אוף!
^_^

rotemi22

New member
איזה סוג בערך?

מדע בדיוני? משהו עצוב? מצחיק? רומן? או שכל ספר? [:

Fucking S H I T

New member
אהה!! קניתי אוגרים D:

ויפי D: הם כאלה חמודים.. אוגרים סיבירים :] אנדי ולולה, זכר ונקבה :] נ.ב: מתי יהיה אשכול ש"ע"ו"ו"ה?

Fucking S H I T

New member
ועוד משו בקשר לבייסים

אני צריכה את זה דיי דחוף אז מישהו יכול להגיד לי מאיפה הבייסים האלה?: http://img453.imageshack.us/img453/1192/050327165325212mybasegizw1.gif ואלה שפה: http://img353.imageshack.us/img353/3384/bgfgdcus6qc5.png

TheWingedPig

New member
שני הקבצים

שהעלת הם בייסים של JADE, מהאתר של "קומאטוז באני" (או סיטרון רוג', לשעבר) האתר לא פעיל לפי מה שזכור לי, אבל יש לה דף בדוייאנט. http://citronrouge.deviantart.com/ יש שם עוד בייסים שלה:) ולהבא, שאלות כאלה "טכניות" תעלי לשרשור של שעו"ה (מסומן בשבלול)...

TheWingedPig

New member
אה, טעות שלי

האתר שלה כן מתעדכן, אבל אין שם פיקסל, זה רק צילומים... וראיתי שכתבת על השרשור של שעו"ה, מצטערת, תתעלמי מההערה האחרונה שלי^^

biker boy36

New member
../images/Emo89.gifזו רוית..אני מהניק של אחי..

מצטערת שנעלמתי, אבל המחשב שלי קרס כבר שבוע שעבר בגלל סוס טרויאני מפגר
למזלי הספקתי לגבות את רוב הדברים במחשב שלי..אחרת הכל היה הולך ומת
אבל אני עדיין בלי מחשב שבוע..קשה קשה
בכל מקרה הבאתי את המחשב המסכן שלי לתיקון היום ואני מקווה שהוא יחזור מהר, אבל לא בטוח שהוא יהיה בסופ"ש.. ורק רציתי להגיד שהפורום חסר לי, למרות ששבוע שעבר לפחות הוא לא היה בשיא הפעילות
המשך שבוע טוב ^^ נ.ב מישהי הולכת לרוק עצמאות בראשל"צ? D:

TheWingedPig

New member
היי רוית:)

מקווה שיסתדר לך עם המחשב, ואיזה מזל שעשית גיבוי, הא?! D:

biker boy36

New member
../images/Emo89.gifמאוד מזל שגיביתי..אחרת הייתי לוקחת את

עצמי לעץ הקרוב ולא הייתי פה עכשיו
טוב, אז לא, אבל היה לוקח לי הרבה זמן להתגבר >< מה שכן, ישבתי על הגיבוי מ1 בלילה עד 5 לפנות בוקר, ישנתי שעה וחצי וקמתי לבצפר..הכי כיף שיש

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifואו.למה יש לי הצתה מאוחרת?

רק עכשיו קלטתי מה קרה באמריקה, עם הטבח וכל זה. זה כזה נורא. איזה איש מטורף, זה ממש כמו בסרטים האמריקאיים על הFBI והכל. מרצה ישראלי אחד נהרג שם, והיו שם גם סטודנטים ישראלים. והמשוגע הזה פתאום מחליט ליהיות ישו. ועוד שולח קלטת שאומר שהחברה אשמה בזה. כן. בגלל החברה הוא רצח 31 בני אדם. מה שלא הבנתי, זה אם תפסו אותו או לא. יש להם קלטת שלו, למה זה רק "מקדם את החקירה"? איך יכול להיות שאדם שרצח 31 אנשים, ויש עדים, ויש קלטת, ויש כלי נשק, ויש מטורף שצילם את עצמו עם כלי נשק, אבל אין מישהו שבכלא עכשיו מחכה לעונש מוות? מזל שבאמריקה יש עונש מוות. לפעמים זה ממש חשוב. אני בעיקרון נגד עונש מוות, אבל יש מקרים, שאין לך מה לעשות. זו האופציה היחידה. אבל רק המדינה המטומטמת שלנו. אם זה היה קורה בארץ [חס ולילה] הוא היה נכנס ל"31 מאסרי עולם" ויוצא תוך 20 שנה. איכ. אני כזאת טיפשה.

rotemi22

New member
זה נורא מה שהולך שם.

כי לכל אחד גם מותר לקנות נשק ולא צריך רשיון. כ"כ עצוב לי על כל מי שנרצח שם, במיוחד על פרופסור ליביו ליברסקו... אלוהים, הוא ניצול שואה ומת ביום השואה. זה כ"כ עצוב. והוא היה כ"כ אמיץ. אני באמת לא מצליחה להבין למה לא מעמידים אותו למשפט כבר כשכל הראיות מצביעות נגדו.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif

באמת, זה היה ביום השואה? אוי, זה כל כך עצוב. מה, הם יכולים פשוט ללכת ולקנות נשק? אמריקאים טיפשים.

שמעת על הסרט באולינג לקולמביין?../images/Emo29.gif הוא מדבר בדיוק על העניין הזה.לא ראיתי אותו אבל הוא נשמע מעניין,זה מסביר על כל עניין הנשק בארה"ב וההשלכות שלו.אם הנושא מעניין אותך כדאי לך לראות

למעלה