אוף!
^_^

S t i t c h

New member
איילת ^^

תודה
למה מתגייסת לא יודעת עדיין....כלל צהלי >< כיף לך שאת כבר משתחררת
ותודה
הדבר הראשון שאני צריכה לעשות זה להרגע..

Karin917

New member
../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה שהזמן עבר כל כך מהר.. זה נראה כאילו רק לפני כמה ימים אמרת לי שעוד חודש את מתגייסת
שיהיה לך המון בהצלחה!
ותשמרי על קשר

S t i t c h

New member
כע אני יודעת ../images/Emo10.gif

ואת...זה דבר מוזר...את גרה 10 ממני ואני בקושי רואה אותך
תודה
בטח שאני אשמור על קשר

חמצמצה

New member
אני ישנתי בלילה

ישנתי טוב אפילו. ואז המורה הב@#%!%@#$ התקשרה, העירה אותי משנת היופי שלי, להודיע שיש תגבורים היום מ11 עד 13, שתמות~.~ אני אחזור לישון עד אז|:

תומר 10

New member
../images/Emo207.gif חשוב חשוב חשוב../images/Emo70.gif ../images/Emo216.gif

תכנסו לאתר הזה ותחתמו על העצומה נגד קיצור החופש הגדול זה לא כמה ימים או שבוע שאפשר לעבור על זה, מדובר ב-50% מהחופש אז תכנסו לאתר הזה-http://zbeng.net/school/index.php ותחתמו.

PlasticBEE

New member
WTF?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo55.gif

חסר להם, הם עוד צריכים להחזיר לנו 100% של חופש מהחופש שעבר, במלחמה.

תומר 10

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo216.gif

אז תחתמו
וגם תשימו כמה פעמים שמות בדויים

Karin917

New member
...

איזה מזג אוויר מגעיל היה היום!
היומיים הקרובים עומדים להיות כ"כ עמוסים ואני כבר לא יודעת אם זה טוב או רע
מחר בבוקר יש מתכונת במתמטיקה וגם לחברה יש יומולדת אז אנחנו מארגנות לה משהו בבוקר לפני המתכונת. בצהריים [בסביבות 13:30] יש מתכונת באנגלית ואחריה נעשה כל מיני דברים עד הלילה שקשורים לסוף הפנימייה [ארוחה חגיגית, משהו רק בשביל החדר שלנו וסתם כל מיני דברים בסגנון]. איפשהו בין כל הדברים אני צריכה למצוא זמן ללמוד לערבית כי בחמישי יש לי מיונים סופיים למודיעין ואני לא יודעת ערבית
בלילה אנחנו נעשה משהו בפנימייה [עוד לא החלטנו מה] ונארוז את החפצים, ובבוקר [חמישי] אני צריכה לצאת מצפית לת"א ממש ממש מוקדם [אני צריכה להיות בת"א סביבות 9]. אחרי המיונים [שמתסיימים בסביבות 2 בצהריים] אני צריכה לנסוע הביתה ומשם לחברה [שגרה בכלל בכיוון ההפוך מהמסעדה] ואז אנחנו ניסע לחגוג לה יומולדת במסעדה ואחרי זה מסיבה.
ממחר בבוקר ועד שישי בבוקר אני לא אישן

Karin917

New member
שכחתי..

אני צריכה לכתוב עד חמישי כל מיני דברים לחברות בשביל הספר מחזור, לצרוב תמונות למליון אנשים ו..שום דבר מזה לא יקרה

מ.. שלום.

אני ישנה שבאתי לבקר, מצאתי את הפורום במקרה במועדפים שלי לפני כמה ימים.
הייתי פעילה פה לפני שנתיים בערך... אני מזהה פה כמה משתמשים שנשארו פה מאז
ממ... תגידו, מה קרה לפורום לעזאזל? אני לא רוצה להשמע חוצפנית חס וחלילה, אבל שרשור שדח"ם שלא מתקפל אחרי שעתיים זה לא משהו שהיה אפשרי באותה תקופה שהייתי פה
.

TheWingedPig

New member
היי:)

מה שקורה לפורום, הוא שלבנות פה יש פחות זמן פנוי, כי הן הגיעו לבגרויות, או שמאסו בהן הדוליז (אסיק שזה אחד מאלה...או שניהם יחד). ובאופן כללי יש עכשיו בערך פי שלוש פחות אנשים מאשר לפני שנתיים, אז הגיוני שתהיינה פחות הודעות. טוב, זה דיי טבעי, כל תחלופת האנשים הזאת, לא? בנות עוזבות, בנות מגיעות....

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif(להיכנס בבקשה)

כן רק מה? אלו החדשות שמגיעות אף אחת לא דוחפת בהן להשתפר ולהצליח בדוליז. זה מעצבן שיש בנות שמפרסמות דוליז משלהן,ולא מגיבות לאף דולי שמישהיא אחרת הכינה,נכון שלפעמים אין מה להגיב אם זה ממש טוב. אבל אפשר לרשום לדולי ממש טובה רק מדהים,אבל תמיד יש טעויות בדוליז,תמיד אפשר להעיר ולנסות לשפר אחרים. תגובה הונה קטנה או הערה קטנטונת לא תזיק לאף אחת נכון? לי אין בעיה שלא הגיבו,חנה עוזרת לי זה בסדר אז יש ממי להשתפר
אבל לבנות אחרות אין ממי להשתפר ואיך הן יילמדו? אני חושבת שאם הייתן קצת יותר מגיבות זה היה מאוד נחמד. עוד הערה: מה עם התחרויות והפעילויות שפה? הגמד והענק-בסוף עדיין לא גילו מי היתה הגמדה של מי. ותחרות מיס דוליז..מה קורה איתה? נכון שזו המון אחראיות להיות אחראי על הניהול של פעילות או תחרות,אבל אם אתן לא יכולות להיות אחראיות על זה עדיף שלא תפתחו פעילות/תחרות. מצטערת שאני נשמעת כה קטנונית. סכ"ה זה נחמד שאתן מנסות להפעיל

TheWingedPig

New member
אממ, כן

נכון שמטרת הפורום היא השותפות בין חברות הפורום, והעזרה ההדדית, אבל אני חושבת שבעיה יותר גדולה היא מידת הרצינות של כל בן אדם חדש שמגיע לכאן. מכל הבנות (והבן!!) החדשים שהצטרפו בזמן האחרון, ראיתי אולי 5 אחוז השתתפות, ורוב החדשים (מצטערת לבשר) מגיעים לפה לשבוע, ועוזבים... מה לעשות, אם הבן אדם לא לוקח את הדוליז מספיק ברצינות (ורוב החדשות רואות בזה משחק, לא אומנות. בגלל זה חוסר הרצינות והנטישות המהירות), הוא בטח לא יחשוב על הצורך בשיפור. חוץ מזה, מי שרוצה מספיק, יכול להשתפר גם בלי עזרה מהפורום..אפשר לחשוב שיש מחסור באתרי מדריכים, כל מה שצריך זה לחטט באינטרנט קצת...מאמץ מינימלי (וזה אגב תקף לכל תחום. אפשר למצוא באינטרנט הכול, רק צריך לדעת איפה לחפש). אני לא חושבת שזה תפקיד של אף אחת פה "לדחוף" מישהי לשיפור, זה צריך לבוא מבן אדם עצמו, לא מהסביבה. וזה שכל פעם החדשות מבקשות מדריכים, יש הרבה שרשורי מדריכים, צריך רק לדפדף אחורה ולחפש. אולי כדאי את השרשורים האלה להוסיף בקישורים, כדי לזרז את החיפוש. לגבי התחרויות, אני לא מבינה למה עושים כזה סיפור גדול מכל העניין, כל מה שצריך זה להחליט מי השופטות, להעלות שרשור חדש עם כותרת, ויאללה...(שאלה אחרת לגמרי, היא כמה בנות תשתתפנה)... וכן, אני גם רוצה לדעת מי הייתה הגמדה שלי...

yaeloolik

New member
עלק אינסה../images/Emo2.gif.

כמה זמן לא ראיתי הודעה שלך:|... מה נשמע?:]

למעלה