אני מאשים.

יודעת משהו?

אני לא יודעת למה, אבל בכלל לא עוררת בי זעם עם ההודעה שלך. ביקורת עוד לא הזיקה לאיש, להיפך, היא רק תרמה. נשמע שאת מאוכזבת מאוד. אני לא מבינה איך לא מזהים את האכזבה וחוסר ההבנה שבין שורותייך, שפוט כי לא קיבלו אותך, אולי כי הדיעות שלך שונות. ניסית לשאול? ניסית לברר מה קורה? עם עופר? ליאור? תראי, כבר עשו לי "נו נו נו מה את יודעת את פה רק שלושה חודשים" (אף אחד לא אמר את זה, אגב, לאנשים חדשים אחרים שהגיבו לשרשור הזה, פשוט כי הם הגיבו באותו ראש של כולם), ואולי, כלומר, בטוח שגם עלייך אני לא יודעת הרבה. אני כן רוצה לומר שאם את צריכה חיבוק, אני שומרת לך כמה במחסן, לעת צרה. אני בכלל לא מתייחסת למה השתבש ביחסים שלך עם הפורום, כי אני לא מכירה אפילו שמינית מהתמונה. אני כן יודעת שאיכשהו, יצאת פגועה מכל הסיפור.

snopkeen

New member
לא ציפיתי שדברים ישתנו

ידעתי שיש פה אינטרסים ברורים מאוד, אבל פשוט נמאס לי, כי מהות הפורום בבסיסה היא בסך הכל טובה, זה פשוט שהיא מנותבת ברגעים אלו ממש למקומות לא טובים. לי ולך יש דעה מסויימת שלא מתיישבת עם דעתם של הותיקים שכמובן הותיקים הם אלו שדעתם התיישבה עם זו של הנהלת הפורום הנוכחית ודחקה כל דעה אחרת החוצה. (תוכלי לעיין בהודעות שלי קודם על איזה דעות נוספות חוץ מאלה שהעלית הם מנסים להשתיק) ואת יודעת מה, אני כן מקווה שמי שחשב שיש משהו במה שאני אומר קיבל נקודת מבט נוספת על ההודעות שיש פה, ושלא ילכו כמו עיוורים בעדר.

אני לא יודעת להסביר את זה

הפורום סותר את עצמו באלפי סתירות... דוגמא לסתירה כזו היא עצם העובדה שהדגל של הפורום הוא לקבל את השונה.. לקבל את האחר.. אבל מה? הפורום עצמו לא מוכן לשמוע ולראות את הדעה השונה של האחר.. לא מוכן לקבל דברים שהם לא מה שהם חושבים.. אז איפה הדמוקרטיה? איפה הפתיחות? למה כ.כ הרבה סתירות במערכת קטנה שכזו? ~לין~

עופר 123

New member
מה פספסתי?

"הפורום עצמו לא מוכן
לשמוע ולראות
את הדעה השונה של האחר.. לא מוכן
לקבל
דברים שהם לא מה שהם חושבים.."
לשמוע ולראות - שמענו גם ראינו. לא חסמנו ולא מחקנו, לא הברחנו ולא גירשנו, לא השתקנו ולא ערכנו שום תגובה שמתנגדת להלך הרוח הכללי בפורום. כל מי שרוצה לכתוב את דעתו על נושאי הפורום, אהלן וסהלן. מותר להתנגד, מותר לערער, מותר להגיד "לדעתי אתם טועים". אבל, וזה אבל גדול - כפורום וכיחידים, לא חייבים לקבל כל מה שכותבים. אם מישהו יבוא ויגיד "אני לא חושב שיש אפליה אנטי-שמנית". אני לא אסכים איתו, אתווכח ואוכיח אותו על טעותו. מה בדיוק את רוצה שאעשה? שאשלח לו זר פרחים? שאחבק אותו ואתן לו שלוש נשיקות מצלצלות? לא מסכים איתו, לא מוכן לקבל את דבריו, נקודה. אם אני חושב שהוא טועה ומטעה, לא אשתוק. האם זה הופך אותי "ללא מקבל אנשים שאינם חושבים כמוני"? למה אני צריך לקבל דעות של אחרים אם איני מסכים איתן? להביע ולהשמיע - הבמה פתוחה לכולם. לקבל ולהסכים - רק דעות שאסכים איתן.
ע'

snopkeen

New member
../images/Emo39.gif|../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אין לי בכלל בעיה לתת לך נשיקות ופרחים, צריך להפריד בין האדם לבין דעותיו, לצערי, לא כולם מבינים את זה בפורום הזה. בקשר לעופר, אני חייב לציין שהתנהלותו בשרשור הזה ראויה לשבח, אמנם דעותינו מנוגדות לחלוטין אבל לפחות הוא הקשיב וענה בצורה עניינית, מה שלא אוכל לאמר על תגובות אחרות שהיו פה, ועליהם לין דיברה לדעתי.

עופר 123

New member
קושקוש...

בלי נשיקות, בלי פרחים ובלי צל"שים. אחרי נאום לאומה של "אני מאשים"
עם פנינים כמו "דברים לא טובים בפורום, שלדעתי מונהגים ומכוונים בידי מנהל הפורום, עופר", אני מעדיף שתתן את הפרחים והנשיקות לחפצים בכך. אם יש לך הערות וטענות ענייניות, כולי אוזן. ע'

snopkeen

New member
נעלבנו?

רצית להיות מנהל, שא באחריות לביקורת, ככה זה עובד. ומבחינתי, אין יותר מה להגיד. זו התגובה האחרונה שלי בשרשור.

יש הבדל עפר בין לא להסכים

לבין לפסול על הסף במילים שאומרות דברים בסגנון: "עזבו אתכם שטויות אל תתיחסו, הוא מחפש איפה לעורר סערה" או "פרובוקציות" או "שרשור התססה וטענות כוזבות נגד מנהלי הפורום" או בקשה לצומי.. ואת כל זה ציטטתי מהודעה אחת של אחת המשתתפות כאן אוקי?

עופר 123

New member
לא, לא, דארלינג, זה קל מדי

דברי איתי על מה הביא אותך עד הלום, לא על השרשור הזה. מה שתיארת כאי קבלה, אלפי סתירות בפורום, היעדר פתיחות וכו', אלו תחושות של זמן רב ולא הדוגמה הספציפיצית הקטנטונת הזו. אם הטענות שלך לא קיבלו מענה בהסבר שלעיל (ההבדל בין להקשיב לדיעה ללקבל אותה), אז זה המקום להגיב להן, עם דוגמאות מדיונים וויכוחים שמנמנים לאורך זמן, ולא בציטוט אקראי מתוך שרשור שאני בכלל לא אחראי לו. עם זאת, כאשר נאמר פה "תסתכלו שנתיים-שלוש אחורה", אי אפשר להתעלם שקרו עוד כמה דברים בתקופה זו, דברים שיכולים להסביר את הביטויים "פרובוקציה" וכו', ודי לחכימא ברמיזא.
ע'

A Lemon Tree

New member
לין, כל מילה חקוקה בסלע ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

גם אני חברה בפורום כבר זמן רב מאוד אבל ממעטת להגיב ורוב הזמן די סמוייה. אבסורד בעיני שעופר השווה בין הפורום הזה לפורומים כמו קעקועים או אופנועים, כי עד כמה שמנסים להתעלם מזה פה (ומאוד מאוד משתדלים) השמנת יתר, כמו שכבר הועלה כאן באחד השרשורים שהשתתפתי בו לפני מספר ימים, היא גם גורם סיכון בריאותי גבוה מאוד. אז למורת רוחם של המתעלמים הייתי בהחלט יכולה להשוות את הפורום לפורום "גאים בלחץ דם גבוה" או "ההנאה שבתת תזונה" חשוב לי שוב לציין, לפני שיקומו המבולבלים, שאין שום הצדקה (בריאותית או אחרת) בעיני (שמנה לכל דבר, להזכירכם) ליחס שונה כלפינו. אבל נראה לי מטורף ממש להתעלם מהסיכון ולשבח ולהתבדח נון סטופ על המימדים והרגלי האכילה שלנו. אצל חלק מחברי הפורום כאן מדובר במימדים והרגלים מסוכנים לכל דבר ואני לפעמים המומה מהבמה שמהווה הפורום להדחקה שאנשים חיים בה. ואם נתרחק לרגע מהעניין הבריאותי, אכן קיימת בפורום קליקה של אנשים שבשעת ויכוח מגבים זה את זה ובהחלט מוכתבת בפורום אוירה של לאהוב את המראה השמן בכל מחיר, מה שצבוע למדי בהתחשב בכך שחלק גדול מחברי הפורום כולל המנהלים בתהליכי ירידה במשקל. עצוב לי גם לראות עד כמה קשה (או מפחיד?) עבור רבים מהם להודות שאי שביעות רצון מהמראה השמן הווה טריגר להתחלת התהליך. ("שמן זה נפלא, יפה מושך ומקסים, אני מוריד/ה במשקל רק בשביל הבריאות/הילדים/ההורים/ המדרגות בבניין!"). השיא בעיני היה, כשעופר פרסם אתמול כמדומני לינק לכתבה בYNET בה מתחו סלבריטאים שונים ועוותו את גופם בתוכנת גרפיקה כזו או אחרת, וחלק מחברי הפורום דאגו לציין כמה מקסים וחינני הם נראים ככה. אני תוהה אם אותם חברי פורום קוראים מגזינים וצופים בטלוויזיה דרך עדשת "עין הדג". האם גם פנים מתוחות בעדשת קליידוסקופ נראות להם מושכות להפליא. ולסיום, הפורום שם מלכתחילה את דגל השוויון בראשו, אבל הוא רחוק אלפי שנות אור משוויון. מנהלי ווותיקי הפורום כופים (במודע או שלא) את האג'נדה שלהם (שלפעמים כאמור אבסורדית לחלוטין או גרוע מכך, מסוכנת) על השאר כאן, ומי שלא נראה לו, שישתוק.

עופר 123

New member
כבר עברנו את זה, אבל נראה שאת אוהבת את זה../images/Emo8.gif

"אבסורד בעיני שעופר השווה בין הפורום הזה לפורומים כמו קעקועים או אופנועים, כי עד כמה שמנסים להתעלם מזה פה (ומאוד מאוד משתדלים) השמנת יתר, כמו שכבר הועלה כאן באחד השרשורים שהשתתפתי בו לפני מספר ימים, היא גם גורם סיכון בריאותי גבוה מאוד." השמנה היא סיכון בריאותי. יש לך איזו נטייה לחזור על עצמך בעניין הזה. שמענו והבנו גם בפעם הראשונה שאמרת את זה. אנחנו לא חרשים, לא עיוורים ולא טיפשים. "חשוב לי שוב לציין, לפני שיקומו המבולבלים, שאין שום הצדקה (בריאותית או אחרת) בעיני (שמנה לכל דבר, להזכירכם) ליחס שונה כלפינו. אבל נראה לי מטורף ממש להתעלם מהסיכון ולשבח ולהתבדח נון סטופ על המימדים והרגלי האכילה שלנו. אצל חלק מחברי הפורום כאן מדובר במימדים והרגלים מסוכנים לכל דבר ואני לפעמים המומה מהבמה שמהווה הפורום להדחקה שאנשים חיים בה. נראה פה שמישהי ממש חושבת שאנחנו אהבלים. דארלינג, ריד מיי לטרס: אנחנו לא מתעלמים מהסיכון הבריאותי. שוב פעם, כדי לוודא: אנחנו לא מתעלמים מהסיכון הבריאותי. זה שאנחנו לא דנים בו כל היום, זה בגלל שמחוץ לפורום כן מדברים עליו, בין אם אנחנו רוצים לשמוע ובין אם לא. פה לא מתעסקים בזה, דווקא בגלל שאנחנו מודעים ל-ה-כ-ל. כל אחד פה יכול לתת לך את כל הרשימה של הסכנות ואת מספר הקלוריות ואחוזי השומן מחסה ועד פתית. פה קצת נחים מהעולם החיצון. "ואם נתרחק לרגע מהעניין הבריאותי, אכן קיימת בפורום קליקה של אנשים שבשעת ויכוח מגבים זה את זה" את צודקת. אסור לתמוך בדעתו של מישהו אחר. נכניס את זה לתקנון. מיד אחרי הסעיף שאוסר על אנשים להתחבר זה עם זה. "בהחלט מוכתבת בפורום אוירה של לאהוב את המראה השמן בכל מחיר, מה שצבוע למדי בהתחשב בכך שחלק גדול מחברי הפורום כולל המנהלים בתהליכי ירידה במשקל.... ("שמן זה נפלא, יפה מושך ומקסים, אני מוריד/ה במשקל רק בשביל הבריאות/הילדים/ההורים/ המדרגות בבניין!"). דארלינג, נעשה הסכם - אני לא אכריח אותך לאהוב את המראה השמן, ואילו את לא תשכנעי אותי שהוא לא יפה. בקשר לתהליכי הדיאטה, כל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה מהטעמים שהוא רוצה. יותר אנשים בפורום שומרים על אורח חיים בריא מסיבות בריאותיות בלבד ולא בשביל להיכנס לסקיני ג'ינס - וזה הישג בעיניי. את לא מאמינה למרזים? אל תאמיני. עם כל הכבוד, את לא באמת פקטור בנושא הבחירה שלהם. השיא בעיני היה, כשעופר פרסם אתמול כמדומני לינק לכתבה בYNET בה מתחו סלבריטאים שונים ועוותו את גופם בתוכנת גרפיקה כזו או אחרת, וחלק מחברי הפורום דאגו לציין כמה מקסים וחינני הם נראים ככה. אני תוהה אם אותם חברי פורום קוראים מגזינים וצופים בטלוויזיה דרך עדשת "עין הדג". האם גם פנים מתוחות בעדשת קליידוסקופ נראות להם מושכות להפליא. הריני להכריז בזאת שהסטנדרטים של היופי והחן בעולם ייקבעו על ידי
עץ לימון
מעתה ועד עולם. לה, ורק לה, מותר להחליט מה מקסים ומה זוועתי, מה מיוחד ומה דוחה, מה מעניין ומה לא. כל מי שיקבע שדמות מפוטשפת נראית נחמד - יגורש מהפורום, בעצם, מהארץ כולה. *השתחוות* הפורום שם מלכתחילה את דגל השוויון בראשו, אבל הוא רחוק אלפי שנות אור משוויון. מנהלי ווותיקי הפורום כופים (במודע או שלא) את האג'נדה שלהם (שלפעמים כאמור אבסורדית לחלוטין או גרוע מכך, מסוכנת) על השאר כאן, ומי שלא נראה לו, שישתוק. לכל פורום יש "רוח פורום" ואג'נדה שמכתיבים מנהלי הפורום ו-ותיקיו. זה ככה גם בכל מפגש אחר, מחוג טאפר-וור בחדרה וכלה בכנס חברי מרכז של עוד מפלגה. לכי להגיד לפורום יין ואלכוהול ששתייה פוגעת בבריאות, ותאמרי בפורום אופנועים שלנהוג על אופנוע זה ממש מסוכן, ותראי אילו תגובות תקבלי (רמז: תקבלי תשובות מתוך אג'נדה שמוכתבת על ידי מנהלי הפורום ו-ותיקיו). אם האג'נדה שלנו אבסורדית, את מוזמנת להתווכח איתה, לערער עליה ולצאת נגדה, אבל אל תתלונני אחר כך שאנחנו לא מסכימים איתך. ושוב - כמו שאמר היושב בראש השרשור, באמת באהבה גדולה.
ע'

Mister Kav

New member
בדקתי במילון ומצאתי

פורום: A public meeting place for open discussion. אם מחפשים מקום בו כולם חושבים את אותו הדבר, ומי שחושב אחרת מותקף אישית, בשביל זה לא צריך פורום, אפשר שאדם אחד ירשום את כל ההודעות ואז גם יגיב לעצמו. אחר כך העקמתי חקור ומצאתי הגדרה נוספת לפורום: A court of law; a tribunal. עכשיו הכל מובן לי....

למעלה