Ten, Nevermind או Dirt?

Dead Scene

New member
לעזאזל תתבגרו ותנו לבן אדם להביע

דעה. אז הוא לא אוהב את נירוונה. ביג דיל, לא כולם צריכים לאהוב אותם.

תתבגרי את.

קלטנו שאת לא אוהבת את נירוונה ובחיים לא היית מבזבזת עליהם כסף. תרגיעי עם הגישה המזלזלת.

היא לא מזלזלת, היא מעוצבנת עליכם.

ובצדק, כולכם המעריצי נירוונה מסרבים לשמוע מילה רעה עליהם ומנסים לשכנע את כל העולם למה קורט גאון!!!!! חלאס!!!!!

אני אישית,

לא חושבת שקורט גאון, ואני גם לא סוגדת* לו ולנירוונה. אני בהחלט לא מסרבת לשמוע מילה רעה עליהם, ואפילו לי יש כמה. אבל צריך לדעת לכבד טעם של אנשים אחרים, ואני לא יסבול אנשים שמקללים זמרים, או להקות אהובות עליי. תני ביקורת בשפה נורמלית. *במקרה שלא שמת לב, אנחנו בפורום פרל ג'ם, ודנים על נירוונה. לא בפורום נינט דנים על הראל סקעת, אז אני לא חושבת שיש פה סוגדים או אפילו מעריצים, אוהבים ומעריכים- כן.

Dead Scene

New member
ולבנתיים את זאת שמתנהגת כמו בת 4

ילדונת, אם היית קוראת את ההודעה הייתה מבינה שהעצבים שלי נובעים מעצם העובדה שנוצר פה ויכוח מאוד מטופש על טעמם האישי של חברי הפורום.

הוד11

New member
עצרתן פה

אני רוא ה שהדיון ירד לפסים שליליים ואני שוקל לקטוע אותו

אוי, אתה אהוב ליבי.

אני כ"כ מסכים איתך. ולכל האנשים שחושבים שקורט גאון ובלה בלה, תפתחו את העיניים גאדמט, אתם יכולים לאהוב את הנגינה שלו, אבל אי אפשר לקרוא לו גאון מוזיקלי, אפשר לאהוב את הליריקה שלו, אבל אי אפשר לקרוא לו גאון, לשחצנות שלו אי אפשר להתכחש. קורט קוביין ונירוונה לא עשו את הגראנג', זה שהם הלהקה שהכי הצליחה רק מראה על כמות המסחור שלהם, לא על כמה הם גראנג'. האלבום הכי מצליח של פרל ג'אם יצא לפני האלבום הכי מצליח של נירוונה, האלבום הראשון של אליס יצא לפני נוורמיינד, סאונדגרדן לא קמו בגלל נירוונה, ועוד מלא להקות שאין טעם בכלל לציין אותן. זה וויכוח אבוד, אני אישית חושב שקורט קוביין היה אפס של בנאדם, אפס של גיטריסט ואפס של כותב, שבסופו של דבר התאבד, שזה דבר אפסי בפני עצמו. נירוונה היו הלהקה הכי מצליחה בגראנג', אבל הם הספיקו לי בין כיתה ד' לכיתה ח', חלאס, נגמר עידן נירוונה, כשפותחים את העיניים וקוראים באמת, גראנג' לא חייב לנירוונה כלום.

שוב עם הקללות?..../images/Emo4.gif

מה נסגר איתך בנאדם?.. אמנם לא הסכמתי עם ההודעה שלך אבל זה דעתך ואני יכבד אותה. עד לפסקה האחרונה, אפס של גיטריסט-בסדר, אפס של כותב- בסדר(למרות שיכלת להתנסח יותר יפה) אבל למה אתה צריך לקרוא לו אפס של בנאדם? אתה לא הכרת אותו אישית, לא קלטת שיש פה אוהבים שלו שנפגעים שאתה מקלל אותו? אפשר לחשוב הבנאדם פגע בך אישית, אתה ממש נסחף בדיונים עליו, אפילו לאלין(שהיא שלך ואתה שלה ובלה בלה) כתבת שהיא פתאטית... אתה צריך לקבל את זה שיש אוהבים שלו ושל נירוונה שהם לא ילדים קטנים בכיתה ד' והטעם המוזיקלי שלהם לא שואף לאפס. ושוב במוזיקה אין נכון ולא נכון ונחות יותר ונחות פחות(בעיקר ברוק). נ.ב- כתבתי את ההודעה ברוגע ובלי קללות. תגיב לי באותה צורה.

Jagged chaos

New member
שרשרתי נכון...

כי את מדברת באופן עקרוני שלא צריך לרדת נמוך מידי ברמה של "בנאדם אפס" ואני מסכים עם זה הרבה יותר מגישות שסוטרות גם אם זאת דעתי...

אותה צורה? סבבה

לא קיללתי אף אחד חוץ מאותו, ואני חושב שהוא אפס של בנאדם בגלל שהוא התאבד, אך ורק בגל לזה. אל תגידי שאני מקלל, אין בהודעה הזו קללה אחת לרפואה כלפי מי שהתווכחתי איתו, חלאס, מה, כי קראתי לבנאדם שאני הכי רחוק מלהעריך בעולם 'אפס'? אוי, ביג דיל, אולי שיצא מהקבר וירה גם בי.

ועכשיו שמתי לב שדיברת בכללי, אז

כל מי ש"קיללתי" זה אנשים עם תגובות מזלזלות, וזה רק בנאדם אחד, ואני עונה לו באותה צורה.

ved42

New member
נכון אבל...

האלבומים האלה היתחילו להצליח רק אחרי יציאה של נוורמינד

הוד11

New member
גאון הוא לא היה

אבל נירוונה אחלה להקה אבל היא לא משתווה לאליס ופרל ג'אם הם הרבה יותר טובים ממנה. נירוונה ניגנה בזך הכל מוזיקה פשוטה יחסית בעוד המוזיקה של פרל ג'אם ואליס היו הרבה יותר מגוונות ומורכבות אבל נירוונה ענקים מאוד מהנים לשמיעה

למעלה