Ten, Nevermind או Dirt?

הוד11

New member
למרות הגראנג' הושפע מהפאנק

הלהקות גראנג' העדיפו לשפר את המלודיות הפאנקיות ולהפוךל אותן למורכבות יותר, נירוונה פחות עשו את זה

בגלל זה כתבתי

בהודעה אחרת שנירוונה היו הכי גראנג', אליס וסאונדגרדן היו יותר מטאל. פרל..הלכה לכיוון שלה.

הוד11

New member
גראנג' לדעתי זה יותר מילים

ודרך התנהגות ופחות מוזיקה למרות אפשר לשמוע דברים דומים אצל כולם

Dead Scene

New member
גראנג' זה לא סגנון מוזיקה

זה זרם (תופעה תרבותית אם תרצי) ויש לו כמה עקרונות שאם נסתכל עליהן בגדול נגלה שנירוונה קצת שברו אותן כשהם עשו את נברמינד כל הלהקות שציינת הן הכי גראנג' שייש, ביחד עם גרין ריבר, מאדהאני ומלבינס.

nothingman1

New member
אבל הקטע הוא שיש שירים שקורט כן

מנסה לעשות סולואים מהירים ושומעים את זה, פשוט מלודית הם לא נשמעים טוב... הוא סתם מנסה לרוץ על השריגים...

בואו נסכם את זה.

קורט קוביין עשה את הגראנג', נכון הוא היה קיים גם לפניו, אבל הוא הביא אותו לתודעה. יש אנשים ששונאים אותו על זה כי מבחינתם אם הגראנג' לא היה מגיע לתודעה וקורט לא היה המייצג שלו, אז הגראנג' גם לא היה מת ביחד עם קורט. אני לא אחת מאלה. אני חושבת שצריך לתת לו קרדיט על זה שהביא הגרנאנג' והרבה אנשים בזכותו הכירו להקות גראנג' אחרות. הגראנג' ממילא היה מת, כמו שהגלאם מטאל מת, זה פשוט התאים לאותה תקופה, וכשהיא היא הייתה עוברת גם ההייפ סביבה היה עובר. יש אנשים שחושבים שקורט היה גאון מוזיקלי, יש אנשים שלא. אבל אי אפשר להתווכח עם כל מה שהוא הביא, הוא היה המייצג של ז'אנר מוזיקלי שלם, וגם המייצג של דור שלם, הוא נכנס להיכל התהילה, והוא נחשב לאחד מהאייקוני מוזיקה הגדולים ביותר. אה, וגם המוזיקה כמובן. זכותכם לא לאהוב אותו,זכותכם לשנוא אותו(אין טעם לזה אבל) אבל לטעון שהוא היה שחצן כאילו הכרתם אותו אישית? אז הוא זילזל באנשים אחרים, זה לא שחצנות, דווקא היה לו ביטחון עצמי נמוך. היה ויכוח עליו פעם בפורום גאנז אנ רוזס שאם אלין הייתה קוראת אותו היא הייתה מתחרפנת, קיללו אותו בלי סוף, ושכחו שהוא לא רק אמן שנוי במחלוקת אלא גם בן אדם שמת, ואם הם היו מכבדים אדם ממוצע מהרחוב שמת אז שיכבדו גם אותו, וגם שיכבדו תאוהבים שלו, שלא יודעת מה איתכם אבל אני גם נקשרת ריגשית לזמרים, אני לא רק מעריכה תמוזיקה שלהם בצורה מקצועית נטו. וכשמקללים אותו או מכחישים תכישרון שלו אתם פוגעים גם בנו. נראה לי שזהו. חפרתי.

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo45.gif

הכי עיצבן אותי שהוא אמר שהוא שחצן, למה מה הוא אבא שלו?!?? אז קורט שנא אנשים אין מה לעשות, הייתה לו ילדות קשות, או שהוא אמר "הבנאדם הרגיש שהוא יושב על השמיים. ", מאיפה אתה יודע?! קורט בכלל שנא תפרסום, ובטח ובטח שהוא לא אמר שהם הגל החדש אז יאללה נשנא את כול להקות הגראנג' האחרות. אז הוא שנא את פרל, מה אתה מת?!! ולדעתי נירוונה יותר טובים מהם, אבל אני גם מאוד אוהבת את פרל. יופי לי. אתה כ"כ מעצבן שזה הורג אותי.

Jagged chaos

New member
תתפוצצי אין מה לעשות...

ראיתי וקראתי ראיונות, ראיתי הופעות, קראתי אנשים אחרים מדברים (כמו דייב גרוהל, שאם הוא אמר שקוביין היה מנוכר לכל העולם, אז אין יור פייס...), רואים בראיונות ת'שפת גוף שהוא משדר ואת הטון דיבור שלו....זה בערך מספיק.... אולי הוא לא שחצן והכל "עטיפה" תדמיתית בשביל לשמור כביכול על שפיות...אז אם הוא לא שחצן, אז במקרה הזה הוא צבוע... הבאתי לך כבר כמה דוגמאות למה הוא שחצן בשרשור, ואת עוד לא הבאת לי אחת למה הוא לא....יאללה לכי על זה. נ.ב. אני גם לא חבר של סנופ דוג, אבל אני יודע שהוא מעשן סמים אני לא חבר של פיפטי סנט, אבל יודע שהוא שוביניסט לא של רובי ווילאמס, אבל יודע שהוא מאוהב בעצמו עוד דוגמאות להוכיח לך שאני נביא שיודע הכל?...

brass monkey

New member
"אבל פו פייטרס זו מכה רעה... "

על מה אתה מדבר?! פו פייטרס מעולים! דייב גרוהל בשיאו... לדעתי הרבה יותר טוב ממה שהיה לנירוונה אבל רק דעתי.... אלה שירים מעולים...אין לי שמץ על מה אתה מדבר...

ved42

New member
../images/Emo46.gifתרשה לי לכחח

קורט קובין לא גאון מוזקלי אבל גאון מפחינת מילים ואולי נירוונה לא סופר נגנים אבל הם שניו תמוזיקה ובלי נירוונה גם תן ופרל לא היו. וקריסט בסיסת מעולה פשוט בנירוונה הוא עושה רק תבסיס של האקורד אם הייתה שומע דברים אחרים שלו לא הייתה מאמים שזה אותו בן אדם

Jagged chaos

New member
וואי אני לא יכול ...../images/Emo122.gif

*מבחינת *שינו *בסיסט *מאמין "בלי נירוונה גם תן ופרל לא היו..." Ten שוחרר חודש לפני Nevermind
..תחשוב שוב. מקסימום פרל ג'ם לא היו פורצים לתודעה באותה רמה..אבל מי שהיה רוצה, היה יכול לשמוע עליהם כמו שאנשים שמעו על temple of the dog (שנה לפניי נירוונה) או הפיקסיז (שעד שלא התפרקו נכשלו מסחרית). "הם שינו ת'מוזיקה..." וגם מאדונה ומייקל ג'קסון ובריטני ספירס...אין שום קשר בין השפעה לבין איכות האומן, לטוב או לרע.

הוד11

New member
אבל יש בזה משהו

לפני נוורמינד טן בקושי מכר כמה עותקים בסיאטל, הפריצה של מריח כמו רוח הננעורים באמטיוי ושל סיאטל סאונד בכלל פתחו את המיינסטרים ללהקות שוליים כמו פרל ג'אם, כך שאת ההצלחה של טן אפשר לזקוף בעקיפין לפריצה של נירוונה

nothingman1

New member
אני לא מכיר להקות בהן קריסט ניגן

חוץ מנירוונה תמליץ לי על כמה...

ved42

New member
אני לא זוכר

נראה לי sweet75 אבל הוא הוצאי אלבום סולו

Dead Scene

New member
כיום הוא פוליטיקאי שמן ומקריח

כך חלפו להם ימי תהילה. ממש לא בסיסט טוב ויש סיבה מאוד טובה למה כל ילד בן 13 שהרים גיטרה בפעם הראשונה יכול לנגן את כל השירים של נירוונה תוך 5 דקות.

למעלה