אני מאשים.

snopkeen

New member
מסוכן=

זה בסדר להיות שמן - אז מה אם זה לא בריא, בפורום אמרו שזה בסדר. פארנויות - כולם נגדי, מישהו ביקש ממני לעשות דיאטה? פושע!

עופר 123

New member
עכשיו הכל מובן....

בקיצור רב ונמרץ, פתחת את כל השרשור הזה כי אתה לא מסכים עם חלק מהטענות הכלליות שיש בפורום. זה יופי שאתה לא מסכים, רק אל תשכח להתווכח עם הטענות הללו בתגובות ענייניות, מעמיקות ורציניות בשרשורים הרלוונטיים.
ע'

lb22

New member
הנה המלחמה שאני חושב שהוא מדבר עליה

ציטוט מההודעה על כוכב נולד : " עופר חייבים לטפל באידיוט הזה...." הגישה הזו ... איך נומר לא צריכה להיות , לפחות לא ככה. האדם הזה שכתב את הכתבה הוא אידיוט רק כי הוא כתב משהו נגד שמנים? כאילו אף אחד פה אף פעם לא אמר דברים דומים על אוכלוסיות שונות (בטח כולם יגידו שהם תלית שכולה תכלת ולא אומרים כלום על אף אחד..)

lb22

New member
אוו אני שמח לראות שאת עוקבת אחרי

ההודעות שלי זה ממש נחמד :) אבל לא , אם תשאלי פה כמה אנשים גם שאני לא כותב אני עוקב אחרי הפורום (וגם הגבתי בכמה ימים האחרונים) ... אבל העיקר שאת עוקבת אחרי ההודעות שלי ושהייתי חסר זה פשוט נחמד :) (ונחמד שאת גם מתייחסת למה שכתבתי)

וואי וואי וואי

לאיזה בוץ אתה מכניס את עצמך. תראה, אני חושבת שזה נכון שפתחת את שעל לבך, ולא במסרים אישיים אלא כאן, פתוח לעולם. אבל אני לא בדיוק מבינה מה אתה רוצה. אתה בא כאן בשתי טענות: 1. ישנו הלך רוח כללי בפורום שהודף את כל המתנגדים לרוח הפורום. 2. ישנה ירידה ברמת הדיונים בגלל כתיבת פוצי מוצי. בנוגע לטענה הראשונה- יודע משהו? אני בשבוע האחרון חשבתי על זה הרבה. חשבתי על מה הפורום מייצג, והאם אני רוצה ליישר קו על החזית הזו? ויודע לאיזו מסקנה הגעתי? הפורום מורכב מכל מיני אנשים, ויש הלך רוח כללי שאותו מכתיב עופר. אני יכולה להסכים עם עופר ויכולה לא. העניין הוא שאני לא חייבת להבלע כאן, תמיד יקשיבו לי גם אם דעתי שונה, נכון זה יהיה קשה וסוג של מאבק אבל ככה זה בכל קבוצה שבא אתה לוקח חלק. יש אווירה כללית ואתה יכול שלא להסכים עם חלק מהדברים. בסופו של דבר זה תלוי בך על אילו עקרונות תעמוד ועל אילו עקרונות תוותר וגם האם תרשה לעצמך ללמוד מאחרים. אני לא חושבת שרוח הפורום ודעותיו של עופר (שנראות תמיד בד בבד עם ביטחון עצמי וידע נרחב) השתנו מקצה לקצה במשך שנות קיומו של הפורום. נכון, אני לא יודעת מה היה כאן לפני שנתיים-שלוש, אבל זה בטח לא עד כדי כך שונה. בנוגע לטענה הראשונה- אני גם חושבת שזה קצת מעצבן, ובהחלט מוריד את רמת ההתדיינות בפורום. אבל אין הרבה מה לעשות. למדתי להתעלם, למדתי להבליג ולהמשיך הלאה, ובסך הכל- לא לכעוס כי מה הטעם? אם זה לא באמת מעניין אותי, ומסב לכותבות אושר- אז מה הטעם לעורר מהומה? אני חושבת שהפורום משתנה, מתפתח, מתעצב, עם השנים. אין מה לעשות, הזמן גורר עמו שינויים ואנחנו צריכים ללמוד להסתגל לשינויים האלה, לא לעצור אותם. ראה בשירשורי הפוצי מוצי מרוביי האותיות הכפולות ושימני הקריאה כסימן לגיבוש הפורום ולתמיכה הדדית. גישה קצת יותר חיובית

אני חולקת עלייך בגדול! ( ומילים לדניאל)

ראשית... ההתקפה הזו באה out of the blue אני סוברה שאין להחזיק כעסים זמן כה רב כי בסוף זה מה שקורה בא פיצוץ כזה שלא עושה טוב לאף אחד. עופר מכתיב פה הלך רוח? הצחקת אותי. אני חושבת שעופר הוא אחד המנהלים שבהחלט לא בא עם מקל הנו-נו-נו. הוא לא מביע את דעתו בהרבה פעמים ולעומת זאת כשמבקשים ממנו הוא קם ועושה מעשה. הבן אדם לא רק מדבר או מקשקש כאן, הוא עושה! זכותך דניאל כמובן להביע דיעה , לטעמי הבערת פה מדורה שתביא לתוצאות הפוכות ממה שקיוית להן. זה פורום למען השם, זה בהחלט מיקרו קוסמוס של עולמנו. יש פה נחמדים ויש רעים, יש מתחכמים ויש חכמים, יש הודעות רציניות ויש קשקשת ... יש הכל. וכפי שבסביבתך אתה בורר לך עם מי להיות כך גם כאן. אל תצפה שהכל ילך לפי מה שאתה רוצה, לפי התכתיבים שלך.זה אגואיסטי ולא יפה. גם אני לפעמים מתחרפנת מהקוצי פוצי מוצי אבל מבינה את מי שכותב הודעות אלה. צא וראה כמה הודעות של " אני צריכה חיבוק" היו כאן לאחרונה, אנשים באים מבקשים סיוע מינימאלי שגורם להם להרגיש טוב.. אז למה לא? הגיעו כותבים חדשים ונהדרים אור עם הפה שלה , ( מתה עלייך אורצ'וק) ופסי עם החוכמה המדהימה. זה טיבו של עולם. משתנה , מגוון ומתפתח. לסיום - גם אם רוצים שינוי יש דרך מכובדת יותר ( ובעיני הדבר משול לבית משפחתי שבו לא היית מעז לצרוח ככה על אחיך ואחיותך אלא מנסה ללבן את הדברים בנחת) נ.ב. - הפחדנים האלה שבשמם אתה דובר ... אכן, פחד אלוהים , עופר האיום ישוטט עכשיו בלילות לחפש אותם תחת כל אבן. ב ח י י ך !

כן אני חושבת שיש כאן הלך רוח מסויים

שמוכתב, יכול להיות שלא בכוונה, ע"יי עופר, שהוא סוג של מנהיג כאן, כן. אני מאוד מעריכה את עופר. בשום פנים לא הייתה לי כוונה שהוא סוג של דיקטטור. יש כאן המון דברים טובים- אבל גם חסרונות. כתבתי הרבה בשיחה עם דיקלה (טפסי טיפונת במעלה השרשור) והאמת היא שהדיון הזה שואב ממני כוחות רבים, רבים מדי. לא הייתי רוצה להצטייר כבחורה שמתנגדת לפורום, כי אני לא. טוב לי כאן מאוד, אחרת הייתי הולכת. התפתחתי מאוד כאדם מאז שהצטרפתי לכאן. התחוור לי אגב, בזמן חילופי התגובות עם דיקלה, שאני לא ממש בראש אחד עם דניאל. לי לא מפריעים שרשורי הפוצי מוצי ושרשורי המחאה על כתבה/ מודעה מעליבה. שוב, כתבתי הכל פחות או יותר בדיון עם דיקלה. אגב, מזה פה, עליי את לא מתה?? (או: הגיע הזמן שגם אני אפתח שרשורי פוצי מוצי)

snopkeen

New member
מי אמר

שלי מפריע הפוצי מוצי? אין לי בעיה עם שום פוצי מוצי כל עוד זה ברקע ולא מנגינת הנושא

דניאל לתשומת ליבך../images/Emo70.gif

אולי אתה לא יודע את כל העבודה מאחורי הקלעים, אבל כבר כמה שבועות שאנחנו משרשרים שוב ושוב את כל שרשורי ה
יחד. ולא פעם כתבתי שרשור בוקר טוב ובו ביקשתי באופן חוזר שישתדלו להמנע מהודעות כאלו (אם ממש תתעקש אני אחפש לך). יחד עם זאת, בגלל שאין כאן דיקטטורה, ומעטות הפעמים שבאמת מוחקים כאן הודעה, יש גם שרשורים כאלו. ואתה בעצמך חלק מהם לעיתים, ואתה בעצמך אומר שאתה לא נגד. אם תסתכל כאן וגם בדפים אחורה תראה שרוב השרשורים דווקא קשורים לנושא הפורום. ומעניין שדווקא עליהם אתה בוחר שלא להגיב. אז אם כל כך חשוב לך, תתחיל להגיב לדברים הקשורים לפורום. שים לב שכל פעם אתה נעלם וחוזר מלא תלונות, זה מתחיל להעיק. אנחנו מקבלים אותך בכל פעם מחדש, אתה מגיע למפגשים וזוכה לחיבוקים וגם בתגובותיך אף אחד לא מתעלם ממך. אני באמת לא מבינה את המניע להודעה שלך. אם הייתה כאן ביקורת אמיתית אולי היה לי על מה לענות.

snopkeen

New member
ליאור

אולי באמת חבל שאני היחיד פה שהיה לו אומץ לאמר את הדברים. וסתם לידיעה כללית, חיבוקים מכם ממש לא קיבלתי, אני לא רואה עצמי כחלק מהפורום הישן, יש לי כאן המון חברים ואת יודעת מה? אפילו כמה כאלה שבאו לכאן אחרי המלצתי, ושוב, לא דיברתי על שרשוריי העוף. אני לא יודע אם אתם באמת לא מבינים או סתם מחפשים את סלע המחלוקת. תקראי את ההודעות הענייניות שלי ושל עופר בשרשור הזה ואולי תביני.

שרדובדבנית לא סתם אני אוהבת אותך ../images/Emo23.gif

מתה על הכתיבה שלך ועל כל התובנות הללו

(עד עתה משתתפת פאסיבית)

פורום שמנות ויפות הוא אחד הפורומים המהווים גם קבוצת תמיכה שהיא חברתית, וגם משענת אינטלקטואלית, ובעיקר- זהו פורום המונע ע"י רגש, אמוציות ומקום להביע את כל אלה. כל זאת, על אף התרשמותי מהפורום לו אני עדה שותקת במשך תקופה ארוכה. נדמה לי שסקירה קצרה של השרשורים שנפתחו ועודנם מככבים בעמוד זה, העמוד הראשון, מוכיחה את המגוון הרב. קצת קשה לי להתנגד לתופעת ה"פוצי-מוצי-אני-גסוסה-עלייך-שזה-פלילי-איפה-חדר-מיון-מה-זה-משנה-קודם-תביאי-חיבוק", משום שהיא אוגדת בתוכה את האגד, כן כן, הפלסטר לפצעים מדממים של בדידות, אכזבה ושאר תסכולים מעיקים. כמו בכל קבוצת תמיכה, מטרת הקבוצה היא לתמוך. תתפלא עד כמה חיוך, התייחסות ואייקון נשיקה בעולם הוירטואלי עושים פלאות אם לא לעור הירכיים אזי לעור הפנים ואם לא לעור הפנים אז לאור הפנימי. את כל הדברים הללו אני לוקחת בחשבון, וכדאי שגם אתה, סנופקין, תתחשב בהם, כשאני מצטרפת למאבקך ב"ירידה התלולה". למרות שירידה תלולה מאוד מסוכנת, ובה ניתן לאבד שיווי משקל במהירות מפתיעה יותר ולהיחבל, אני לא מאמינה שהיא תקרה בפורום זה. אני סמוכה ובטוחה, גם מניסיון עבר, שעוד יקומו פה דיונים מעניינים. אתה צודק סנופקין כשאתה מתריע מפני מינון היתר של דרישות חברי הפורום לסוכריות דבש, ואתה צודק כשאתה מאתר גישה שהיא "מגננתית", כלומר מתוך מגננה, לעיתים קרובות יותר ויותר. אך בוא ולא נשכח שזהו פורום של נשים (ואנשים) המהווה מקלט מפני העיניים הרעבות ללעג של הסביבה.

snopkeen

New member
../images/Emo214.gif

קודם כל, אם הצלחתי להוציא כותבת מחוננת אחת ממחבואה, אשרני, ברוכה הבאה. ואני לא חושב שיש בעיה עם הבעת הרגשות הזו, זה אפילו נחמד לעיתים, אבל הכוונה שלי הייתה שזה פשוט הפך להיות הנושא היחיד, כי אין מקום לדעות אחרות כמו שרשמה פסיפלורה, ואם כבר עולה איזשהו נושא זה בד"כ תלונות קיטורים ותכנוני נקמה. שוב, ברוכה הבאה. נתראה בשמחות

קוצי-פוצי-מוצי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

את בסדר את ! ברוכה הבאה

למעלה