- [טריגר]
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. הכל מבולבל מידי, אני אפילו לא בטוחה שזה קשור לקיטורים. החופש הזה היה כל כך תיקון של הקודם עם המלחמה והכל אבל אני עדיין מרגישה כמו שאריות של תחילת כיתה י'. עדיין כל השטויות האלו שקרו משפיעות עלי. סלקום ווליום היה נחמד ולא יותר. חזרתי בבוקר של היום השני כי זה פשוט היה יותר מידי. כי קיבלתי מחזור וזה פסל את האפשרות של ללכת לכינרת או לקפוץ ולהשתגע בהופעות כי כאב לי יותר מידי. לקחתי כדור ותפסתי בקבוק כדי להוריד אותו עם משהו ועד שקלטתי שזה היה וודקה כבר היה מאוחר מידי והייתי מסטולה. חופית וגיא באו לקחת אותי ובדיוק כשיצאנו לשביל התחילו הזיקוקים, והשאריות של כיתה י', האלו שזיקוקים עדיין מעלים להן תחושה של הכי לבד בעולם ופחד וטראומות, הן, ז"א אני רצתי לאוהל לפינה וישבתי שם מקופלת רועדת ובוכה. קסם לא הבינה מה קרה לי אבל חופית הבינה. זה היה מה ששבר אותי. וכל הפתיחה בקלפים של תום, שהיו בול. היא ראתה את הנפילה, היא ראתה את הנסיעה חזרה מחולון, היא ראתה הכל. ואמרה שעכשיו אני עובדת על משהו נורא גופני ושזה יישאר סטטי המון זמן ובסוף יצליח. אני יודעת על מה היא מדברת. על ה...סוג של דיאטה שאני עושה. ואני כבר אובססיבית. אכלתי היום הרבה יותר מידי ואני מרגישה נורא. אני רוצה לפצות את עצמי על זה מחר ביום מלא בשתית מים ושיהיה רק עם ארוחת בוקר גדולה שתשביע אותי לכל היום. איך לא ראיתי מההתחלה שאני הולכת להיות אובססיבית. לפחות הפעם זה בריא, יש לי תפריט שתזונאית עיצבה לי ואני משתדלת להידבק אליו, אבל איך זה מגיע למצב שאני יורדת שני קילו בשבוע? ולמה זה לא קורה יותר? בבקשה, אני צריכה עוד שני קילו עד יום שני כדי לשנות קידומת במשקל. אני רוצה כבר להגיע למשקל יעד שלי. למרות שהוא קצת לא הגיוני, זההמשקל יעד שתמיד היה לי. גם כשהיו לי את הנטיות להרעבות ואנה ושטויות, ואני לא בטוחה שירדתי ממנו. והדרך אליו די ארוכה. אולי זה אפילו לא משקל הגיוני. אני מלאה ברגשות ואמורה להיות הכי מלאת אנרגיות לקראת י"א ואני פשוט מרגישה קצת מרוקנת אבל יעבור לי עד יום ראשון [מחר] נכון? [איף אני כזאת חפרנית. אני אלך לשתות למוות.]