קיטורים

x_x (טריגר)

אני חושבת שהרחקתי לכת עם הדמות שבניתי לי בראש והיא הולכת ומתכווצת ומתרחבת בתוכי ובאופן כללי מתנהגת כמו יסוד רדיואקטיבי ואני תוהה עד כמה אזדהם. ובכלל, מפחיד אותי קצת להפגש שוב, כאילו שלא ניתן יהיה לשחזר את אותה תחושה, כאילו שאני לא אצליח לשחזר את מי שהייתי כשנפגשנו. אני שונאת את האופן האוטומטי בו אני רוקמת לי בלי משים אי אלו אנשים וסיפורי רקע, את עצם העובדה שאני חיה כל כך טוב מבלי לצאת מתוכי ואז הכל מתנפץ ונושר עליי, אליי, מה שלא יהיה. בזמן האחרון אני מתפרקת במיטה כל לילה, מחזיקה את עצמי עד נקודה מסויימת ומשם בוכה בטשטוש הסטרי, לא יודעת איך התחלתי, פתאום אני שם. כשאני לא עובדת או צועדת או קוראת או דוחקת את העצמי אחורה אני מגלה שאני נורא רוצה למות ושאני מתפלשת ביאוש תהומי וכל הליכה למיטה ו-ויתור על היום הנוכחי ויקיצה ביום שלמחרת הופכים קשים ושורטים עוד יותר. האוסידי שואב ממני כל כך הרבה אנרגיות והנוכחות שלו כבירה ומטורפת ובולעת את זו שלי ואני מנסה שלא לדבר עם עצמי, רק כדי שלא אדע עד כמה אני עצובה ובודדה באמת, בתוך הראש שלי.

../images/Emo24.gif.

אוסידי באמת יכול לשגע אנשים ויש אנשים שכלכך לא מגיע להם. הרגישי טוב מותק.

N o o s h y

New member
המיטה שלי מריחה כמו שחר

וזה מעצבן אותי ממש. ואבא שלי אידיוט. כבר שכחתי איך נוהגים ואיך לעזאזל אני חוזרת מגן דרום היווווווווום?? ואני בוכה כבר חצי שעה כמו מטומטמת. שאימא תחזור כבר. שממי תחזור כבר. נמאס לי מלא לישון. די. 'ואני פתאום הרגשתי איך החופש אט הופך לו לבדידות.'

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo186.gif

אני עם מכנס ארוך וסווטשרט וגרביים ועדיין קופאת מקור... ואיך זה שאני תמיד חולה דווקא בשבוע בבית?! אוף.

MC SammY

New member
עליות וירידות

עכשיו למשל אני עם חיוך
[תודה על הדאגה..]

../images/Emo203.gifדי מה יהיה איתי?

אין לי כוח לבזבוז האנרגיה המיותר הזה אבל אני לא מצליחה להפסיק את זה. פתאום הכל מתרכז בו, רק בו. אין שנייה שאני לא נזכרת בו ובכמה כייף לי לשבת איתו, ולהתחבק איתו על הדשא, לנשק אותו, להרגיש אותו ואת השפתיים שלו ואת כולו. ואז אח"כ הוא לא מתקשר ואני מתעצבנת ומחכה כמו איזה פוסטמה לטלפון. ודיברנו על זה והוא אומר שהוא עובד ושהוא לא מפסיק אבל שאני אתקשר כמה שבא לי, ואמרתי לו שאני יכולה להתקשר גם חמש פעמים ביום ושיזהר (
) והוא אמר שמצידו שאני אתקשר גם אלף פעם. ואין לי כוח למשחקים של "אני התקשרתי קודם אז עכשיו אני לא מתקשרת עד שהוא מתקשר", אבל כן בא לי שגם הוא יתקשר ושישלח לי הודעות וכל זה. אז בשלב מסוים אני נשברת חחח כי אין לי כוח לחכות לטפלפון אז אני מתקשרת והוא חמוד ומקסים ושוב זה נרגע עד הפעם הבאה. וזה לא סתם עצבים, זה משהו הרבה יותר גדול. זה פשוט אובססיביות, בכי ושטויות... ועל כלום. באמת. אוף. ואני לא מצליחה להכניס לעצמי לראש שזה כלום, שהוא כן רוצה לדבר איתי. אם הוא לא חוזר אלי למרות שהוא אמר שכן אני מתחילה עם העצבים וכל החרא הזה וחושבת שאולי כבר לא בא לו לדבר, או שנמאס לו ממני וכל זה... וזה כזה שטויות כי תכלס למה לו להמשיך לדבר איתי אם זה ככה? ולראות אותי? זה הכי לא הגיוני בעולם אוף!!!!

mkarin

New member
אני בדיכאון רציני.

ורעבה. ומתגעגעת. ועם מיליון דברים על הראש :[ ואני הולכת להשיג פינוק הערב [שזה אופטימי]. רק חבל שאני צריכה -ללכת- בשביל זה.

Tin Doll

New member
טוב

אז חזרתי הביתה מוקדם מהרגיל היה סיוט פשוט סיוט. ו5 שעות נסיעה עד הבית, במקום שזה יקח שעתיים וחצי.

Tin Doll

New member
אה כן

ופספסתי הופעה של גבע אלון, אסף ארליך ג'ירפות ועמית ארז. יופי.

Fragile rose

New member
כי כוסאמק

נשברה לי ציפורן בעבודה [וזה מעצבן כי רק עשיתי מילוי. בלאט] מממש אין לי כוח ליומולדת הזה והבחור שלי נעלם אין קול ואין עונה ואין שומדבר. ועוד הDJ בעבודה
שתינו היום ביחד כמו בהמות ואז עוד התחלנו להמרח אחד על השני ולא, לא בגדתי

PennyLaneM

New member
....

-אני מתגעגעת אליו...ואיזה סופ"ש ריקני בלעדיו,אלוהים!!! -אני כולי מתגרדת כי סבונים מוצקים (המרובעים האלה) לא עושים לי טוב לעור, וזה הסבון היחיד שהיה להתקלח איתו עד עכשיו. -אין לי כסףףףףףףףףףףףףףףףףף!! וראיתי דברים כלכך יפים ומגפיים מדהימות ואוף -שבוע הבא לחברה יש יום הולדת,אנחנו אמורים לצאת ואין לי בכלל בכלל כסף, גם להורים אין להביא לי אז היא אמרה לי אתמול לא לדאוג לגבי כסף,זה לא שיקול ואם צריך היא תביא לי ולעזאזל עם זה! כבר לפני שבועיים הלוותי 60 שקל מהם. ל-א נעים. -הפסקתי עם הגלולות לבינתיים (סתם כי שכחתי לקנות חבילה) ואני אמורה לקבל מחזור שוב פעם ורק לפני 5 ימים הוא נגמר לי @#% -עוד מעט יום כיפור,ומה זה לא בא לי! ובכלל,תיכף תקופת החגים ואני ממש לא רוצה לעבור את זה בלעדיו. חגים זה כלכך כיף,ואני כלכך רוצה להיות איתו. מה זה ערב ראש השנה בלי ללכת אליו אחרכך :( -מגרד לי הכל :( -אני רעבה ושמנה. בא לי ארטיק!!!!!!!

SomebodyElse

New member
אין לי כסף.

ועכשיו אני צריכה כל כך הרבה. יומולדת לסבא, יום נישואים לאימאבא, שנה עם החבר, טיסה לפראג, חתונה של חברה שלי, יומולדת לאחותי ויומולדת לחבר בטווח של השלושה חודשים הקרובים ואני לא יודעת מאיפה אני הולכת להשיג כסף לכל אחד מאלה. וכן, אני יודעת ששלושה חודשים נשמע כמו פול זמן, אבל עם הכנסה חודשית של 400 שקל אני פשוט לא רואה מאיפה אני הולכת לגרד את הכסף
.

גם אני

ועקרונית חובש במפלוגה אחרת היה אמור לסגור לנו את השבת הזו ככה שהסבב מתרחב,ואז החג היה נופל על חובש אחר, אבל לא- במקום לצאת ב12 יצאנו מהבסיס ב3, כולנו כבר על א', בדרך להסעה, פתאום המפל"ג קלטו שאין כיתת כוננות אז השאירו חובש שלנו שבת:/ קיצר, אני בבסיס בחג):

למעלה