שרשור שירים!

Stinki Winki

New member
../images/Emo79.gifשרשור שירים!../images/Emo79.gif

כי המון זמן לא היה
מזכירה: בשרשור הזה אתן מוזמנות לכתוב שמות של שירים ואומנים שאתן שומעות ואוהבות ולתת המלצות. אסור לפרסם את מילות השירים, בגלל שזה הפרת זכויות יוצרים.
תהנו

o0Invisible0o

New member
אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!

אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה! אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה! אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה!אלאניס!פיונה! אה, כן זה שמות של שירים.
נו מה? פיונה אפל- טיידל..כ"כ. כל האלבום.
ואלאניס. כל יצירה ויצירה.
ואוו. בא לי לראות את הדיוידי[FOS].*O* נמנ. נו כלמיני. אין לי כוח.o_0

000יובל000

New member
אם אלה החיים-קרן פלס

היא שרה מהמם. וגם כלמיני שירים של אלאניס, אין לי כוח לפרט.

../images/Emo97.gifמנצלש"ת בשלישית ../images/Emo122.gif

באמת! אתן יודעות שכל לילה יש חירפון בצ'אט! למה אתן לא נכנסות?! אני צריכה להזכיר לכן כל פעם?!??!@?#!!$ זה מה שקורה ממנת יתר של שוקו. נא להתעלם מתופעות הלוואי

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifpanic! at the disco [:../images/Emo47.gif

ואיתי של קרן פלס. ואין לי עוד ספציפים

../images/Emo221.gif יאיייי D:

דבר ראשון התמכרתי לסינרגיה
שירים מובחרים: לחבק אותך מרגיש אחר (החדש שלהם) מגיע לי אותי ספרי צועקים על אהבה כמו כן מצאתי להקה ממש טובה (רוק) בזמן שחיפשתי שירים של אוונסנס Ueickap - Stereotype Ueickap - Noiselessness Ueickap - Why יש להם דיסק שלם, אבל אלו המומלצים השיר החדש של אוונסנס
Evanescence - Call Me When You're Sober

mirymoo

New member
גם אני אוהבת אוונסנס

ואת החדש באמת הגיע הזמן להוציא איזה משהו חדש

shanchan

New member
הוא בהחלט שיר מעולה D:

אם הוא יוצא באוקטובר איך זה שחצי מהשירים כבר בתוכנות הורדה...?

../images/Emo221.gif זה לא השירים האמיתיים אז

כי ראיתי את הפרסומת של הדיסק.. גם אני ניסיתי להוריד את הדיסק החדש ובמקום זה הוריד לי את הלהקה האיטלקית ההיא

ינקיפנק

New member
מטאל מטאל מטאל מטאל מטאללללללל

יאי! אני חולה. ואואו, אני מטורפת על מוזיקה. טוב אםם.. כל השירים של מטאליקה.. בית הבובות- סיגפו, כי התמכרתי לשחר... ביטלס-LET IT BE כי אני יודעת לנגן את זה בגיטרה.. SCORPIONS- WIND OF CHANGE כנ"ל.. וכל מיני שירים אחרים בסגנון רוק כבד וזה.. אבל לא הצרחות, צרחות זה מפגר|שונאתאתסילפנוטלמרותשפעםאהבתיאותם|

mirymoo

New member
חשבתי שאת אוהבת צרחות

אבל מזל שעבר מטאליקה|
ווינד אוף צ'יינג'

למעלה