סיכום דאבל.

IceFairy

New member
העניין הוא שהבן שלי משחק בהמון משחקי רשת

והוא התרגל לכתוב באנגלית, בדיוק כמו ששרון אומרת. גם כשהוא יושב למשל על המסנג'ר שלי (שהוא גם באנגלית, המחשבים שלנו בבית רק באנגלית) למרות שיש תמיכה לעברית הוא מעדיף לכתוב לחברים/ות שלי באנגלית, הוא טוען שהרבה יותר קל לו להתבטא באנגלית, מי אני שאתווכח איתו

../images/Emo6.gif רוב האנשים במסנג'ר שלי הם אנשים ממייפל

בכלל, פתחתי מסנג'ר רק בגללם. יותר קל לי לכתוב באנגלית. בעיקר אם אני נמצאת ב-2 שיחות ביחד במסנג'ר כשאחד מהם זה עם מישהו מחו"ל. נורא כיף. זה כמו להיכנס למייפל לפעמים. איך שאני נכנסת למסנג'ר, אני מקבלת מבול של הודעות וחלונות נפתחים
וכבר ראית שאני יכולה לכתוב גם בעברית, אבל בשביל זה אני צריכה כל פעם לעשות shift+alt כדי לשנות שפה וזה גי מעצבן...

Guid

New member
חחח כן, ראיתי שאת כותבת גם עברית~

פשוט פעם ראשונה שאני נתקל באנשים שמתכתבים בעיקר באנגלית... XD

IceFairy

New member
זה כמו ששרון אומרת, עניין של הרגל..

ובאמת זה מרגיז בכל פעם לעשות ALT+SHIFT, ביחוד כאשר כמו ששרון טוענת כשאתה מתכתב עם אנשים מחו"ל ואנשים מהארץ, כבר קרה לי פעם שכשעברתי מחלון שיחה עם ניר לחלון שיחה עם מישהו בחו"ל ששכחתי לעבור לאנגלית וכתבתי לו בג'יבריש, הוא שאל אם המקלדת שלי השתגעה חח, אני גם הרבה יותר נהנית לכתוב באנגלית מעברית, לא יודעת, זה באמת עניין של הרגל, אני גם קוראת רק ספרים באנגלית, כך שהכל למעשה מנוהל אצלי באנגלית, לא פלא שטל יצא אותו הדבר.

ליז.. יש לי ספריה שלמה בבית של ספרים באנגלית

מאז התיכון היה לי ג'וק וקניתי מלא ספרים באנגלית (וכמובן שקראתי את כולם, או לפחות את רובם כי לא כולם היו כאלה מעניינים)

Guid

New member
אני דוקא תמיד מעדיף עברית.

אין לי בעיה עם קריאה וכתיבה באנגלית (אני רואה סדרות אנימה ביפנית עם תרגום לאנגלית בלבד), אבל בשבפת האם זה תמיד יותר נוח לי. D:

IceFairy

New member
שפת האם שלי היא לא עברית אלא גרמנית

ובגלל שבבית תמיד דיברתי גרמנית, אנגלית היתה כמו השפה השניה שלי, לכן תמיד ומאז שהייתי ילדה, קראתי ספרות באנגלית, באינטרנט אני קוראת כתבות ומאמרים רק באנגלית, דיברתי עוד כמה שפות, סבתא שלי דיברה 7-8 שפות, כנראה שלקחתי את זה ממנה, יש אנשים שיש להם משיכה לשפות והרבה יותר קל להם ללמוד אותן, הבת הגדולה שלי (שכעת בלונדון) והבן הקטן שלי האנגלית שלהם ברמת שפת אם, האמצעית דוקא קצת פחות מהם.

icy woman

New member
../images/Emo13.gifגם אני

אני קוראת באנגלית רק ספרים שעדיין לא יצא תרגום בעיברית (פנטזיה.....-בעיקר), או כאלה שהתרגום לעיברית הוא מזעזע

Gods Revenge

New member
GRATZZZZZZZZZZZZ!!!

מזל טוב! אני לא יודע על מה אתה אומר לי תודה... אבל מגניב =P מצטער על הנטישה אתמול, אחד מהגילדה היה צריך עזרה (בעלה של D amaged R oses) ופשוט כבר נשארתי שם =] הייתי במפה של ה-slimy בתוך האונייה ועם max ice strike זאת מפה יותר טובה כי אתה פוגע בשתי הקומות... ICE STRIKE RULZ עליתי בסוף לרמה 82 ו50%

icy woman

New member
מזל טוב ניר../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

קראתי, ולא שמתי לב שלא הגבתי
התחלת לעלות בקצב, איזה יופי, ליפרי מחכה לך. GO GO GO

הטיZרית

New member
עוד פעם נדפקה המקלדת

לא מבינה מה יש למקלדות USB שלי על הנייד.... פשוט לא עובדות... או כן עובדות. יש להן חים משל עצמן... בעסה.. אין מקלדת = אין מייפל

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo140.gifמבינה אותך..=[

גם למקלדת שלי יש דפקטים של מצב רוח מדי פעם! [ולעכבר גם!] הENTER עובד פעם כן פעם לא. העכבר עובד כשמתחשק לו....פעם כן פעם לא פעם למה לא..0.0"

למעלה