שאלון

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

אוקיי כתבתי שאלון חדש...
מקווה שלא יווצר שוב מה שקרה פעם שעברה
אתן לא חייבות על אף שאלה אם אתן לא רוצותת!!!!
תהנוו=] הכרות: שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: אוכל אהוב: צבע אהוב: באיזה צבע המקלדת שלכם? דמות אהובה מסרטי ילדים: דמות אהובה מהתנך: שמאלני/ ימני? סרט אהוב: ספר אהוב: מה אתה לובש עכשיו? מקצוע לימודים אהוב: מקצוע לימודים שנוא: כיתה: מגמת לימוד: מס' אחים: שמות שלהם: איך קוראים למחנך/ת שלך? מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כמה קיבלת במבחן האחרון? באיזה מקצוע זה היה? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? שמעת גלגלצ? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? יום ראשון או יום חמישי? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מבחן או עבודה? מתמטיקה או אנגלית? סוודר או מעיל? ירושלים או ת"א? הצפון או הדרום? החרמון או אילת? חו"ל או הארץ? אולמרט או עמיר פרץ? חסה או כרוב? חמוצים או זיתים? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? וניל או שוקו? נענע או תפוז? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? סמסונג או נוקיה? גרביים עם פסים או נקודות? חולצה ארוכה או קצרה? צמר או כותנה? סטריאו או פטיפון.? הגדרות-טוב או רע? דיקסמן/MP3? אפור/לבן? רדיאטור או מפזר חום? תיק גב/ צד? חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קוף או בננה? בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: ברית מילה: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? ממחזר בטריות? מה הסרט האחרון שראית? את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? מוריד שירים/סרטים מהנט? זכוכית/פלסטיק? מה דעתך על מטריות? קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? היית רוצה לעבור לגור במאדים? ספר לא מומלץ שקראת? זיכרון טוב שיש לך מהילדות? שם לק? מישהו שרציתם לתלות היום? מסדרים את המיטה בבוקר? ריח אהוב? איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? צבע בשיער? את אוהבת לבשל? מה תחומי ההתעניינות שלך? מה מסב לך הנאה? מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? האם זה היה מרצונך החופשי? מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? את אוהבת אתגרים? את משתמשת בקרם לחות לשיער? מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? ו..מה יצא? את נרתעת מזקנים? מה היחס שלך לילדים קטנים? מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) במה את מאמינה? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? מה היחס שלך ל.. אומנות? ממה את מפחדת? את אוהבת בע"ח? את מכירה מישהי בשם מעיין? אם כן, ספרי עליה קצת. כמה חברים טובים יש לך? את חברותית? מה תרצי ללמוד בעתיד? את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! למה?! זהו=] בעיי שכככזהה

../images/Emo192.gif עונהנהנהנהנה

שם:לינוי גיל:15+ תאריך לידה: 2.12.1991 כינוי: נוני נונץ .. לינויה לינואית החשמלאיתת וכ'ו וכו' כו' איך היית רוצה שיקראו לך? אור שם אהוב לבנים: אופיר
שם אהוב לבנות:אור אוכל אהוב: מסטיקקק צבע אהוב: אדוםם באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: אממ אמממ .. לא יודעתת דמות אהובה מהתנך: - ) שמאלני/ ימני? ימינית
סרט אהוב: סטפ אפ ספר אהוב: הסידרהה של משו נעוריםם :):) מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה
מקצוע לימודים אהוב: אוחח .. כלוםם
מקצוע לימודים שנוא: הכלל כיתה: ט מגמת לימוד: מה זה זה?! מס' אחים: 3 שמות שלהם: אוהד אופיר אלון איך קוראים למחנך/ת שלך? מירב כהן מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?שוקולדד כמה קיבלת במבחן האחרון? 70 נראה לי באיזה מקצוע זה היה? אנגליתת וזה היה בוחןן מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה נרדמת בשיעור? חו חי חו .. לאא זוכרתת
אכלת משהו? לפיי שניהה.. חח הייתיי רעבה
אזז אכלתיי קורנפלקסס שרת? עכשיו כשהפעלתי את השין :) שמעת גלגלצ? כשהבויז היו .. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היוםם :) עשית קניות? ממממ.. אתמול קניות של מסטיקיםם
היית חולה? יוםם חמישי שישי נחתכת? אממ לא זוכרת ראית סרט? כשאכלתי
החזקת תינוק? היוםם .. חחח את התינוקת שיפשיפ
נסעת באוטובוס? אתמול חיבקת מישהו? היום את אמא
הכנת שיעורים? וואוו ..
נסעת ברכבת? בפגישהה.. היית במסעדה? היוםם בלילהה אני יהיה
לא ישנת כל הלילה? לאא זוכרתת זה או זה: תפוז או תפוח? תפוזזזז מלון או אבטיח? אבטיחחיי חורף או קיץ? קיץץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחח שבת או יום חול? שבתת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? תלוי מתיי אופיר מסייםם
מבחן או עבודה? איייפפ .. לא זה ולא זה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? מעילל (וגם עם נראים כמו דובון
) ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום : הד-ר-ו-ם
החרמון או אילת? אילתתתת@@ חו"ל או הארץ? אממ לאא יכולה להגידד כי לאא הייתיי בחולל :\ אולמרט או עמיר פרץ? לא זה ולא זה :| חסה או כרוב? כרובב ועם אפשרר סגולל
חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטלל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוזז אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיייייי מעריב או ידיעות? ידיעותת חרדים או ערבים? :| מתנחלים או ערבים? מתנחליםם
סמסונג או נוקיה? מאיפהה ליי .. לי ישש ר-ק פלאפון
גרביים עם פסים או נקודות? אוי אוי אוי .. לא זה ולא זהה הכיי טובב זהה רגילות :)) חולצה ארוכה או קצרה?אממממ.. צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.? סטיריאוו הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3? אמפי אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום? רדיאטור תיק גב/ צד? אממ .. גם וגם חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? אממממ לא יודעתת מה זבא ברוך הבא
קוף או בננה? קוףף.. חחח אחת מהםם זהה יוצוררררררר
בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:זיןן נגד! מו"מ עם הפלשתינים:מה זה מ"ומ
סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? חח מפתאוםם
.. ברורר שכןן
ממחזר בטריות? לא :\ מה הסרט האחרון שראית? הפכים משלימים את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כןן מוריד שירים/סרטים מהנט? :)) כןן זכוכית/פלסטיק? תלויי איפהה מה דעתך על מטריות? מתפרקות :\ קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? כןן אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אינגלישש אנדד ספניולישיש אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? לאא :\ היית רוצה לעבור לגור במאדים? לאא .. טוב לי בארץץ :):) ספר לא מומלץ שקראת? אוחחח לאא יודעתת נ זיכרון טוב שיש לך מהילדות? יש הרבהה שם לק?כמעטט ולא. :\ ועם כבר שקוףף :) מישהו שרציתם לתלות היום? אמממ מסדרים את המיטה בבוקר? לא :\ אמא מסדרת
ריח אהוב? אפנוטיקקקק איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? עדייןן אני לא בתיכון :\ צבע בשיער? חוםם את אוהבת לבשל? כשבא לי מה תחומי ההתעניינות שלך? הרבהה מה מסב לך הנאה? את :) מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? ברוקולי
אחיי הכיח אותיי :\ האם זה היה מרצונך החופשי? לאא@@ מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע? 70 באנגלית את אוהבת אתגרים? אפשר לומר את משתמשת בקרם לחות לשיער? כןן מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לפני... חודששש? ו..מה יצא? שאני חולה
את נרתעת מזקנים? מה זה זה?!
מה היחס שלך לילדים קטנים? תלויי איזהה :)) סתם סתם אני מתיחחסתת אליהםם מה זה יפה :) מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? אוי אוי שלאא נדעע מצרותת אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) חוש חומור
במה את מאמינה? באלוהיםם האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? מסטיקקקקקקקק מה היחס שלך ל.. אומנות? יפה יפה.. מה אני יכולה להגידד? ממה את מפחדת? מאנשים :-| את אוהבת בע"ח?כןןןן את מכירה מישהי בשם מעיין? כןן אם כן, ספרי עליה קצת. חחח היא אחות של חברה שלי :) כמה חברים טובים יש לך?6 את חברותית? כןן :) מה תרצי ללמוד בעתיד? לא יודעתת את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? אורגן שהייתיי קטנהה ואני רוצה ללמודד גיטרה :) מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית? :| אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?] חח לאא
שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! כןן למה?! ככה

איך החתימה שלי?

הייייי.. ;] איך החתימה שללליי?? ((טולי love נולי החתימה שלך ממש יפה.. אהבתי..)) הייתי פההה..

lililulu

New member
חיחי איזה כיף לי!

אני יכולה להיות מורה בתפוז פורומים! לימדתי אותך לעשות חתימה! אחלה חתימה
ואל תדאגי...בקרוב את תכתבי "1417 - המשפחה השניה שלי"! נקבל אותך יפה יפה! נכון בנות?!

עונה לנסיכה שלי:]]

הכרות: שם:אורטל פדידה גיל: עוד חודש 14 :D תאריך לידה: 18.3.93 כינוי:אורטל פדידה איך היית רוצה שיקראו לך?אורטל אני אוהבת ת'שם שלי.. שם אהוב לבנים:רני. שם אהוב לבנות:עדן. אוכל אהוב:על האשש צבע אהוב:כחול ואדום. באיזה צבע המקלדת שלכם?אפור שחור. דמות אהובה מסרטי ילדים:ארתוור דמות אהובה מהתנך:משה שמאלני/ ימני?ימינית. סרט אהוב:ימים של אהבה. ספר אהוב:לא אוהבת ספררים חחח מה אתה לובש עכשיו?גינס,נעלי נייק,קפוצו'ן . מקצוע לימודים אהוב:תאטרון מקצוע לימודים שנוא:אנגלית. כיתה:ח'3 השולטת מגמת לימוד:תאטרון. מס' אחים:3 כולל אני. שמות שלהם:לירן ואמלי :D איך קוראים למחנך/ת שלך?דבורה :D:D מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?טונה אם ביצה קשה או טוסט. כמה קיבלת במבחן האחרון?95 ספרוות באיזה מקצוע זה היה?בספרות. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?היום בבוקר. נרדמת בשיעור?לפני שנה אולי ובלחץ . אכלת משהו?ארוחת צהריים ב1. שרת?עכשיו אנני שרררה.. שמעת גלגלצ?שבוע חחח אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אתמול.. עשית קניות?שלשום. היית חולה?בתקופה האחרונה לא הייתי חולה. נחתכת?כנ"ל להייתי חולה.. ראית סרט?אתמול ב4 לפנות בוקר. החזקת תינוק?ביום שבת. נסעת באוטובוס?אתמול בערב הלכתי לחוג היפ הופ. חיבקת מישהו?אתמול . הכנת שיעורים?אתמול. נסעת ברכבת?שבוע שעבר. היית במסעדה?מוצאי שבת. לא ישנת כל הלילה?אתמול חברה שלי ישנה אצלי חח ראינו סרטים ועשינו המון באלגן:p זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח. מלון או אבטיח?אבטיח. חורף או קיץ?קיץ. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אם אחי. שבת או יום חול?יום חול יום ראשון או יום חמישי?חמייישי . שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?שיעור חופשי. מבחן או עבודה?עבודה. מתמטיקה או אנגלית?אנגלית. סוודר או מעיל?סוודר. ירושלים או ת"א?תל אביב. הצפון או הדרום?דרום. החרמון או אילת?אילת. חו"ל או הארץ? חו"ל. אולמרט או עמיר פרץ?עמיר פרץ. חסה או כרוב?חסה חח חמוצים או זיתים?זיתים. אפרסק או שזיף?שזיפ. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?בטעם תפוזים. וניל או שוקו?וניל. נענע או תפוז?תפוזבל. אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיי:) מעריב או ידיעות?מעריב. חרדים או ערבים?חרדיםם.. מתנחלים או ערבים?מתנחלים (רק לא ערבים:p) סמסונג או נוקיה?סמסונג גרביים עם פסים או נקודות?פסים. חולצה ארוכה או קצרה?שתיהם.שקר לי אז ארוך ושם קצר. צמר או כותנה?כותנה. סטריאו או פטיפון.?סטריאו הגדרות-טוב או רע?טוב. דיקסמן/MP3? mp3 אפור/לבן?לבן רדיאטור או מפזר חום?רדיאטור. תיק גב/ צד?גב. חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים?קיץ אם ימים קצרים. קוף או בננה?בננה חחח בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:נגד. ברית מילה:בעדד חח ברור.. תלבושת בי"ס:נ-ג-ד.. פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד מו"מ עם הפלשתינים:בעד סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים?ברור אז אם מי? ממחזר בטריות?חחח לא מה הסרט האחרון שראית?הקללה את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]?כן . מוריד שירים/סרטים מהנט?כן. זכוכית/פלסטיק?זכוכית מה דעתך על מטריות?אני לא אוהבת לסחוב מטריות אבל לשעת הצורך תמיד טוב קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות?שיוצא כן. אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית?ספרדית,קצת אנגלית וקצת צרפתית. אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט?לא. היית רוצה לעבור לגור במאדים?חחח לא ספר לא מומלץ שקראת?ארי פוטר [משעמם] זיכרון טוב שיש לך מהילדות?לא זוכרת. שם לק?ברור . מישהו שרציתם לתלות היום?אפ אחד . מסדרים את המיטה בבוקר?כן. ריח אהוב?בושם של אמור אמור. איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון?תאטרון. צבע בשיער?חום שחור. את אוהבת לבשל?מאוווד אני תמיד עוזרת לאמא שלי אני שפייית:D מה תחומי ההתעניינות שלך?בישול,ריקוד,שירה,חיות,אהבה. מה מסב לך הנאה?מוסיקה לבלוות. מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה?[סליחו לי כל השכנזים]אבל הלכתי אם אמא שלי לחברה שלה היא מזגה לי דגים גפילטע-פיש חשבתי שזה דג חריפ ופשוט ירקתי זה היה ממש לא טעים חחחח. האם זה היה מרצונך החופשי?חחח כן. מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?95 בספרות. את אוהבת אתגרים?בלי אתגרים אין לי חיים. את משתמשת בקרם לחות לשיער?לא תמיד. מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה?לפני חודש הייתי מקוררת. ו..מה יצא?התקררות. את נרתעת מזקנים?לא חס וחלילה להפך אני מכבדת זקנים. מה היחס שלך לילדים קטנים?אני אוהבת ילדדים מאוד. מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?רק צינונים והתקררויות. אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?)כל דבר קצת אבל חוש הומור במיוחד אבל בלי הגזמה. במה את מאמינה?מאמינה בעצמי וה'. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?לגיימבויז בלבד . מה היחס שלך ל.. אומנות?אוהבת. ממה את מפחדת?ממוות. את אוהבת בע"ח?זאת אחת האהבות הגדולוות שלי במיוחד כלבבביםם[כפרעליייהם] את מכירה מישהי בשם מעיין?כן. אם כן, ספרי עליה קצת.מאוד חמודה. כמה חברים טובים יש לך?אני לא אוהבת להשתחצן אבל הרבה. את חברותית?מאוד. מה תרצי ללמוד בעתיד? ויטרינריט. את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה?גיטרה בגלל שאני אוהבת. מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתטית?אני בדרך כלל לא עושה שטיות. אז.. למה את עונה על השאלון? [שיעמום כבד, הא?]חחח סתם כי באלי.. שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?!מאווד.. למה?!כי את כתבת אותו יפפשלללי ובגלל שהוא היה מעניין:) זהו=]

../images/Emo15.gifעוווונה../images/Emo3.gif

הכרות: שם: דילב גיל: 15 תאריך לידה: 14.9.91 כינוי: ביייייחושית איך היית רוצה שיקראו לך? דילב ו ר ק דילב :) שם אהוב לבנים: אביחי ואושרי שם אהוב לבנות: בר וליאן אוכל אהוב: קוווסקוווס ועוד מלא דברים אני דבבבה
צבע אהוב: אממ חום... וכל שאר הצבעים :) באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: ארתוווור כפרעלייו
דמות אהובה מהתנך: דוד [?!] חחח על שם סבא שללי.. מאיפה אני יודעת? XD שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: החופשה ספר אהוב: חברות מה אתה לובש עכשיו? בגדים ..
מקצוע לימודים אהוב: אנגלית מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקהה ופיסיקה כיתה: ט' מגמת לימוד: כיתה רגיללה מס' אחים: 3 שמות שלהם: חן רואי ועומר איך קוראים למחנך/ת שלך?כוכבה- בשבילי..כוכי
מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חומוס ופסטרמה ומלפפון ועגבניה כמה קיבלת במבחן האחרון? 82 P: באיזה מקצוע זה היה? אנגלית מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? חחחחחחח אכלת משהו? לפני רבע שעה ו...תודה שהזכרתם לי
שרת? תמממיד שמעת גלגלצ? :| אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? חן חברה שלי עשית קניות? לא עושה היית חולה? לפני חצי חודש נחתכת? לא זוכרת ראית סרט?שלושה שבועותת... החזקת תינוק? חחח לפני שלושה ימים נסעת באוטובוס? לא זוכרת חיבקת מישהו? חחח את נופר... לפני שהלכתי הביתה... לפנייי... רבע 20 דקות הכנת שיעורים? אתמל נסעת ברכבת? מתי שהיה ת'מפגש מעריצים היית במסעדה? לא זוכרת לא ישנת כל הלילה? לפני כמה ימים זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבתת יום ראשון או יום חמישי? ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבוודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? ? החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ? לא דעעת אולמרט או עמיר פרץ? מי הם ? חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? שניהם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? תפוזים וניל או שוקו? שוקוווו נענע או תפוז? תפווז אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? אוייש סמסונג או נוקיה? נוקיה גרביים עם פסים או נקודות? פסים חולצה ארוכה או קצרה? תלוי מי יותר יפה צמר או כותנה? כותנה סטריאו או פטיפון.? סטריאו הגדרות-טוב או רע? טוב דיקסמן/MP3? אמ פי אפור/לבן? לבן רדיאטור או מפזר חום? מפזר חום תיק גב/ צד? גב חורף עם ימים ארוכים, או קיץ עם ימים קצרים? קייייץ קוף או בננה? בנננננה בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: איכ חחח
ברית מילה: בעעעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: לא דעת ההתנתקות: כנל אולמרט: כנל מסירת רמת הגולן לסוריה: מממה? מו"מ עם הפלשתינים: מההההההההההההההההההההה סתם שאלות: את/ה גר עם ההורים? כן ממחזר בטריות? ללא מה הסרט האחרון שראית? החופשה את/ה עונד תכשיטים [לאו דווקא עכשיו]? כה מוריד שירים/סרטים מהנט? לא זכוכית/פלסטיק? ? מה דעתך על מטריות? נווווו קורא/ת תחזיות אסטרולוגיות? כה אילו שפות את/ה דוברת חוץ מעברית? אני יודעת אנגלית קצת ערבית וספרדית אוהב ללכת לרופא שיניים/ אורטודנט? אורטודנט היית רוצה לעבור לגור במאדים? ממש לא ספר לא מומלץ שקראת? :\ זיכרון טוב שיש לך מהילדות? לא זוכרתת שם לק? כה מישהו שרציתם לתלות היום? ? מסדרים את המיטה בבוקר? לא.. אמא מסדרת D: ריח אהוב? שו ריח מה ריחחח ? איזה מגמות אתם לומדים [ואו למדתם] בתיכון? שום כלללום צבע בשיער? חום בהיר את אוהבת לבשל? ללללא מה תחומי ההתעניינות שלך? ? מה מסב לך הנאה? לראות את אביחי
מה הדבר הכי הזוי שאכלת? ואיך היה? :| האם זה היה מרצונך החופשי? :| מה הציון האחרון שקיבלת, ובאיזה מקצוע?82 אנגלללית את אוהבת אתגרים? כה את משתמשת בקרם לחות לשיער? לאא מתי הייתה הפעם האחרונה שביקרת בקופ"ח אצל רופא/ה? לא מזמן.. ו..מה יצא? חרא את נרתעת מזקנים? לא מה היחס שלך לילדים קטנים? יפה מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? שום דבר -555- אילו אנשים את מוצאת כמעניינים (נניח, אנשים שמתעניינים בספרות או בפוליטיקה או בעלי חוש הומור או..?) במה את מאמינה? ה' ממה את מפחדת? מוות את אוהבת בע"ח? מאוד את מכירה מישהי בשם מעיין? כה אם כן, ספרי עליה קצת. לא בא לי כמה חברים טובים יש לך? מללא את חברותית? מאוד מה תרצי ללמוד בעתיד? לא דעת את מנגנת על משהו (שהוא לא העצבים של ההורים שלך)? אם כן, על מה? ולמה דווקא על זה? לאא שאלה אחרונה....נהנת מהשאלון?! כה למה?! עמה

למעלה