Ten, Nevermind או Dirt?

Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gifTen, Nevermind או Dirt?

בגלל שהפורום הזה לא מורכב רק מפאנטים לאדי וידר ויש פה מלא שמעדיפים יותר את אליס ונירוונה, אז שאלה שיכולה לצאת מפה עם תשובה סוביקטיבית-אוביקטיבית (עם כל הפארקודס שמתשמע מזה..
). אז איזה אלבום לדעתכם הכי בנזונה-
Nirvana - Nevermind
Pearl Jam - Ten
Alice in chains - Dirt
או שתיהיה בחירה שלא ציפתי ויש רוב שיעדיף את-
Soundgarden - Superunknown
Temple of the dog - Temple of the dog
Mad Season - Above טוב לענות...

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifיותר מדי קשה..

נוורמינד דיסק חרוש, אבל מעולה
דירט אין מה לדבר בכלל
גם טן דיסק מעולה
וגם הדיסק של מאד סיזן מעולה
את 2 הדיסקים האחרים אני לא הכי מכירה.. אבל אני יכולה לדרג:] 1.דירט
2.נוורמינד
3.טן
4.מד סיזן

an li shem

New member
טאן..

ללא ספק..למרות שאת דירט ואבוב לא ממש שמעתי..אבל אין על פרל

Jagged chaos

New member
10...

1- ten 2- dirt 3- temple of the dog 4- superunknown 5- above 6- nevermind - ככה זה שמשווים את הכישרון הלחנה של אמנט, קנטרל וקורנל לקורט קוביין שהם כמה רמות מעליו... " " " " " העיבוד של מקרידי, קנטרל ות'אייל " " שלא יודע לעבד מוזיקה... בגלל זה השירים של נירוונה לא עוברים בלחץ את ה-4 דקות וחצי.... את הפרפורמיות הווקאלית אי אפשר להשוות בין וידר&קורנל לבין סטיילי&קוביין כי זה סגנון שונה של שירה...וגם בפונקציה הזאת, אם עושים השוואה אז סטיילי הרבה יותר מאבד שפיות בשירה שלו...במקרה הזה, זה גורם לו להתעלות בהרבה מקוביין... קיצור אירוני שהלהקה שהכי הצליחה מהם היא הלהקה שאפשר לקחת את הכישרון שמייחד כל אחת מהלהקות האחרות, לצמצם אותו פי 500 ולקבל את נוורמיינד...

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifאתה יורד יותר מדי על ..

נירוונה.. גם בקומונה שלי של אליס היו כמה ירידות.. לא טוב,לא טוב.

Jagged chaos

New member
למה יורד?

לדעתי סאונדגרדן, פרל ג'ם ואליס אין צ'יינז פשוט בהרבה ליגות מעליה.... במצב הפוך נירוונה היתה מקבלת כבוד עם היא הייתי משווה אותה לקריד, ניקלבק או לינקין פארק..... זה לא שנירוונה גרועים...זה פרל/אליס/סאונד שמעולים....

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifאתה כן..

התאפקתי לא להגיב בקומונה.., זה מעצבן אותי שאנשים כמוך מזלזלים בהם, ואל תגיד שאתה לא, כי כתבת בקומונה "תזלזלו בנירוונה". קוביין היה גאון מוזיקלי ולא אכפת לי מה תגיד.

Jagged chaos

New member
סבבה, מכבד ../images/Emo13.gif

ולמה להתעצבן?... את לא צריכה שום אישור או שלילה בשביל לעצב ת'טעם ות'עצבים שלך
... לדעתי, הוא לא היה גאון מוזיקאלי..ואני לא מדבר מתוך בורות. עכשיו שולם?

psychoit

New member
אבל מתוקה..זאת לא עובדה.

יש כאלה שעבורם קורט הוא אגדה ויש כאלה שעבורם קורט הוא סתם רוקר מסומם שהתאבד.

nothingman1

New member
הדעה שלי על קורט קוביין ונירוונה...

קורט קוביין לא גאון, בטח ובטח שלא גאון מוזיקלי... וגיטריסט ממש לא טוב ובנאדם שחצן!! וליריקה שטובה רק לעיתים די רחוקות (לפחות לטעמי) אבל מה שכן, יש לו קול יפה והוא פרפורמר טוב מי שבאמת טוב בנירוונה זה דייב גרוהל, מתופף ענק... וקריסט לא בסיסט טוב טוב שהוא לא לוקח את התפקיד של הגיטרה ומנגן אותו על הבס (את השורש של האקורד)... זה עצוב שקניתי את כל האלבומים שלהם וסגדתי להם לפני כמה שנים... רק אחרי שלמדתי מוזיקה ונגינה הבנתי שהם לא טובים

nothingman1

New member
אני יודע ../images/Emo13.gif

וכתבתי כבר בקומונה של אליס שאני אשמח לקבל ממך מכות

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif

"קורט קוביין לא גאון, ובטח שלא גאון מוזיקלי..."
"וגיטריסט ממש לא טוב..."
מורים למוזיקה שונאים ללמד את השירים שלו בגלל שהם כל כך פאקינג פשוטים ומבוקשים כאילו הוא מינימום ג'ימי פייג'. קוביין לא ידע לנגן על גיטרה - דברים לא רעים יצאו לא - זה נכון, אז הוא אולי יצרתי לכמה אנשים, אבל גיטריסט מוכשר הוא לא לא לא (!!) ובנאדם ממש שחצן!!
וזאת הסיבה הכי דוגרי למה אני לא יכול להקשיב למוזיקה שלהם. הבנאדם הרגיש שהוא יושב על השמיים. הוא לא יכל טיפה להיות צנוע ולכבד אז בכל רעיון "אדי וידר/כריס קורנל/אקזל רוז...אולי אנשים נחמדים..אבל הם מוזיקאים מחורבנים..." או ש"פרל ג'ם ולהקות אחרות ממוסחרות ולכן הם עושים המון דברים נורמטיבים בשביל המיינסטרים...אנחנו (נירוונה) ה-גל החדש..." "ליריקה שטובה רק לעיתים די רחוקות..."
אין לו כתיבה שמפילה אותי..אבל היא לא רעה...והיא באה לעיתים לא כל כך רחוקות.. י'עני היא לא בנאלית ויש בה משהו ייחודי לקוביין..אבל בכל זאת - היא מידי פעם נשמעת מאולצת (כמו במקרה של SLTS שקוביין הודה שהוא רצה לעשות להיט אלטרנטיבי כמו hey של פיקסיז והמילים בשיר הם רנדונומליות לגמרי..) ומידי פעם באמת גרועה... כמו במקרה של שיר הקודש למעריצי קוביין "כל הסליחות" - what should i write? i don't have the right what should i say? everyone is gay לדעתי אחד הכתבים המילוליים הגרועים בהיסטוריה...ממש רמה של שייגעצ... "יש לו קול יפה..."
מסכים...ושוב, לדעתי היו המון טובים ממנו גם בתחום הזה (רוברט פלנט, אדי וידר, כריס קורנל, סטיילי ליין) "והוא פרפורמר טוב.."
האנפלאגד שלהם לא היה אותו דבר בלעדיו..וזה אנפלאגד אדיר. "מי שבאמת טוב בנירוונה זה דייב גרוהל, מתופף ענק"
באמת מתופף אדיר...אבל פו פייטרס זו מכה רעה... "זה עצוב שקניתי את כל האלבומים שלהם..."
האנפלאגד מעולה, in utro לא מזיק... פשוט לא צריך להשים אותם בהשוואה ללהקות כמו לד זפלין שיודעים לנגן וזהו.

ved42

New member
חחחחח

אני אוהב את פרל ואת אדי אבל פאק מזה השטויות האלה!!!!!!!!!!!!!1?????? קורט ובין עולה אל אדי בכיף מה לעשות ומי שלא אוהב נירוונה זה פשוט לא לאהוב את פרל, כי באמת לפרל היום קטעים שהם נישאו להיות נירוונה ואדי כן רצה להיות קורט

Jagged chaos

New member
פתטי.

כמה בורות...לפחות אל תעשה לעצמך פאדיחות לפני שאתה יודע דוגרי. אדי וידר וקורט קוביין שנאו אחד ת'שני... וכמו שכבר כתבתי - Ten יצא חודש לפניי Nevermind, אז אין השפעה מוזיקאלית.. וגם - איפה במוזיקה של פרל ג'ם אתה רואה שהם ניסו להיות נירוונה?... אין על אדי וידר שום השפעה ישירה מוזיקאלית שקופה... אפשר להגיד שהוא מושפע מוזיקאלית מנל יאנג, the who, לד זפלין, דיפ פרפל...אבל הוא לא העתיק אף אחד.. כזאת בורות בחיים לא ראיתי פה... הייתי יכול להבין מקסימום בורות שהיית אומר שאולי וידר מחקה את כריס קורנל..כי יש להם קול די מזכיר ופרל ג'ם וסאונדגרדן מאוד קשורות אחת לשניה....אבל לקוביין? o_O

טעות קטנה.

קוביין ו-ווידר לא שנאו אחד את השני. אולי שנאו את המוזיקה אחד של השני, אבל לא אחד את השני. בראיון עם נירוונה קורט דיבר על זה ואמר שאדי בתור בנאדם ממש נחמד ושיצא לו לדבר איתו בטלפון איזה פעמיים, אבל הוא לא אוהב את הלהקה שלו. וכשפרל ג'אם הופיעו בSNL ב1994 או 1995 לאדי הייתה גיטרת טלקאסטר שעליה הוא רשם kurt.

למעלה