שרשור שירים!

shanchan

New member
אתן קונות דיסקים? אין לי כסף לזה :(

אם הייתי יכולה הייתי הולכת לשופינג של נגיד... 300 דיסקים ככה :) ואגב פאניק ממש חרושים בכל מקום, הקליפ של האקווריומים שלהם משודר בM2 כל הזמן XD

o0Invisible0o

New member
רק מקורי.../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

אמממממממממממ..חוסכים? וקונים דיסק at the time ובמקומות זולים כמו דיסק סנטר וזה.
אפשר לקנות דיסקים.^^ זה לא כזה יקר..

Miss Naama

New member
אני רוצה M2 ;[[ |יבבות|

הצביעו להם ב-VMA! יש להם מוסיקה כזו טובה ;; רוס וסמית', יצורים מוכשרים -ככה-
. כןכן, אני אפסיק להזיל ריר על הלהקה עכשיו ._. [אומגאד אומגאד הם לייק מופיעים בחי ב-31 באוגוסט לייק VMA אומגאדאומגאד ;[ ] ;; ;[

../images/Emo221.gif אם הייתי קונה דיסקים אז

הייתי כבר מרוששת ולא היה לי כסף לשאר הדברים.. אני מורידה מאתרים מיוחדים ששם האומנים מקבלים כסף מהשירים, ואפשר להוריד בחינם שני שירים מכל משתמש P: קיצר את הכסף שלהם הם קיבלו

shanchan

New member
XDDD מגניב

וM2 זה כזה ערוץ סוס
למרות שהם חוזרים על אותם שירים כל הזמן (כמו למשל in the morning, אבל זה כיף כי הוא חמוד)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני מכירה אותם רק איזה חודש,

וממש בטעות הורדתי שיר שלהם, אבל אז התמכרתי בצורה אובססיבית מפחידה משהו
הם מעולים, כ"כ מעולים

באמבוק

New member
טובנו, אני ../images/Emo11.gif

הבלק אייד פיז
חוץ מ - My Humps. גם השם והשיר בכללי. למרות שחרשתי עליו. קלי קלארקסון |ריר| becouse of you ככה כותבים בגלל? ><" [ביקוז] היום שמעתי כמה שירים של סימפל פלאן. זה ככ מגניב
אבריל לאבין, שירי מימון [נו אני לא פקאצה, היא שרה ברגש] ו.. זהו

מ א י ו

New member
נו, הייתי חייבת../images/Emo98.gif

tool "10,000days" a perfact circle ramones pearl jam led zeppelin כאאמובן! יש עוד אבל נו, אין לי כוח להכל.... סוגים שונים לגמרי של מוסיקה אבל לא נורא.... מישו מזדהה? מכיר? משו?!?! מישו זוכר אותי בכלל??

Wandering Star

New member
בא לי../images/Emo9.gif

Blonde Redhead- Girl Boy Blonde Redhead-In Particular Blonde Redhead-Falling Man Blur- To The End Bran Van 3000- Astounded Bran Van 3000- Love Clich Gnarls Barkley- כל הדיסק
. The Raconteurs- hands The Strokes- You Only Live Once

למעלה