קיטורים

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gifקיטורים

מקווה שזה בסדר, אין אחד בעמוד ויש לי על מה לקטר

PennyLaneM

New member
.........

-הייתי בעשרים אלף חנויות וכולם אומרים "נתקשר בהמשך השבוע" והם לא! :((( אני חייבת עבודה... -נקרעו לי הסנדלים האלה שיש לכולם!! @% ואין לי כסף לקנות סנדלים נורמליות ויפות... -אני מתגעגעת אליו כמו מפגרת התקשרתי אליו באמצע הלילה ואמרתי שאני מתגעגעת ושאני רוצה להיות איתו, והוא אמר שנדבר על זה בזמן אחר שהוא לא יהיה מסטול מעייפות... מעניין אם הוא בכלל זוכר את השיחה הזאת... -ההוא שיצאתי איתו בשישי בכלל לא שולח הודעות ולא כלום, דיברנו פעם אחת מאז הדייט והוא לא היה חביב במיוחד מה יש לבנים?!?!? ועוד חשבתי שבנות הן עם מסובך...

אני מתגעגעת אליו

וקשה לי אוף ונמאס לי להתלונן אבל זה כל מה שיש לי בראש, כמה שאני מתגעגעת אליו וכמה שקשה לי בלעדיו ולא דיברנו מיום ראשון ואין לי מושג מתי נדבר... והחוסר ידיעה הזו של מתי ואיפה הוא ומה הוא עושה פשוט מטריפה אותי.. אני רגילה להיות כל כך מעורבת בחיים שלו ולדער כל פרט, כי הוא פשוט מספר לי הכל... ופתאום הנתק הזה של לדבר פעם ביום או פעם ביומיים שלושה... וגם אז לא לדעת כמעט כלום כי השיחות לא ארוכות וצריך להספיק לספר הכל אז אין זמן לשטויות כמו מה עשית בבוקר או מה אכלת... זה מתסכל. שהשלושה חודשים האלה יעברו כבר... אני מרגישה חנוקה בלעדיו...

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifאני לא מצליחה לנשום

הגרון שלי נפוח כמו השדיים של פמלה אנדרסון האף שלי, בכלל, סתום לגמרי הראש שלי כואב גם כן יש לי סחרחורות בללעלאעלבעאלאלאבל בא לי למות כל כך הכל כואב לי פשוט חיבוק?

the mush

New member
איך מחנכים את החבר

שסקס זה דבר הדדי? כמו שהוא רוצה. גם אני רוצה. כמו שלו יש רצונות. גם לי יש. כמו שלו יש ציפיות, "צרכים"... גם לי. כזה אנוכי שהזין עומד.

Shusho

New member
אומרים לו לא, והאם הוא נדבק

קמים והולכים, ושלא יעז לעשות רגשי :) או אם את בבעיה ההפוכה, שלא בא לו... הממ, טוב, את בחורה. עשר דקות ופתאום כן בא לו.

the mush

New member
בדיוק

ואז בא לו, שאני ארד לו. לא שנשכב. ואז הוא גומר, מסתובב ונרדם. כוס אימו!!

Shusho

New member
חח הייתי פותחת על

זה ריב בטוח, ואני הבן היחיד בעולם בערך שרבה עם החבר שלה בדיוק פעם אחת בשנה וחצי וגם זה לא באמת נחשב ריב, סתם התעצבנתי עליו יותר מדי השבוע כמה שזה טבעם של בנים להרדם וזה מי אתה בכלל, אתה תשעשע אותי ותרדים אותי (נעים באוזן
) לפני שתלך לישון בעצמך
.

PennyLaneM

New member
יו מזדהה!

אני אישית לא יורדת לחבר שלי, אבללללללל גם אחרי ה2 דק' סקס הוא פשוט מסתובב ונרדם וזה W@#%@@^ יופי,עכשיו שגמרת....מה איתי?!?! סעמק....

Oo The Gush Oo

New member
מה אתן רציניות??

אצלי הוא יודע טוב מאוד שאחרי שהוא גומר התור שלי גם, מצאנו שיטות לגמור ביחד. אבל במידה ולא, אחרי שהוא גומר מחכים קצת ואז אפשר עוד הפעם! וואי, מה אתן מוותרות להן. מורן עלייך אני בכלל לא מאמינה! תלמדו אותם שגם אתן צריכות לגמור, מזה השטויות האלה?!

PennyLaneM

New member
איזה שיטות? שתפי

ומה אני אעשהההה הוא נרדם תוך שניה!!! את לא מבינה אפילו... אחרי שהוא גומר אי אפשר בכלל לדבר על סיבוב שני כי אין עם מי! הוא כבר בחלום השביעי... $^W@#$ אני התייאשתי מלנסות ...

Oo The Gush Oo

New member
תגידי מה את רצינית?

איזה חוצפן!! ושיטות אממ, שאני למעלה למשל. נגיד מצאנו שאפשר להרים את המשענת של המיטה ואז יותר נוח לי להיות למעלה.. וזה אחד הדברים. למטה לוקח לי פול זמן אם בכלל.. או נגיד שאת שוכבת על הבטן והוא מאחורייך, גם יותר מרגישים.. קיצר תתחילו לגוון! יאללה מורני תזיזי את עצמך, זה לא בסדר ולא הוגן!

למעלה