שרשור שירים!

Miss Naama

New member
מוסיקה 3>

Panic! At the Disco - מאוהבת כמעט בכל השירים. (חוץ מ-I constantly thank god for Esteban [מקווה שמאייתים ככה ;;] ועוד איזה אחד O; ). כל האלבום שלהם נהדר. Red Hot Chili Peppers. הם כה חמודים 3> הפסקול של נרניה, כולו 3> חוץ מהמלודיה של המכשפה הלבנה
שמפחידה אותי נורא ._. פסקול נהדר כלכך
. התחלתי לשמוע קצת Muse, כי חברה פה והשמיעה לי וזה. קצת כבד יותר ממה שאני שומעת בדרך כלל, אבל השירים ששמעתי נחמדים ביותר 3> [לא זוכרת איזה D:] ממ. 3> Gorillaz. Oasis - Stop Crying Your Heart Out Fall Out Boy - Dance, Dance The Snake The Cross The Crown's <33. הם נהדרים 3> אריק איינשטיין - דמעות של מלאכים מתי כספי - 'את האשה שלי', כל האלבום. גלי עטרי - דרך ארוכה מיכה שטרית - באביב אסף אמדורסקי - יקירתי זהו בערך

rotemi22

New member
היי היי גמאני רוצה ../images/Emo3.gif ../images/Emo79.gif

טובטוב, אני יודעת שהיא חרושה והכל אבל בכל זאתת... קלי קלרקסוןןןן, כ"ככככ
כל האלבום השני... BREAKAWAY
ו.. ו... Unfaithful של ריאנה
:]] Everytime של בריטני
, למרות שאני שונאת את בריטני... יאקק
Bad Day של דניאל פוטר
וכל השירים של הבלאק אייד פיז
טובטוב, הפסקתי כי אני חופרת לגמרי

GalGul000

New member
מספיק בנאדם\מוניקה סקס.

וכל השירים הישנים של הבקסטריט
נוסטלגיה משהו.

FOBgirl

New member
הוו יותר מדי!

אז נשים את השירים בפלייליסט. Die, die my darling- Metallica Dark chest of Wonders, Phantom Of The Opera- Nightwish אני אחלום לנצח- מופע הארנבות של ד"ר קספר Lostprophets- Rooftops Bat Country, Blinded in Chains, Chapter Four, Burn it Down- Avenged Sevenfold בית הבובות- עומד מול ראי שאני בקושי שומעת.X_X אם כבר, שרה אליך, פעמון מלחמה, טיפה בים- היהודים Bring me to Life, Whisper, Going Under- Evanescence A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me- Fall Out Boy Somebody To Love (With George Michael- Queen I Want To Save You- Something Corporate So Happy Together- The Turtles I Caught Fire (In Your Eyes)- The used Side- Travis Look What You've Done- Jet עכשיו מעונן, אור הירח, עד שיהיה טוב- אביב גפן בלי לומר מילה- מטרופולין צועקים על אהבה- סינרגיה[כבר לא ממש..] Don't cry- Guns and Roses Helena- מיי קימיקאל רומאנס. Walking Contradiction- Green Day Up, Up, Up- Goo Goo Dolls חפרתי ברמות מטורפות

אנבלייי

New member
טובנו

אהמ השירים/יוצרים שחרשתי עליהם לאחרונה- [ותנסו להבין את השמות האנגליים כתובים בעברית כי אין לי כוח לכתוב באנגלית] ד'ה ליברטינס - ורטיגו, בויז אין דה באנד פיונה אפל [: אמממ ראמסטיין /Rumsstain אם אני לא טועה, ככה כותבים את זה- וסביר להניח שאני טועה. בכל מקרה, גרמנים מצחיקים שכמותם, חוחוחו, חו. בעיקר אמריקה ובארבי גירל ;; ביורק, כרגיל, לאחרונה בעיקר human behavior, pagan poetry ארקטיק מונקיז- משו- view from something afternoon נו! השיר הזה שבקליפ הוא מתופף עד שהוא מתפגר בערך. קצת אאוטקסט, וספיייייייייידי גונזלסססססס [ספידי גונזלס] נהנהנהנהההההה....... טודודודודודודוודודדוווווו נהנהנהנההה פהדהדהדה דה דה דה ספידי גונזלססס!! ספידי גונזלסססס נהנהנהנהה.. נהנהנהנהנהנההה... נה נה נה נהההה.. אלו חואנטינה פוקרה מאדרה לה צ'יקיטיטה קרלוס אס פרה לה קיריקיקיקיטו! כן. הדבר היחיד שעשינו בסאמר סקול זה לצרוח את השיר הזה.

Wandering Star

New member
ליברטינז../images/Emo99.gif

עשית לי חשק
. גם The Man Who Would Be King מעולה. יש לך טעם משו בסט

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif טוב נו נצטרף גם D=

זה מה שאני שומעת כרגע מטאליקה
צ'ילדרן אוף בודום קרדל אוף פילת'
אין פליימס לאקונה קויל נייטוויש
וגם כמה שירים של להקה רוסית - агата кристи ושיר אחד מהסרט מלכת הארורים

ינקיפנק

New member
ואוואואוועועועוועוע, אני אוהבת את

רוב הרשימה שלך! מטאליקה
|הולכתלבדוקאתהלהקההרוסית|

shanchan

New member
יאי מוזיקה יאי D: (זה יהיה ארוך)

או אוקיי. דה ראסמוס
- immortal, someone else, last waltz, וטוב כל השירים שלהם מעולים :S:S (יש לי בערך 50 שירים שלהם על המחשב) היהודים
- פעמון מלחמה (כמה אירוני עכשיו), אם כבר, ג'קי, אלה, הימים שלנו, עוד ארון אחד, מלחמה שקטה... :S Victoria's secret של sonata arctica (פשוט שיר סווווס) all these things I hate revolve around me של bullet for my valentine lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off- panic! at the disco (טוב שלא מצאו שם יותר ארוך לשיר) הממ בעיקרון כל in your honor של הפו פייטרז. המממ המון שירים של מופע הארנבות של ד"ר קספר (אחלום לנצח, בשמלה אדומה, השיר שלי, סקס) יוני-בלוך-כי-הוא-סקסי: מגרד- עם אפרת גוש, הפסיכולוגית, מכיר אותו, אולי זה יוני, התקף לב קטן, נעים בחוץ וכמובן נפוליאו 1 ו2
הממ אוונסנס כמו כולם, כל fallen בעיקרון וגם החדש :) גוד שרלוט, סימפל פלאן, מיי כמיקל רומנס, כאלה (כולם מכירים אין טעם להמליץ) לוסט פרופטס- אין שירים מסויימים, אולי last train home וrooftops החרושים. אז לסיום שלושה שירים: make damn sure של taking back sunday (כי הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש) nymphetamine של cradle of filth (שהוא מטאל אבל למרות זאת הוא מעולה) וwish I had an angel של נייטוויש, שהוא פשוט סוסון :)

shanchan

New member
נו, כל כך ארוך ושכחתי את סיסטם.

תשמעו את Chop suey, b.y.o.b, lonely day, kill rock n' roll או ובטח יגידו לכם לשמוע את ariels, אז תשמעו ותחליטו בעצמכם לגביו (אני לא אוהבת אותו)

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifכי אין לי משו יותר טוב

לעשות..
Jimmy Eat World- Middle ועוד שירים שלהם, אבל זה האהוב עליי Lostprophets - A Town Called Hypocrisy Rooftops ועוד... Lustra - Scotty Doesn't Know יורוטריפ ^^ Hollywood Undead - No 5 שיר מגניב שחברה שלי שלחה לי :ם Ill be there for you חברים ^^ The Strokes - You Only Live Once Alanis Morrisette - I'm A Bitch Oasis - She's Electric Stop Crying Your Heart Out Champagne Supernova ובכלל הלהקה מדהימה Red Hot Chili Peppers - Can't Stop Dani California Californication Tell me baby אחת הלהקות האהובות עליי תמיד Smash mouth- All star מוכר מהפסקול של שרק Coldplay Three Days Grace-Are You Ready 3Doors Down - Here Without You Jack Black - School of Rock Weatus-Teenage Dirt Bag P:

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאין לה איזה עיבוד?

או משו? נונו תוכנות טיפשות ^^

o0Invisible0o

New member
נופ. זה רשום במלא מקומות שזה שלה..

אף פעם לא שלה, אף פעם לא ביצעה..
לאנורא.:X

shanchan

New member
את מכירה את work של ג'ימי איט וורלד

? אם לא, תשמעי אותו, הוא שיר ממש חמוד

../images/Emo221.gif את צוחקת?

הם ממש מפורסמים אבל לי היה את הדיסק שלהם עוד מאז שהם רק הוציאו אותו P: