אני מאשים.

מסכימה ומוסיפה

לי דווקא לא הפריע להתווכח ולהביע את דעתי השונה מה שהפריע לי זה התגובות שקיבלתי והיחס מצד המנהלים וחבריהם לתגובות אלו. 'ותיקות' הפורום (וזה במרכאות כי אני בין הותיקות פה אני פשוט מאוד לא כותבת אבל אני מאז ומתמיד עוקבת אחרי הפורום) מרשות לעצמן לכתוב לאנשים לסתום את הפה ולקלל אותן, דבר שעובר בשלום; אילו אחרים יכתבו את זה הם פשוט ימחקו (או יקבלו מטר קללות על גבי הפורום ובמסרים ....ואז ימחקו). ואם לא די בכך - אפילו המנהל, בכבודו ובעצמו, ירשה לעצמו לענות לאנשים בצורה מזלזלת, כי דעתן שונה. אני אישית נפגעתי ממך, עופר, בעבר. מעבר לזה - שירשורי ההילולה המפגרים האלה - ממש אבל ממש מיותרים. רוצים לאמר מילה טובה לחברה? תתקשרו אליה!

עופר 123

New member
ברגע שכתבת...

"שירשורי ההילולה המפגרים האלה", הבהרת את הנקודה
תודה על התייחסותך.
עופר

עופר 123

New member
את רואה שכשאת רוצה את יכולה?

ועכשיו ברצינות, שלא תחשבי שאני מתעלם ממך באופן מוחלט, כמו כל דבר בחיים - יש דרך לכתוב את הדברים. כשכותבים תוך זלזול בקוראים ובאמונותיהם, אז הדבר יעורר התנגדות ואנטיגוניזם. אם כותבים גם דברים שמנוגדים לגמרי לרוח הפורום, אבל עושים זאת תוך טיעונים הגיוניים וללא זלזול בחברי הפורום או באמונותיהם - נוצרים דיונים מרתקים. חוץ מזה, טעית קצת: זה לא "רזה=רע, שמן=טוב". זה צ"ל "כולם סבבה".
ע'

אוקיי, אני מקבלת את מה שאמרת

אבל חורה לי שדווקא לעיקר דברי לא התייחסת: "'ותיקות' הפורום (וזה במרכאות כי אני בין הותיקות פה אני פשוט מאוד לא כותבת אבל אני מאז ומתמיד עוקבת אחרי הפורום) מרשות לעצמן לכתוב לאנשים לסתום את הפה ולקלל אותן, דבר שעובר בשלום; אילו אחרים יכתבו את זה הם פשוט ימחקו (או יקבלו מטר קללות על גבי הפורום ובמסרים ....ואז ימחקו)."

עופר 123

New member
חידוד:

דווקא התייחסתי: זה נכנס יופי למה שכתבתי - "זה יעורר התנגדות ואנטיגוניזם"
. עם זאת, ליאור ואני מקפידים למנוע ירידה לויכוחים אישיים, קללות וכו'. אם פספסנו, את מוזמנת לשלוח קישור, ונטפל בהודעות בעייתיות כפי שעשינו עד היום. לגבי המסרים האישיים שאת מקבלת - אני מניח שאת מבינה שזה לא בשליטתי.
ע'

אם עופר פגע בך

או אני, את יותר ממוזמנת לשלוח לנו במסר הודעה על כך. בסך הכל גם אנחנו בני אדם ויכול להיות שטעינו,או שהובנו לא נכון, או שכתבתנו הודעה פוגענית כי פגעו בנו ומה לעשות- נפגענו (הכחול לא מונע את זה). אני יודעת שתמיד הייתי קשובה שהיה צורך בכך, לפעמים אני לא מסכימה או לא מקבלת. אבל אני כאן להקשיב.

polegra

New member
דיס מינז מלחמה!!!!

חחחח סתם , אני אוהבת להגיד את זה דניאל בפורום כמו בכל מקום יש קליקות בפורום כיוון שהוא פורום חברתי הוא מגיע עם אגנדה מסויימת הרי יש מטרה שלמענה נפתח הפורום זה לא פורום שמנות ויפות בסבבה אנחנו באים פה עם מסר חברתי ואני שמחה שזה לא פורום של היי ביי וגמרנו גם בכנסת שלנו שאמורה להוביל משהו (אני עוד לא סגורה מה...) אתה יכול לראות אותם צוחקים מסמסים אחד לשני וכו למה? כי אי אפשר כל היום להיום עם ראש רציני ודון שמשנתו של דקארט והשפעתה על האדם בחיי היום יום גם הפילוסופים היווניים עמרו מידי פעם לערב הוללות ושתיה אז בעולם המודרני שלנו הפורום מעבר להיותו חברתי עוסק גם בהתפרקות נוסח מוצי קוצי פוצי ואתה יודע מה?? זה נעים לקבל נעים לקרוא נעים שיש כתף וחיבוק וירטואלי כשצריך והמקום הזה שרובנו הגיעו עליו ממקום של כאב ותסכול נחמד לראות שמביא איתו כל כך הרבה שמחת חיים מדבקת כמו בכל חברה נוצרו כל קליקות כיוון שאנשים פה מכירים טוב מעבר לדפי הפורום תראה לי עוד פורום ולא לא פורופ מוטורי שאנשים שם יוצאים לנופשונים יחד חוגגים ימי הולדת ביחד וחגים איפה יש את זה?? והגיוני שצומחות חברויות אבלללללללל וזה אבל גדול בתור מישהי שלא מרבה לקחת חלק במפגשים האלה אני יכולה להעיד על עצמי שלאלה שאני כן מגיעה מיד מחבקים אותי ומיד אני מרגישה כאילו הייתי שם מאז ומעולם לא הרגשתי בפינה או ששמים אותי בצד ודווקא עם כל הביישנית צמרת שבי אני חושבת שהרגשתי מאוד בנוח בכל המפגשים מאוד מחובקת ונאהבת וזה כיך מאין כמוהו וזה למרות שברוב הפעמים בחרתי לשבת בצד כי זה האופי שלי אבל היו מי שדאגו לבוא לדבר ולמשוך אותי לאמצע נכון הפורום בשנה האחרונה הפך להיות לוחמני יותר כלפי העקרונות שלנו גם זה בגלל שהחברה הוהמדיה בחרו ללכת לכיוון הריאליטי השמן מכל הכיוונים השמן זה השחור החדש ואנחנו צריכים להערך לזה בהתאם כל שני וחמישי שואלים אותי למה אני לא הולכת ללרדת בגדול או למה לא נשרמת לוינגייט אם ראיתי את המתכונים הדיאטטים בתכנית של זאתי תיקי דיין וכו אז אנחנו חייבים להניף את הדגל ולהגיד עד כאן!!! תאו לנו מהשומנים אנחנו מבינים שאנחנו הפונינט החדש אבל בחייאת ראבק עד כאן! אנחנו לא מקרה סעד התקשורת מציירת אותנו כאנשים עצלניים שלא סובלים את עעמנו ובמקרה הקיצוני מרשה לעצמה לרדת עלינו ולכן חובה עלינו כפורום חברתי שדוגל בקבלת השמן להעיר את תשומת ליבם שזו אפליה שזה צורם לנו שזה פוגע וכואב ולנסום להחדיר בהם דרך שונה להתנהלות תחשוב מה היה קורה לו היו מגיבים ככה על קבוצה כהת עור האוכלוסיה..כל העולם היה רועש!!! לפני עשרות שנים זה היה לגיטימי ללא המלחמה שלהם זה עדיין היה ככה!! ואחרון חביב גם כשעשיתי דיאטות גם כשהיה לי קשה מהשומנים שלי גם כשכעסתי ושנאתי גם כשאהבתי מעולםםםםםםםםם לא סתמו לי את הפה נכון חשבתי פעם ופעמיים לפני ששלחתי הודעה ששונה מרוח הפורום אבל עובדה שכתבתי כותבת ואכתוב גם על הקשיים שבהשמנה עצמה חלק מהקבלה וההשלמה זנ לדעת מה מקשה עליך מה היית רוצה לשנוטת מתוך המקום הזה ולאן אתה רוצה לצמוח ולהגיע זהוו נגמרו לי המילים וזה חדש!!! טלי

כמה חוכמה בהודעה אחת

אני מסכימה עם הרבה ממה שאמרת פה. למען האמת, יצא ולכל תגובה בשרשור הזה יכולתי להתחבר באופן כלשהו. בעיניי התקשורת שומן הוא דבר בר שינוי- וכאן הבעיה בתפישה חושבים שכל מי שרק רוצה יכול, ובמציאות פני הדברים, איך לומר, אפס, קצת שונים מהמוצג.

snopkeen

New member
כאילו נתפסתם לטפל.

ובפעם האחרונה, שוב, אין לי בעיה עם ההשתפכויות הללו, זו מדינה חופשית, זהו רק התסמין לבעיה שאני מדבר עליה - זה מרגיש או מלחמה או פוצי מוצי אין מקום לדעות אחרות, ושליפות הציפורניים הנפלאות כלפיי מכמה מ"ותיקות" הפורום שנוח להם עם המצב מוכיחה את זה - לא יכולות להתמודד עם הטענות אז הן תוקפות את השליח - הכי קל, ואת שהתייחסת בצורה עניינית, זוהי תשובתי: אני מסכים שהחברה לא נוהגת בשמנים בצורה ראויה, ואולי צריך מדי פעם להעלות את זה, אבל טלי, את אמרת,בשנה האחרונה הפורום מנסה להלחם במקום להיות מקום שבו אפשר לברוח מכל ה"כלום" של הבחוץ. אם זו באמת המטרה, שישנו את האג'נדה של הפורום מ: "קבלה עצמית" ל "עשיית צדק" זה יהיה יותר קל. תודה על התגובה העניינית. דניאל

אולי הבנתי אותך?

מה שאתה אומר זה שמפריעה לך הפעילות החברתית של הפורום? לא מבחינת מסיבות ואירועים, אלא מבחינת המכתבים והמחאות? זאת כוונתך בדבריך?

snopkeen

New member
לא הייתי מגדיר זאת כפעילות חברתית

אולי יותר כמלחמת קודש מוצדקת על ידי "קבלה עצמית" אתם מבינים שהמכתבים והשרשורים הללו מחלחלים לתודעה של אנשים נכון? ולאלו שהם לא מחלחלים הם גורמים לחלחלה. אני אישית לא מסכים עם רוב הדעות המושמעות כאן על ידי הותיקים, ובמיוחד לא הייתי רוצה ששמי בתור חבר פורום יקשר לאחת מהמלחמות הללו, כל אחד יכול לאמר את דעתו, אבל יש גם דעות אחרות, אפילו בנושאי דיאטה, ואפילו פוצי מוצי, כמובן שיש גבול לכל דבר כמו שמישהי רשמה פה. כמובן שיש גם את כל הסיבות האחרות: "שטיפת מוח" "תופעת העדר" עידוד פארנויות וכו' שהם כבר משהו מסוכן לדעתי כמו שרשמתי קודם.

אבל זוהי מהות הפורום

ואנחנו תמיד מדברים על כך שהפורום פועל גם ברמה האישית וגם ברמה החברתית. עופר מפרסם כאן את המכתבים לפני, ישנה תמיכה רבה ורוב המכתבים גם זוכים לתגובות חיוביות ודברים זזים ומשתנים. אני מבינה שאתה רואה את עצמך כחבר פורום ובתור אחד שכזה מפריע לך שמתפרסמים דברים שהם כביכול בשמך, אך זוהי מהות הפורום, מעולם לא הסתרנו את זה, זה תמיד היה ככה.

עופר 123

New member
יותר ../images/Emo45.gif מ-../images/Emo31.gif

אתם מבינים שהמכתבים והשרשורים הללו מחלחלים לתודעה של אנשים נכון? יופי שזה מחלחל. אם מכתב לעיתון כזה או אחר גורם לעיתונים שלא לרדת על שמנים - עשינו את העבודה. אני אישית לא מסכים עם רוב הדעות המושמעות כאן על ידי הותיקים ובמיוחד לא הייתי רוצה ששמי בתור חבר פורום יקשר לאחת מהמלחמות הללו. אתה לא מסכים? זכותך, ואתה מוזמן לכתוב התנגדויות והסתייגויות . עם זאת, כאשר נכתבים מכתבים ועצומות - תמיד יש יותר
מאשר
., ואני רואה בזה אישור שליחה כפורום. דרך אגב, ביום הבינ"ל ללא דיאטה, לא הדפסתי עצומה מסויימת (חיוב דוגמנים לעבור בדיקה אצל תזונאי) בגלל שהיו התנגדויות לא מעטות. כמובן שיש גם את כל הסיבות האחרות:"שטיפת מוח" אתה מדבר על שטיפת המוח האנטי-שמנית בתקשורת ומצד הסובבים אותנו, שאנחנו נתקלים בה כל יום? אתה בהחלט צודק, זה מפריע גם לי. "תופעת העדר" אתה מתכוון לזה שמרבית האוכלוסיה רואים בשמנים אנשים פחות טובים, פחות מוצלחים ופחות מוכשרים? אתה צודק, זו בהחלט חשיבה עדרית. בפורום אנחנו מציבים אלטרנטיבה לחשיבה העדרית הזו. עידוד פארנויות אתה מתכוון לזה שכל כך מפחידים את האנשים מלהיות שמנים, עד כדי כך שנערות בנות 12 עושות דיאטות כאסח, כדי חס ולשום - לא להשמין מעבר למידה SMALL? אתה צודק. זה בהחלט עידוד פאראנויות, ואני מתנגד לזה בכל תוקף.
ע'

lizush

New member
אוי דניאל דניאל דניאל....

נכון שהרבה הגיבו לך, ומכיוון שאנחנו מכירים ולא סתם צללים בניק אני מוצאת את החובה לענות לך.
"אי בודד של שפיות בים של כלום ושטחיות" - באמת??? בזכות השטחיות והכלום האלו אנשים מוצאים פה כוחות ואומץ לחיות אולי כפי שלעולם לא חיו. היום זה לא בושה לאכול בחוץ, לרקוד ולשיר על הבמה, ללכת עם בגד ים לים או סתם להרגיש טוב עם מי שאנחנו. אני ועוד רבים כמותי, במשך שנים שאנחנו פה רק מתחזקים אחד מהשני ואם היית יותר פעיל ומגיע למפגשים גם היית רואה את זה בעיניך.
"זה הבית שלי בהרבה מובנים - לכן כל כך היה קשה לי להמשיך ולשתוק". כמו בכל בית, גם פה יש כמה דודות מעצבנות, אחים שבא להרביץ להם מכות וכו'
. אבל מכיוון שזה בית גדול - אתה יכול לבחור למי להתחבר ולמי לא, למי להגיב ולמי לא ועם מי אתה רוצה לדבר ולסמוך עליו. בבית שלי - אני אומרת את מה שאני רוצה, אולי כי אני יודעת שיבינו אותי, אבל גם להגיד דברים יש דרך. אף אחד לא מבקש ממך לשתוק, אבל לפעמים כדאי לחשוב עוד טיפה לפניי ה"שלח", כי היתה פה השתלחות חמורה במהות של הפורום / בית הזה ובמנהליו וזה לא לעיניין.
כבר הרבה זמן שקורים דברים לא טובים בפורום - המון דברים טובים כן קורים פה. בכל יום אנשים מגלים זכות קיום חדשה להם ולמשמניהם וזה מה שחשוב.
הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו - כפורום יש זכות דיבור לכולם. גם לך. ומי שמכבד את היותי שמנה ויפה שלא ינפנף לי עם מתכונים לדיאטה, או יעיז לרמוז שהחיוך שלי יהיה יותר יפה אם אני ארזה 20 קילו. כמו שאמרת - בבית שלי אני לא רוצה שיפגעו בי וכל המכתבים שעופר כותב כדי להילחם בזלזול המכפיר של אדם בהיותו שמן בכתבות בעיתונים, תוכניות טלויזיה וכו' הם בסופו של דבר - למענינו. כל הכבוד עופר
.
רוב הנושאים בפורום הפכו להיות "פוצי שמוצי". אולי זאת יותר הרגשה שלך מאשר סטיסטיקה, אבל אני לא מרגישה ככה. אנשים פה לא זרים, אני מכירה את רוב האנשים שכותבים ואפילו אוהבת ומעריכה אותם ולכן לעיתים גולשים לבדיחות אישיות וכו'. אבל ככה זה גם בבית...ולדעתי ככה בדיוק זה היה גם לפני שנתיים.. (והייתי פה, אז אני יודעת).
"האנשים האיכותיים פשוט מוברחים מפה..."WTF? מי הלך? ואם זה מישהו שהלך אולי הוא לא מספיק איכותי דווקא בשביל להישאר, ושוב, גם בבית - לא בוחרים את כל המישפחה ואם אתה רוצה לשבת ולדבר עם מישהו בסלון ב"אחד על אחד" אז זכותך. נוסף על כך, מצטרפים כל יום אנשים איכותיים לא פחות (שירידובדבנית ופסיפלורה - זכות לבית
).
דניאל, אין אנשים טובים ואנשים לא טובים... אנשים יכולים לעשות מה שהם רוצים, להגיד מה שהם רוצים. אני יכולה לקבל את זה כמו שאני בוחרת. תמיד יש לנו בחירה. אם מישהו ייתן לי טפיחה על השכם, אני יכולה לחשוב או שהוא מציק לי או שהוא מחפש את קירבתי. אני בוחרת באפשרות השניה, ולהרים את הקול אני לא אוהבת... הגרון גם ככה כואב מהנובלס. זה גם המקום להגיד שאני מתגעגעת להרבה אנשים שהיו פה או שאינם משתתפים פעילים כמו פעם כמו: מחייך, פומיקית, כתומישמיש, עדי, אלכס, פקח"ית, שירלי ועוד', אבל גם הם עשו את הבחירה שלהם ותמיד מוזמנים לחזור. מה שאני כן יכולה לומר זה שהפורום נתן כל כך הרבה לכל כך הרבה אנשים וימשיך ככה כל עוד עופר וליאור הם מנהליו.
לא כל דבר אנחנו חייבים להסכים ולקבל, החיים זה לא שחור ולבן, אבל אל תטרוק דלתות בפנים של אנשים.
לירז

למעלה