Ten, Nevermind או Dirt?

psychoit

New member
אני הכי התחברתי ל-dirt.

אני מאוד אוהבת את הסגנון של אליס אין צ'יינס ואני יותר מחוברת ריגשית ל-dirt מאשר ל-ten. את neverminde אני בכלל לא אוהבת. אהבתי אותו לפני שנתיים אבל עכשיו אני לא סובלת אותו. הוא אלבום מאוס.

RuNoOsH

New member
וואי זה ממש קשה...

אז ככה, 1. DIRT/TEN 2. NEVERMIND 3. SUPERUNKNOWN 4. TEMPLE OF THE DOG מקום ראשון ושני אני לא בטוחה.. נראה לי הם שלושתם באותה רמה... אבל לא משנה

Liorking

New member
10

1. Ten 2. Nevermind לא מקום ראשון כי השירים יותר מדי דומים. חוץ מזה אלבום מעולה 3. Temple of the Dog 4. Superunknown משהו מופספס, אלבום ארוך מדי ולא מספיק עקיב את Dirt עדיין לא שמעתי

everynormal

New member
בחירה קשה...

נראה לי דירט הכי טוב אחרי זה אבוב של מאד סיזן, נברמיינד, סופראנואון,טן וטמפל אוף דה דוג....

הוד11

New member
קשה

אצלי זה עשר ואפר במקום הראשון ביחד מקום שני לא חשוב מקום שלישי מקדש של כלב מקום רביעי ההכי לא מוכר ומעל מקום חמישי

Wine

New member
TEN

אח"כ TEMPLE NEVERMIND יצא לי מכל החורים כבר ב- 94 ואת השאר לא מכירה.

cold metal ass

New member
מי אמר לך שהפורום הזה

לא מורכב מפנאטים של אדי ? אדדייי שווולללתתת !!!!!111 (ארבע עשרה , תשע - יאפ , זה שאול
) וכמובן ש TEN , כי נירוונה כבר מאוס , ואת אליס אין צינ'ס אני בתהליכים של הכרה אז אני לא יכולה ממש לדבר עליו .

nothingman1

New member
הייתי רוצה לענות אבל אני לא יכול

להחליט אני רק יכול להחליט שמבין כל האלבומים שציינת נוורמיינד מקום אחרון...

brass monkey

New member
קרני - גם אני חושב כך, אבל בכל זאת:

Temple of the dog - Temple of the dog שילוב כל כך טוב לא יכול להפסיד לאף אחד. רק 2 חסרונות בדיסק: השיר האחרון, וקצר מדי- רק 10 שירים...בעסה... (וגם מעצבן אותי ששיר טוב כתבו על יש"ו...) Alice in chains - Dirt יותר להיטים מטן, בגלל זה החלטתי שאני אוהב אותו יותר... וגם אני אוהב את הקול של ליין יותר משל אדי וודר...(השוואה בין השירים- אני אוהב את ליין יותר) Pearl Jam - Ten מכיר כבר שנים, מה לעשות - מאוהב... טוב, כולם מעולים, אבל דיסק מיוחד מאוד ! Soundgarden - Superunknown סאונדגרדן - דיסק מעולה, אבל הוא חדש לי, אז כרגע אני פחות אוהב אותו... Mad Season - Above את above אני לא מכיר חצי מהשירים, אבל ממה שאני מכיר - לוקחים את נירוונה... ולמרות שמבחינת מתופפים דייב גרוהל לוקח
Nirvana - Nevermind לדעתי הוא אפילו לא בין 10 הדיסקים הגדולים של התקופה...

ved42

New member
תן נוורמינד

אותם קודם אני לא כול כך אוהב את אליס

ved42

New member
Alice in chains

ואני ישמח אם תמליצו לי על שירים שלהם Alice in chains

Jagged chaos

New member
בקשה-

Man in a box Angry Chair Would Rooster Them bones - אחד הפתיחות הכי מושלמות לאלבום... No Excuses I stay away Brother Heaven beside you Nutshell - הכי טוב שלהם לדעתי...שיר ענק.

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gif חחחחחחחחחחחחחח

שכחת כמה. Down in a hole [מוזר שלא שמת אותו הוא אחד הטובים שלהם.] Junkhead again love, hate, love Sludge Factory bleed the freak ובקשר לנאטשל אני מסכימה.

Jagged chaos

New member
שירים גדולים מה שכתבת...

אבל רציתי לכתוב לו את אלה שקל לאהוב משמיעה ראשונה... במקרה של Nushell התאהבתי בשיר עוד לפניי שהוא נגמר...

דאון אן אה הול!

הסתכלתי על הרשימה שלו, וניסיתי להבין מה חסר... בושה ששכחת תשיר המדהים הזה. וגם מסכימה בקשר לנטשל, לא הכי טוב.. אבל אחד הטובים.

למעלה