". האם יחבקו אותם? האם יראו בהם תומכים נלהבים בפורום? כך זה גם פה. יש תפיסה מסויימת בפורום, יש רעיונות שהפורום הזה מביא בפעם הראשונה. כאשר מגיעים אנשים שחולקים על התפיסות המהפכניות שיש פה, הם בדיוק כמו שתי הדוגמאות שלעיל. "מסיתים"? ממש לא. "אוהבים לגרום לסערות"? מאלו דווקא יש, אבל זה כבר קשור לאופי הכותב ולאו דווקא לדבריו.
ע'

לין

על איזו קבוצה את מדברת? בפורים היתה מסיבה ענקית עם המון חדשים שבאו והתקבלו בברכה מי שבוחר לשבת בצד ולשתוק לא יוכל להכנס לשם חברה ומי שיגיע יציג את עצמו יהיה לו קל יותר . כשאתה נכנס לחברה תתן בכדי לקבל. אין כאן שום חברותה ושום חברה סגורה תחנת רוח ? יש יותר מ מ70 תגובות על איזה רוח את מדברת? האם את עם הודעותייך לא מקבלת תגובות? האם לא מתיחסים אלייך? האם ניסית בכלל להציג עצמיך ולהיות חלק ? הטרוף הוא לשניים אין אף פעם אחד נותן שני לוקח יש שניים לטנגו. אנחנו חברה שמכירים כ 3 שנים ויותר קיבלנו את כולם בברכה ובחיבוק תבואו תגידו שלום תנסו לשוחח כולם יתחברו אלייך תהיי בטוחה ואם תלכי נגד יוקיעו אותך.

יודעת..

אני כותבת פה כבר קרוב לשלוש שנים.. עוד בתקופה של לפני שכתומישמיש נכנסה לנהל... עוד לפני שהיה מפגש לג בעומר ביער בן שמן ומישו שם נפל מהנדנדה וכולם התפקעו מצחוק... לכל מקום חדש אליו אני באה.. אני מציגה את עצמי. את אולי לא זוכרת.. מרוב שאת רגילה להתעלם מקיומי, נוכחותי, הודעותיי וכו'. עכשיו, אל תביני לא נכון. אני לא סובלת מזה או משו.. זה פשוט דבר ששמתי לב אליו... ואני מבינה.. כי יכולהיות שאת לא מתחברת אליי, לדעותיי או סתם בעצם את לא מכירה אותי בכלל [כמו שהראל מויאל שר].. לא משנה. התחנת רוח היתה מטאפורה לזה שהוא נלחם ומבזבז כוחותיו על משו שבמילא אי אפשר לשנות... בהקשר לחברה שאת מספרת לי עליה שמקבלת את כולם בחיבוקים ונשיקות.. זה אחלה בעחלה. גם אותי קיבלו ככה, עד שהתחלתי לראות דברים, להבין, להרגיש ולהעלות את זה מעל לפני השטח. זה משהו שיטתי. שמתי לב גם שיש עוד יוזרים שבאים ומגיבים כאן.. אומרים את דעותיהם, ואם זה במקרה לא נאמר בטונים הנכונים לטעמכם, או התוכן לדעתכם לא רך ויפה או סותר את דעותיכם.. אז תוקפים. ישר. בלי לחשוב פעמיים. זה בדיוק מה שחלק פה עשו עכשיו עם הדעה של סנופקין.. לתשומת ליבך.

האמיני לי שלגבי סנופקין

אנחנו מכירים אותו קצת יותר טוב , מאשר הודעות מקלדת. סוהשבוע והארגונים שדאבל די < אני ושרון עושות> מראות לנו בדיוק איך אנו מקבלים חדשים. הנתינה והאכפתיות היא ענקית ויש דברים שאת פשטיודעת כי הם נעשים מאחורי דפי הפורום. עם השאר אני לא מסכימה איתך . אבל זו דעתי בלבד

למעלה