(עד עתה משתתפת פאסיבית)
פורום שמנות ויפות הוא אחד הפורומים המהווים גם קבוצת תמיכה שהיא חברתית, וגם משענת אינטלקטואלית, ובעיקר- זהו פורום המונע ע"י רגש, אמוציות ומקום להביע את כל אלה. כל זאת, על אף התרשמותי מהפורום לו אני עדה שותקת במשך תקופה ארוכה. נדמה לי שסקירה קצרה של השרשורים שנפתחו ועודנם מככבים בעמוד זה, העמוד הראשון, מוכיחה את המגוון הרב. קצת קשה לי להתנגד לתופעת ה"פוצי-מוצי-אני-גסוסה-עלייך-שזה-פלילי-איפה-חדר-מיון-מה-זה-משנה-קודם-תביאי-חיבוק", משום שהיא אוגדת בתוכה את האגד, כן כן, הפלסטר לפצעים מדממים של בדידות, אכזבה ושאר תסכולים מעיקים. כמו בכל קבוצת תמיכה, מטרת הקבוצה היא לתמוך. תתפלא עד כמה חיוך, התייחסות ואייקון נשיקה בעולם הוירטואלי עושים פלאות אם לא לעור הירכיים אזי לעור הפנים ואם לא לעור הפנים אז לאור הפנימי. את כל הדברים הללו אני לוקחת בחשבון, וכדאי שגם אתה, סנופקין, תתחשב בהם, כשאני מצטרפת למאבקך ב"ירידה התלולה". למרות שירידה תלולה מאוד מסוכנת, ובה ניתן לאבד שיווי משקל במהירות מפתיעה יותר ולהיחבל, אני לא מאמינה שהיא תקרה בפורום זה. אני סמוכה ובטוחה, גם מניסיון עבר, שעוד יקומו פה דיונים מעניינים. אתה צודק סנופקין כשאתה מתריע מפני מינון היתר של דרישות חברי הפורום לסוכריות דבש, ואתה צודק כשאתה מאתר גישה שהיא "מגננתית", כלומר מתוך מגננה, לעיתים קרובות יותר ויותר. אך בוא ולא נשכח שזהו פורום של נשים (ואנשים) המהווה מקלט מפני העיניים הרעבות ללעג של הסביבה.