קיטורים

PennyLaneM

New member
אבל מוראילוש

אני ויוגב בהפסקה קצתת בעייתי להתחיל להוזיז עיניינים...חח

Oo The Gush Oo

New member
נו אז להבא, או משהו חח.

או שאם תחזרו וכאלה. סתם שאלה, אתם בהפסקה - את שוכבת איתו בהפסקה הזו?

PennyLaneM

New member
תשובות לשתיכן

מוראלי - אנחנו לא שוכבים. אנחנו לא רואים אחד את השני,אנחנו במן נתק כרגע. בקושי נשיקה הוא הביא לי. כי שהוא מחליט על משהו,הוא הולך איתו עד הסוף. והילושקה - אז ככה הייתי בטוחה שזאת פרידה וביום שלישי נדמה לי,אמרתי לו שיבוא יקח את הדברים שלו (סתם תירוץ לראות אותו האמת). כשהוא בא,דיברנו על זה ואמרתי לו שאני משתגעת,הרי אם אנחנו אוהבים אחד את השני למה אנחנו לא יכולים להיות אחד עם השני הוא אמר שהוא צריך כרגע את ה-הפסקה- הזאת,בשביל קצת אוויר בגלל שבזמן האחרון לשנינו יש בעיות ואנחנו דיי חרא אחד כלפי השני. הוא הרגיש שהבעיות שלי גומרות עליו,והוא צריך זמן לעצמו. אמרתי לו שאני סתם מרגישה תלויה באוויר,כי אני יודעת מה אני רוצה מעצמי (להיות איתו,מן הסתם) ורק הוא לא. הוא אמר שהוא צריך קצת זמן... קיצר,בסוף התברר שנכנסו להפסקה (למרות שאני לא מאמינה בזה). עכשיו צריך לחכות שהכוסית הזה יראה עד כמה אני חסרה לו. אני רק מקווה שהוא לא יתאהב בחיי הרווקות יותר מדיי!

yellow cheese

New member
וואיי...מסתבר שאני במצב ממש טוב.

אני בדר"כ לא רוצה. זה מוזר. הוא חולה על התחת שלי
חייב סקס כל יום. וכשהוא מפנק הוא...מפנק.
|נהנהנהבננה|

Shusho

New member
כואבת לי הכף רגל../images/Emo12.gif

אבל לא מעניין אותי, זה יעבור, ומחרתיים שוב חדר כושר :) זה היה ממש כיף!. אה ואני מתחילה להתחרפן ביחידת מעבר, אין לי עצבים כבר... אני רוצה להתחיל בתפקיד. מצד שני אני מוצאת הרבה זמן פנוי ואם -אני- הלכתי לעשות ספורט... התהפך העולם

Lost Lullaby

New member
כואב לי הראש

ומה שווה לישון בבית אם מגיעים בשעה כזו ואין כוח לכלום חוץ מלישון:<

stink

New member
אין לי זמן...

-לעשות ספורט , ואני רואה את הבטן תופחת -לצאת לאנשהו עם חברים -לעשות ת'תיאוריה המזורגגת הזאת כבר -לתחקיר הבטחוני המטומטם של הצבא שאני בכלל לא אצטרך בסוף אם אני אתקבל לעתודה אוף

mayhaktana

New member
../images/Emo76.gif

אני שונאת את הימים האלה שהם ריקים [כמו היום] שאין לי מה לעשות ואף אחד לא פנוי אז אני פשוט יושבת בבית כל היום ויש ימים שיש לי תוכנית ופתאום כולם נזכרים להתקשר ואני צריכה לבחור מה לעשות[ כמו מחר]. ~ אני שונאת את זה שאף אחד לא יודע עליי את האמת חוץ מהמשפחה שהיא לצערי יצרה את האמת הזאת ואני שונאת שאני לא מקבלת את עצמי כמו שאני. ובכלל אין לי כוח יותר אני חייה בפאקינג שקר יש לי יותר מדי סודות להסתיר מאנשים,אידיוטי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסעמק איזה אחות מעצבנת

נכנסת לי לחיים כמו לאיודעת מה מה אכפת לה על מה אני מבזבזת את הכסף שלי?! ועוד מדברת אליי בזלזול ואחרכך אומרת שאני התחלתי עם זה סעמקקקקקקק אני כבר ממש מתחילה לאבד כל רגש אליה. :\

moruush

New member
../images/Emo90.gifזוועה

זה היה היום הכי גרוע שהיה לי מתחילת הקורס ;[ כלום לא הלך לי.. לא הייתי מפוקסת כ"כ, לא זכרתי כמה דברים.. וזה מבאס. אם זה היה באמצע השנה אני יודעת שהייתי ממש ממש בדיכאון.
ואני עייפה, ואני מפוצצת, ואני חיייייייבת לרדת קצת במשקל.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo201.gif

שמעי, יש ימים כאלה.. לונורא העיקר שזה עבר.. ואם לא נוח לך המשקל שלך, תעשי ספורט ותשמרי על תזונה בהצלחה ;]

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo25.gif

אני אלך לישון היום מוקדם נראה לי, ומחר יהיה הרבה יותר טוב!
כן, רק חבל שאני לא נמצאת בבית כמעט 5 שעות, רוקדת [אינטנסיבי] ואוכלת רק איזה סנדביץ ב5 דקות בין השיעורים, ובערב עם יש לי כוח אז ארוחת ערב. ובארוחת ערב אני ממש תוקעת, כי אני מורעבת..
ותודה בובי אני אוהבת אותך

אוףאוף

איזו תקופה נוראית. כאילו. היתי בקורס היום. יש מלא שעורים למחר...הרגע חזרתי מפסיכומטרי...וגם בזה יש מלא שעורים. אני לא יכולה פאקינג להתפצל. זה עמוס מדיי אוף הלוואי שהיתי יודעת שזה יהיה ככה:[ והוא מרגיז אותי קצת. זתומרת..גיליתי שאין יל אוטו בשישי..אז לא יוצא להפגש...והוא גם ככה אמר שרוצה מתישהו לבוא לפה..אז אמרתי שיכול לבוא בשישי...והוא אמר שהוא לא בטוח [כי אאמ תהייה בבית..
]..וזה מעצבן-כאילו-אתה מצד אחד רוצה לראות אותי וזה..ומצד שני לא רוצה לבוא אליי?...אז שאחכ לא יתלונן... ואני כלכך עיפה ומותשת ואני כלכך רוצה לישון. אבל יש כלכך הרבה שעורים למחר. אוח:\ שיסתיים השבוע סיוט הזה!

בא לי לנסוע מחר לווליום../images/Emo10.gif../images/Emo71.gif

ויש פה קצת בלאגן ואין לי כוח לזה. ואני נורא רוצה להיפגש עם מישהי שלא ראיתי יותר מחודש ואין לי זמן ואין לי כוח מחר לאתי. אוף!

mkarin

New member
אני לא יכולה לעשות עם זה כלום.

והפעם זה לא בגלל שאני לא רוצה. ולאף אחד לא אכפת. אז גם לי לא. יאללה, חוזרים? אולי.

מחר הדרכה ראשונה

ואין לי מושג איפה אני הולכת לקבור את עצמי... אני כל-כך מתה מפחד... והם סה"כ צנפים, הם אמורים להיות חמודים ואשכנטוזים ולא מזיקים... אבל אם הם יתקילו אותי ואני אתחיל לגמגם להם שם? ואם הם ישאלו מה ההבדל בין אינסטינקט לרפלקס? אני אמות אם זה יקרה.
ואם לא יהיה לי מה להגיד על מע"רים? או שיהיה קשה לי להסביר להם מה זה טראומה? ואם יהיה קשה לי להסביר להם על האפיגלוטיס? ואם ישאלו אותי שאלות הזויות כמו שהיו היום("רגע, אם בנאדם הולך ביער ופתאום העיינים שלו יוצאות..." - ותודה לנחלאווי הפורה)? אני אמות שם לא רוצה להדריך
ובדיוק מתנגן help, help של פרל ג'אם אני צריכה פרולול

amit641

New member
יוו איך הרסתי הכל. ../images/Emo129.gif

הוא היה ידיד שלי וגיליתי שהוא רוצה אותי. כשהוא התקשר היום סיננתי אותו והוא גילה והוא ממש נעלב ואמר שהוא יעשה לי עוול והוא לא רוצה לדבר איתי בחיים. אני יכולה להסתדר עם הקטע של לא לדבר איתו. אבל אנחנו ביחד בבי"ס, בצופים ואנחנו גרים קרוב וזה הולך להיות מביך. לא רציתי לפגוע בו. בגלל זה סיננתי אותו היום כי לא ידעתי איך להגיד לו לא. אוף, זה הולך להיות כ"כ מביך.

למעלה