כבר עברנו את זה, אבל נראה שאת אוהבת את זה../images/Emo8.gif
"אבסורד בעיני שעופר השווה בין הפורום הזה לפורומים כמו קעקועים או אופנועים, כי עד כמה שמנסים להתעלם מזה פה (ומאוד מאוד משתדלים) השמנת יתר, כמו שכבר הועלה כאן באחד השרשורים שהשתתפתי בו לפני מספר ימים, היא גם גורם סיכון בריאותי גבוה מאוד." השמנה היא סיכון בריאותי. יש לך איזו נטייה לחזור על עצמך בעניין הזה. שמענו והבנו גם בפעם הראשונה שאמרת את זה. אנחנו לא חרשים, לא עיוורים ולא טיפשים.
"חשוב לי שוב לציין, לפני שיקומו המבולבלים, שאין שום הצדקה (בריאותית או אחרת) בעיני (שמנה לכל דבר, להזכירכם) ליחס שונה כלפינו. אבל נראה לי מטורף ממש להתעלם מהסיכון ולשבח ולהתבדח נון סטופ על המימדים והרגלי האכילה שלנו. אצל חלק מחברי הפורום כאן מדובר במימדים והרגלים מסוכנים לכל דבר ואני לפעמים המומה מהבמה שמהווה הפורום להדחקה שאנשים חיים בה. נראה פה שמישהי ממש חושבת שאנחנו אהבלים. דארלינג, ריד מיי לטרס: אנחנו לא מתעלמים מהסיכון הבריאותי. שוב פעם, כדי לוודא: אנחנו לא מתעלמים מהסיכון הבריאותי. זה שאנחנו לא דנים בו כל היום, זה בגלל שמחוץ לפורום כן מדברים עליו, בין אם אנחנו רוצים לשמוע ובין אם לא. פה לא מתעסקים בזה, דווקא בגלל שאנחנו מודעים ל-ה-כ-ל. כל אחד פה יכול לתת לך את כל הרשימה של הסכנות ואת מספר הקלוריות ואחוזי השומן מחסה ועד פתית. פה קצת נחים מהעולם החיצון.
"ואם נתרחק לרגע מהעניין הבריאותי, אכן קיימת בפורום קליקה של אנשים שבשעת ויכוח מגבים זה את זה" את צודקת. אסור לתמוך בדעתו של מישהו אחר. נכניס את זה לתקנון. מיד אחרי הסעיף שאוסר על אנשים להתחבר זה עם זה.
"בהחלט מוכתבת בפורום אוירה של לאהוב את המראה השמן בכל מחיר, מה שצבוע למדי בהתחשב בכך שחלק גדול מחברי הפורום כולל המנהלים בתהליכי ירידה במשקל.... ("שמן זה נפלא, יפה מושך ומקסים, אני מוריד/ה במשקל רק בשביל הבריאות/הילדים/ההורים/ המדרגות בבניין!"). דארלינג, נעשה הסכם - אני לא אכריח אותך לאהוב את המראה השמן, ואילו את לא תשכנעי אותי שהוא לא יפה. בקשר לתהליכי הדיאטה, כל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה מהטעמים שהוא רוצה. יותר אנשים בפורום שומרים על אורח חיים בריא מסיבות בריאותיות בלבד ולא בשביל להיכנס לסקיני ג'ינס - וזה הישג בעיניי. את לא מאמינה למרזים? אל תאמיני. עם כל הכבוד, את לא באמת פקטור בנושא הבחירה שלהם.
השיא בעיני היה, כשעופר פרסם אתמול כמדומני לינק לכתבה בYNET בה מתחו סלבריטאים שונים ועוותו את גופם בתוכנת גרפיקה כזו או אחרת, וחלק מחברי הפורום דאגו לציין כמה מקסים וחינני הם נראים ככה. אני תוהה אם אותם חברי פורום קוראים מגזינים וצופים בטלוויזיה דרך עדשת "עין הדג". האם גם פנים מתוחות בעדשת קליידוסקופ נראות להם מושכות להפליא. הריני להכריז בזאת שהסטנדרטים של היופי והחן בעולם ייקבעו על ידי
עץ לימון
מעתה ועד עולם. לה, ורק לה, מותר להחליט מה מקסים ומה זוועתי, מה מיוחד ומה דוחה, מה מעניין ומה לא. כל מי שיקבע שדמות מפוטשפת נראית נחמד - יגורש מהפורום, בעצם, מהארץ כולה. *השתחוות*
הפורום שם מלכתחילה את דגל השוויון בראשו, אבל הוא רחוק אלפי שנות אור משוויון. מנהלי ווותיקי הפורום כופים (במודע או שלא) את האג'נדה שלהם (שלפעמים כאמור אבסורדית לחלוטין או גרוע מכך, מסוכנת) על השאר כאן, ומי שלא נראה לו, שישתוק. לכל פורום יש "רוח פורום" ואג'נדה שמכתיבים מנהלי הפורום ו-ותיקיו. זה ככה גם בכל מפגש אחר, מחוג טאפר-וור בחדרה וכלה בכנס חברי מרכז של עוד מפלגה. לכי להגיד לפורום יין ואלכוהול ששתייה פוגעת בבריאות, ותאמרי בפורום אופנועים שלנהוג על אופנוע זה ממש מסוכן, ותראי אילו תגובות תקבלי (רמז: תקבלי תשובות מתוך אג'נדה שמוכתבת על ידי מנהלי הפורום ו-ותיקיו). אם האג'נדה שלנו אבסורדית, את מוזמנת להתווכח איתה, לערער עליה ולצאת נגדה, אבל אל תתלונני אחר כך שאנחנו לא מסכימים איתך. ושוב - כמו שאמר היושב בראש השרשור, באמת באהבה גדולה.
ע'