סיכום דאבל.

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif סיכום דאבל.

אוקיי, זה כנראה הדאבל אקספי הכי מעצבן והכי גרוע שהייתי בו (חוץ מהחלק עם רותם וחואן בעלה. שני אלה שיעשעו אותי למוות. רותם- מסרי ד"ש לבייקון F3) ליאור- באמת תודה.
טללללללללל 3>. נגמר הבלגן. גנמר הדאבלי אקספי. ממחר אתה מתאמן איתי. סבבה? רמה 78. תודה. החלפתי אובראול. ברמה 80 יש נעליים וכובע שמחכה לי
. וחוץ מזה- THE LIFE ARE SEXY. רק דבר אחד היה חסר שיהיה מושלם- GRTZ מכולם... אף אחד לא מיזלט אותי היום.

Guid

New member
אז אני אמזל``ט אותך:

מזל טוב!! D: אני מקוה שמצב הרוח משתפר~ /tapuzforum/images/emo8.gif

Don Nirtin

New member
אני רק רוצה לנסות ולבדוק אם אני מקבל../images/Emo87.gif

EXP מהם. אני כנראה אסע לליפרי בקרוב. נחכה ונראה.

בטח מקבל !!! ניסיון מטורף.

אני מכינה HERO. יש לי סדרית שבסוף ה 2X היתה דרגה 78. אתמול אימנתי אותה 4 שעות עם כרטיס ניסיון כפול (ובלי HS כי אני קוסמת לא בישופ) והיא הרויחה ב 4 שעות 2 דרגות וחצי.

IceFairy

New member
אכן, אלו הרמות שעם כרטיס X2 EXP עולים

בהארפס מהר מאד רמות, גם כשאני עשיתי ליץ' עם הבישופ לאוטוטו HERO שלי, עלית (עד רמות 90) כמעט 3 רמות ביום. HARPS ליץ' מתחיל מרמה 78.

D amaged R oses

New member
ניר מזללל טוב יקירייי

אני הלכתי לישון אז לא הייתי, אבל המווווווווון מזל טוב, עכשיו
הניצול שלי לדאבל היה ממש גרוע, עליתי לרמה 72, מ65%.. היה מפוצץ ואין לי כוח לשטויות האלה וריבים על המפות.. אז סתם עצבנתי את בעלי ורבתי איתו, מעביר זמן
והיינו אצל ניר מלא זמן וקייסתי אותו
ופגשתי מישהו חוצפן מהפורום, הזדהה
הוא אמר לי שהוא שונא אותי
בוא אני ארביץ לך מכות.

Gods Revenge

New member
את קראת לי nub!!!

ורק בשביל הפרוטוקול המשכתי עם בעלך עד שהוא עלה רמה.... ודי באתי רק בשביל לעזור לכם להיפטר מה-kser.... =]

D amaged R oses

New member
זה היה בצחוק!!!!!111

למה להגיד שונא?
אני קוראת לכולם נובים, תשאל את ניר ואת בעלי ו.. איציק! ועוד אנשים שקראתי להם נובים, אהמ. ואני הייתי שהוא עלה רמה
חכה, חכה

Don Nirtin

New member
מילא את שתקסיי אותי../images/Emo87.gif

אבל היה שם חוצפן קשת רמה 67 שירד על הדמג' שלי.
.

D amaged R oses

New member
הקשת המפגר הזה?

אידיוט מוחלט
הוא פשוט טיפש, מה הוא היה? הולנדי? הוא פשוט לא מבין אנגלית. אני שונאת להתקע עם אנשים [KSרים במקרה הזה] שפשוט לא יודעים את השפה ואו מתעלמים או מדברים לא ברור
ואי אפשר להכנס איתם למריבה אמיתית
[אני אוהבת רק לריב במייפל, בחיי.]

Don Nirtin

New member
XD../images/Emo87.gif

הוא היה לגמרי מציק. העיקר שעליתי רמה ועפתי משם לפני שהוא ימשיך לפרוט על העצבים המרוטים ממילא שלי.

deisy

New member
גרוע?

רמה 72 YAY! go go go רותם!!! ה 100 מתחיל להתקרב יותר ויותר!

לבנדר א

New member
התחלתי את הדאבל עם 40%

הלכתי להתאמן נגד mr. anchor, מסתבר שאם אני לא משתמשת בMG ושמה לב לHP אני בכיף מתאמנת אצלהם, הם מביאים הרבה EXP והספאון מצוין. מה גם שאפשרי למצוא שם מפה פנויה בדאבל. האהא, עשיתי לליזי סמגה! זה נחמד. ואז התחשק לי עוד פעם, אז התחברתי לנובית אחרת ואיחלתי לכל ברה שיהנו מהדאבל. קיבלתי מלאאא וויספרים (תמונה?) ואפילו מכרתי למישהי סמגה נוספת. עליתי לרמה 78, יש אוברול חדש! סגול! ועוד 23%. אני מאוד מרוצה מהקצב שתפסתי, נקווה שזה יחזיק גם אחרי הדאבלים. (זה היה האחרון, אגב? לא יפתיעו אותנו עם עוד אחד?) כבר 21 נקודות בHS, עוד 3 רמות ממוקסס! הוא ממש עוזר לי באימונים. מתה עליו. סה"כ, היה דאבל לא רע בכלל. אבל מכל השעות האלה המפה הזאת מתחילה להימאס עלי. מה עושים עכשיו?

IceFairy

New member
../images/Emo49.gifאז אני רואה שהעצה שלי שתתאמני שם היתה

טובה. הספאון שם מעולה ונכון, המפה מעולה, אין KSים, ולרוב ניתן למצוא מפות פנויות. המון תודה על הסמגה
מחמם את ה

deisy

New member
אין על ה HS!

הבאסה היחידה שלו שהוא סקיל ממש קצר גם כשהוא ממוקסס ולי אישית הוא עושה לאג קטן כל פעם שאני מפעילה אותו.. אבל ניחה, זה שווה את האחוזים
המפה הזו היא אחלה מפה עבורך! הספאון שם פשוט מעולה! וגם חוסף שיקויים כיא ין צורך ב MG.. תמשיכי בקצב הזה! ה 100 מתחיל להתקרב

זה לא לאג... יש 2-3 שניות אחרי שעושים HS

שאת לא יכולה לזוז. זה בכוונה ! את צריכה ללמוד לעשות HS לך ולאחרים על סולם או חבל... וכן.. באסה שהוא נורא קצר :(

למעלה