אממ, כן
נכון שמטרת הפורום היא השותפות בין חברות הפורום, והעזרה ההדדית, אבל אני חושבת שבעיה יותר גדולה היא מידת הרצינות של כל בן אדם חדש שמגיע לכאן. מכל הבנות (והבן!!) החדשים שהצטרפו בזמן האחרון, ראיתי אולי 5 אחוז השתתפות, ורוב החדשים (מצטערת לבשר) מגיעים לפה לשבוע, ועוזבים... מה לעשות, אם הבן אדם לא לוקח את הדוליז מספיק ברצינות (ורוב החדשות רואות בזה משחק, לא אומנות. בגלל זה חוסר הרצינות והנטישות המהירות), הוא בטח לא יחשוב על הצורך בשיפור. חוץ מזה, מי שרוצה מספיק, יכול להשתפר גם בלי עזרה מהפורום..אפשר לחשוב שיש מחסור באתרי מדריכים, כל מה שצריך זה לחטט באינטרנט קצת...מאמץ מינימלי (וזה אגב תקף לכל תחום. אפשר למצוא באינטרנט הכול, רק צריך לדעת איפה לחפש). אני לא חושבת שזה תפקיד של אף אחת פה "לדחוף" מישהי לשיפור, זה צריך לבוא מבן אדם עצמו, לא מהסביבה. וזה שכל פעם החדשות מבקשות מדריכים, יש הרבה שרשורי מדריכים, צריך רק לדפדף אחורה ולחפש. אולי כדאי את השרשורים האלה להוסיף בקישורים, כדי לזרז את החיפוש. לגבי התחרויות, אני לא מבינה למה עושים כזה סיפור גדול מכל העניין, כל מה שצריך זה להחליט מי השופטות, להעלות שרשור חדש עם כותרת, ויאללה...(שאלה אחרת לגמרי, היא כמה בנות תשתתפנה)... וכן, אני גם רוצה לדעת מי הייתה הגמדה שלי...