סיכום דאבל.

deisy

New member
חבל? סולם?

ומה תעשי בהיימס?
לא ידעתי שזה בכוונה, אבל למדתי להסתדר עם זה

אני אגיד לך מה קורה בהיימס

בשביל מה המציאו את הטלפורט? כשאת עושה מוב.. הרי הולכים לאורך כל המפה ועושים heal כדי לתפוס את כולן שירדפו אחרייך. לכי עם טלפורט. את יותר מהירה מהן. תמיד הספקתי להגיע עד לסוף המפה בלי שהן יהיו לידי ועשיתי HS ואת כל הסקילים הנחוצים. אני בכלל לא הולכת במייפל עם הבישופית. רק טלפורט כל הזמן. אבל במפות אחרות.. על חבל או על סולם ליד הפארטי שלך. יש בכוונה כמה שניות (אם אני לא טועה-3 שניות) של הקפאת הדמות אחרי ה HS. וגם גיליתי שזה אותו דבר עם הפעלת הסקיל של shadow partner אצל הרמיטים. זה ממש מעצבן.

deisy

New member
בהחלט זה מה שאני עושה...

למרות שלא ידעתי שזה בכוונה, למדתי להסתדר עם הלאג הקטן הזה... אבל זה עדיין מעצבן!

IceFairy

New member
ה-HS עושה לכל הפריסטים/בישופים לאג..

וטיפ, בכדי להמנע מהלאג המרגיז הזה שבמפות מסויימות יכול גם להרוג, 99.99% כשאני מפעילה את הסקיל הזה, אני עולה על סולם או חבל, זה מהיר יותר וללא לאגים, כך עשיתי גם בזאקום, עליתי על הסולם ושמתי HS ובלס. כשדיברתי עם פריסטים/בישופים אחרים הם אמרו שגם הם נוהגים אותו הדבר, זה באמת מרגיז הלאג הזה וכן, כמה מתסכל שהסקיל הזה כל כך קצר.

assasian

New member
קים היקרה,

שחכת לציין משהו!ממי קיבלת את האוברול?(ממני!):)

לבנדר א

New member
הו, מצטערת, כשמקבלים מתנה לחתונה

אי אפשר לדעת ממי קיבלת אותה (או שאני פשוט לא יודעת איך לבדוק?) כך שעד עכשיו לא ידעתי ממי קיבלתי את האוברול המקסים הזה. תודה!

Don Nirtin

New member
תודה../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

המטרה היא רמה 80. אחרי זה אלוהים יודע

אתמול לא התאמנתי, אבל עשיתי ליץ

לבעל בהרפס. הוא עלה 4 רמות ב-4 שעות, מ-91 ל-95

xFade

New member
../images/Emo95.gif מזלטוב ניר ../images/Emo23.gif

אני התחלתי ב87 ו28%,ואז נזכרתי שיש לי קצת NX אז החלטתי לקנות עוד X2 EXP בשביל לעלות יותר מהר. עליתי מ87 ל88 ו70% בפחות מחצי שעה ואז רבתי עם ההורים והלכתי מהמחשב,ככה ששוב ביזבזתי עוד כרטיס של X2 EXP סתם. ביקשתי מבר שיעלה את הפריסטית ל89 והוא העלה לי אותה ל89 ו57%.
אני חושבת שאני אעלה ל90 ואז אנוח מאימונים לתקופה ארוכה רק בשביל לעשות כסף,כי כבר אין לי איך לממן שיקויים. זה היה הדאבל הראשון שעוד איכשהו ניצלתי אותו,כי הפלאדין שאני מתאמנת איתו הרג CROW והשיג לנו צ'אנל בהימס
.

Guid

New member
היי, את חיה! /tapuzforum/images/emo6.gif

מה נשמע? /tapuzforum/images/emo8.gif

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטוב..D:

אני אתמול בבוקר החלטתי שזהו אני מחזירה את הגילדה לחיים, ובשביל זה ניצלתי 2 סמגות והודעתי שאני מצרפת אנשים..:) הגיעו איזה 5 חברה ממשנחמדים כולםברמות 70+ והרמיט ברמה 90..XD כולם התבררו כסופר נחמדים והתווספו לגילדה מהר מאוד. עכשיו יש לי גילדהפעילה
בלאדי אפלס
אם יש אנשים מהפורום ברמות 50+ שרוצים להצתרף והם בברה, מוזמנים..D: בכל מקרה, תפסתי לי חדר בוודוס לפני הדאבל והרגתי שם עם ידידה פריסטית שלי, והגעתי לבערך 20% חצי שעה לפני הדאבל הידידה מודיעהשידיד שלהתפס מפה בסינגפור בספינה אז נדדנו לשם להתאמן. בסוף שניםה התנתקו לפני שהדאבל התחיל, ואת המקום למטה תפס קשת ממש נחמד..:p ואת המפה למעלה תפס הBF שלי...XD התאמנו המון, עזרנו אחד לשני כשהיו KS והיה מגניב. עליתי ל50% ואז התחילו התנתקויות=\ איפושהו באמצע החבר התנתק, וגם הקשת בטח עלה רמה והלך לישון. הגיעו למפה פיראטית ופריסטית. אני כמובןתפסתי את הספוט למטה כי שם יש הכי הרבה מפלצות. והןמדי פעם באו ועשולי KS כי "את לא עושה ספאון טוב למעלה" וזה ממש עיצבן. ב94% התנתקתי כי הן עצבנו אותי מאוד. אני אעלה רמה היום.D: BOT 18 הנה אני באה..D:

אגב, ניר ועידן ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא יכלתי להתקשקש במסנג'ר אתמול.. היו גם ככה לאגים נוראיים ועוד עשיתי ליץ'..... אני פנויה בכל זמן אחר

Guid

New member
לא סולח...

/tapuzforum/images/emo8.gif אבל למה כתבת באנגלית? /tapuzforum/images/emo6.gif

כי המסנג'ר שלי על אנגלית ../images/Emo3.gif

אני מתכתבת שם יותר באנגלית מאשר בעברית. חוץ מזה שאני כבר כותבת יותר באנגלית

Guid

New member
וואו... אני לא יודע אם לומר שזה

מגניב, או מצחיק.../tapuzforum/images/emo6.gif אבל את יכולה בעיקרון לרשום בעברית נכון?

IceFairy

New member
מוכר ../images/Emo6.gif גם הבן שלי ככה, כותב במסנג'ר באנגלית

Guid

New member
אצלי כולם מישראל, אז זה רק בעברית..

זה מגניב לדבר עם אנשים מהעולם באנגלית!

למעלה