אוי דניאל דניאל דניאל....
נכון שהרבה הגיבו לך, ומכיוון שאנחנו מכירים ולא סתם צללים בניק אני מוצאת את החובה לענות לך.
"אי בודד של שפיות בים של כלום ושטחיות" - באמת??? בזכות השטחיות והכלום האלו אנשים מוצאים פה כוחות ואומץ לחיות אולי כפי שלעולם לא חיו. היום זה לא בושה לאכול בחוץ, לרקוד ולשיר על הבמה, ללכת עם בגד ים לים או סתם להרגיש טוב עם מי שאנחנו. אני ועוד רבים כמותי, במשך שנים שאנחנו פה רק מתחזקים אחד מהשני ואם היית יותר פעיל ומגיע למפגשים גם היית רואה את זה בעיניך.
"זה הבית שלי בהרבה מובנים - לכן כל כך היה קשה לי להמשיך ולשתוק". כמו בכל בית, גם פה יש כמה דודות מעצבנות, אחים שבא להרביץ להם מכות וכו'
. אבל מכיוון שזה בית גדול - אתה יכול לבחור למי להתחבר ולמי לא, למי להגיב ולמי לא ועם מי אתה רוצה לדבר ולסמוך עליו. בבית שלי - אני אומרת את מה שאני רוצה, אולי כי אני יודעת שיבינו אותי, אבל גם להגיד דברים יש דרך. אף אחד לא מבקש ממך לשתוק, אבל לפעמים כדאי לחשוב עוד טיפה לפניי ה"שלח", כי היתה פה השתלחות חמורה במהות של הפורום / בית הזה ובמנהליו וזה לא לעיניין.
כבר הרבה זמן שקורים דברים לא טובים בפורום - המון דברים טובים כן קורים פה. בכל יום אנשים מגלים זכות קיום חדשה להם ולמשמניהם וזה מה שחשוב.
הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו - כפורום יש זכות דיבור לכולם. גם לך. ומי שמכבד את היותי שמנה ויפה שלא ינפנף לי עם מתכונים לדיאטה, או יעיז לרמוז שהחיוך שלי יהיה יותר יפה אם אני ארזה 20 קילו. כמו שאמרת - בבית שלי אני לא רוצה שיפגעו בי וכל המכתבים שעופר כותב כדי להילחם בזלזול המכפיר של אדם בהיותו שמן בכתבות בעיתונים, תוכניות טלויזיה וכו' הם בסופו של דבר - למענינו. כל הכבוד עופר
.
רוב הנושאים בפורום הפכו להיות "פוצי שמוצי". אולי זאת יותר הרגשה שלך מאשר סטיסטיקה, אבל אני לא מרגישה ככה. אנשים פה לא זרים, אני מכירה את רוב האנשים שכותבים ואפילו אוהבת ומעריכה אותם ולכן לעיתים גולשים לבדיחות אישיות וכו'. אבל ככה זה גם בבית...ולדעתי ככה בדיוק זה היה גם לפני שנתיים.. (והייתי פה, אז אני יודעת).
"האנשים האיכותיים פשוט מוברחים מפה..."WTF? מי הלך? ואם זה מישהו שהלך אולי הוא לא מספיק איכותי דווקא בשביל להישאר, ושוב, גם בבית - לא בוחרים את כל המישפחה ואם אתה רוצה לשבת ולדבר עם מישהו בסלון ב"אחד על אחד" אז זכותך. נוסף על כך, מצטרפים כל יום אנשים איכותיים לא פחות (שירידובדבנית ופסיפלורה - זכות לבית
).
דניאל, אין אנשים טובים ואנשים לא טובים... אנשים יכולים לעשות מה שהם רוצים, להגיד מה שהם רוצים. אני יכולה לקבל את זה כמו שאני בוחרת. תמיד יש לנו בחירה. אם מישהו ייתן לי טפיחה על השכם, אני יכולה לחשוב או שהוא מציק לי או שהוא מחפש את קירבתי. אני בוחרת באפשרות השניה, ולהרים את הקול אני לא אוהבת... הגרון גם ככה כואב מהנובלס. זה גם המקום להגיד שאני מתגעגעת להרבה אנשים שהיו פה או שאינם משתתפים פעילים כמו פעם כמו: מחייך, פומיקית, כתומישמיש, עדי, אלכס, פקח"ית, שירלי ועוד', אבל גם הם עשו את הבחירה שלהם ותמיד מוזמנים לחזור. מה שאני כן יכולה לומר זה שהפורום נתן כל כך הרבה לכל כך הרבה אנשים וימשיך ככה כל עוד עופר וליאור הם מנהליו.
לא כל דבר אנחנו חייבים להסכים ולקבל, החיים זה לא שחור ולבן, אבל אל תטרוק דלתות בפנים של אנשים.
לירז