יאי מוזיקה יאי D: (זה יהיה ארוך)
או אוקיי. דה ראסמוס
- immortal, someone else, last waltz, וטוב כל השירים שלהם מעולים :S:S (יש לי בערך 50 שירים שלהם על המחשב) היהודים
- פעמון מלחמה (כמה אירוני עכשיו), אם כבר, ג'קי, אלה, הימים שלנו, עוד ארון אחד, מלחמה שקטה... :S Victoria's secret של sonata arctica (פשוט שיר סווווס) all these things I hate revolve around me של bullet for my valentine lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off- panic! at the disco (טוב שלא מצאו שם יותר ארוך לשיר) הממ בעיקרון כל in your honor של הפו פייטרז. המממ המון שירים של מופע הארנבות של ד"ר קספר (אחלום לנצח, בשמלה אדומה, השיר שלי, סקס) יוני-בלוך-כי-הוא-סקסי: מגרד- עם אפרת גוש, הפסיכולוגית, מכיר אותו, אולי זה יוני, התקף לב קטן, נעים בחוץ וכמובן נפוליאו 1 ו2
הממ אוונסנס כמו כולם, כל fallen בעיקרון וגם החדש

גוד שרלוט, סימפל פלאן, מיי כמיקל רומנס, כאלה (כולם מכירים אין טעם להמליץ) לוסט פרופטס- אין שירים מסויימים, אולי last train home וrooftops החרושים. אז לסיום שלושה שירים: make damn sure של taking back sunday (כי הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש) nymphetamine של cradle of filth (שהוא מטאל אבל למרות זאת הוא מעולה) וwish I had an angel של נייטוויש, שהוא פשוט סוסון