לי גוץ לי

L i t c h i

New member
טוב , נו ,נמשיך מכאן...../images/Emo54.gif

(מה רע בקירות? ...)
טוב... פלר דלאקור - מבטא זר - עובדים זרים - תאילנדים - אנשים שאוכלים כלבים וחתולים - אנשים שאוכלים דברים מוזרים -(כמו) נחשים - זוחלים- ג'ונגלים - יערות גשם - שיעור ג"ג - מורים איכסים - מורים שמנים - אוכל שמן - שומן (סוררי, יצא קצר...אבל לא נורא...) משקפי שמש > כוכב ים (נו החיה הזאת במים, בצורת כוכב)

Dobby Weasley

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gif

משקפי שמש>שמש>ירח>לילה>(אני מנסה לא להגיע לכוכבים
)חושך>אור>נר>חנוכה>חג>פסח>מצות>מגעיל>מחריד>מזוויע>מזעזע>נורא ואיום>לראות את המנהלת בחוטיני
>מוות קליני>מוות>סיריוס>לופין>ג'יימס>פיטר>וולדמורט>אבדה קדברה>קללה שאין עליה מחילה>קרושיאטוס>מה שאני רוצה לעשות להארי>סדיסטיות>עינויים>כאב>כשהקיבה מתהפחת>מה שכל הזמן קורה להארי>הוא דפוק>מה שאני חושבת עליו>הוא מניאק>מפגר>תמים>דוחף>דוכיפת>ציפור>חיה>מתה>עולה לשמים>כוכבים>כוכב ים
יואו מרחתי את זה יותר ממה שרולינג מרחה את השנה החמישית! האחיות פיק>כל דבר טוב

L i t c h i

New member
ווויייי! עשית ארוך! לאב יו!../images/Emo54.gif

האחיות פיק > מוזיקה גרועה > משו שאני לא אוהבת >
> מילקשייק של יטבתה > שוקו יטבתה > יאמי! > יטבתה > כביש הערבה > אילת > דרום > מזרח > מערב > צפון > אנטרקטיקה > קרח > פינגווינים > חיות מוזרות > ג'ירפות > גובה > אנשים מאותגרים גובהית > גמדים > שלגיה ושבעת הגמדים > סיפורי אגדות > סרטים מצוירים > דיסני > מלך האריות >
> סמיילים של תפוז > תפוזים > מיץ תפוזים > שוקי > "רק בישראל" > משו מצחיק > בדיחה > צחוק > חיוך > אנשים שמחים > בעיקר בגלל שקרה להם > משהו טוב נקסט : טוש מדגיש >>> שיחת טלפון

ALiCiA SpInNeT

New member
...

טוש מדגיש (מרקר
) - קלמר - ריץ' רץ' - מעיל - גשם - חורף - מבול - אי אפשר לצאת
- נשארים בבית - אין מה לעשות
- משתעממים - מחפשים מה לעשות
- טלפון - שיחת טלפון.. השניים הבאים: אטלס - מפרט של גיטרה..

Blade Of Fire

New member
הו.. חיחי:)

אטלס>מחזיק את העולם על כתפיו>עונש מהאלים>אלים>אל>תום פטרובר (הסולן של היהודים.. דהה)>הסם הוא האל (מתוך פיוטה)>סמים>סיקסטיז>וודסטוק>רוק>גיטרות>גיטרה>מפרט. ווהו! אההמ.. אההמ... מדפסת>ביולוגיה.

L i t c h i

New member
טרי לי לי../images/Emo54.gif

מדפסת > צבע > דיו > עטים > כתיבה > דפים > עבודות > ביצפר > מקום כזה עם יותר מדי קירות ויותר מדי מורות > גהנום > אש > מדורה > ל"ג בעומר > ספירת העומר > (מתחילה ב) פסח > חווווופש ארוך באמצע השנה > ייאי > זמן פנוי > (מה זה?) > שעות פנאי > תחביבים > איסוף בולים > דואר > מכתבים > אי מייל > אינטרנט > דבר שימושי > מנורה > משו שיש לי על השולחן > עכבר > חיה שאוהבת גבינה > גבינה > צ'יייייז > צילום > מצלמה > פלאש > פפאראצ'י > סלבריטיז > אנשים מפורסמים > אנשים שאנשים אחרים סוגדים להם > סגידה > רעיון מוזר > שיחה מוזרה על ביוטופ > נשרים שקשורים בקשר טבעי לחזירים > טיול ביוטופ > שיעור ביולוגיה> ביולוגיה הבא: עץ שרוף > נעלי עקב

s u c a r i a

New member
טוב החלטתי לנסות את מזלי עוד פעם!

עץ שרוף > שריפה > כוויות > איי! > כאב > מוות > בית קברות > מצבות > אבל > בכי > אכזבה > הרגשה חרא > בצפר (יש קשר ישיר!) > סוף שנה > מסיבת סיום > בגדים יפים > נעלי עקב!... עכשיו נראה אתכם : לחם - יערות הגשם

שלוווש

New member
יאללה נלך על זה...

לחם > פירורים > חמץ > שריפת חמץ > גפרורים > אש > עשן > סיגריה > מאפרה > אפר > לכלוך > פסולת > זיהום הסביבה > כריתת עצים > עצים > יערות הגשם הצמד הבא: שערה - ידית

../images/Emo168.gifבהצלוחי לי...!!!../images/Emo140.gif

שערה-ידית.... >>שערה>שערות>ראש>גוף>איש>משפחה>בית>דלת>ידית<< יפי הצלחתי!!! אני חושבת בכולפון...
טוב נראה אותכם..
הארי פוטר>אוסמה בן לאדן...
חחחחחח... תמיד ידעתי שיש לי רעיונות מוזרים....!!!

../images/Emo6.gifמיייייייפ! יש לי!

שערה>שיער>בלונדנים>בדיחות גזעניות>בדיחות נורה>בדיחות קרש>קרש>עץ>(לא דלת!)>ירוק>דשא>נמוך>הארי>רון>ג'ינג'י>כתום>הדל- לא! לא דלת! אני אחשוב על משהו אחר!>תפוז>אתר>בית>(לאאאאאא....)>הוט מייל>אי - מייל>מסרים> פורום הארי פוטר הספר>מכורה>מזרק>אחות בבית חולים>בית>דיייייי!
נמאס לי!
שיהיה דלת!>ידית הזוג החדש שקל - שעון

צלוחי בומפ!! ../images/Emo24.gif

שקל>>>כסף>קניות>חנות>מתנות>יומולדת>בר מצווה> חגיגה>פרידה>נסיעה לחו"ל>נופש>חופש>כיפפפ>(עושים) חיים> מבלים עד מאוחר>ערב>לילה>שעה מאוחרת>>>שעון וההבא:ארנב>קאזה

rds15

New member
הממ

ארנב>אניה>באפי>אנג'ל>וילו>טארה>אבל>עצב>שנאה>כעס>מוות(לג'וס)>עונה שלא קיימת בארץ של באפי>טורנט>תוכנת שיתוף>אימיול>אימייל(מה לעשות שזה מזכיר לי את זה!)>ספאם מייל>ספאם מייל עם וירוסים>וירוסים בקבצים>הורדת קבצים>הורדת קבצים עם וירוסים>ההורדה נתקעת>ההורדה לא זזה>קאזה שמש - פינק פלויד(|סוגד|[מתי יהיה איקון כזה?])

אלרוס

New member
זה קל

ארנב>אוכל> מי שאוכל לבד מת לבד> שיתוף > קאזה צרפת- טוב

לה לה לה...../images/Emo79.gif ../images/Emo168.gif ../images/Emo185.gif

מממ..... זה גם ממש ממש ממש קל!! צרפת>נופש>כיפי>טוב פפפפפחחחחחח

L i t c h i

New member
מיאו../images/Emo54.gif

צרפת > מגדל אייפל > פריז> פאריס (נו, מטרויה
) > אורלנדו בלום > לגולס > שר הטבעות > פנטזיה > סיפורים יפים > סיפורים קצרים > סיפורים לפני השינה > לילה > "לילה טוב" > טוב זה היה קצר כי עשו בעיקרון לפני, רק לא נתנו מילים... אז המילים החדשות: פרח >>> סלמנדרה

s u c a r i a

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo20.gifיש לי יש לי יש לי...

פרח > זר פרחים > מתנה > יומולדת > פעם בשנה > טיול (חח לפחות אצלי...) > אתרי תיירות > גנים למיניהם > גני חיות! > חיות מסכנות > זוחלים > סלמנדרה (זה זוחל נראה לי או לא....דו חיים?... פחח לא משנה..) יאללה נראה אותכם: כלב - דובדבנים

L i t c h i

New member
לילה טוב ../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo180.gif../images/Emo54.gif

כלב - חתול - מיאו- קולות של חיות - מווו- פרה - שור- אסטרולוגיה- מזלות - חוסר מזל - אמונות טפלות -
- טפו טפו טפו - גשם - מטריה - שלוליות - חורף - עננים - שמיים - ציפור - סופרמן - קריפטונייט - ירוק - עלה ירוק - מריחואנה - תליון של שרשרת שפעם הייתה לי - חרוזים - צמידים ושטויות שקניתי ב- סיני - פפירוסים ושלל דברים מצרים - יציאת מצרים - ים סוף - אילת - שמש- קיץ- תחילת הקיץ- עכשיו - משו שיש לי עכשיו בבית - מקרר- משו שיש במקרר- פירות- פירות שיש במקרר- דובדבנים! יאמי.
נקסט: 12 בלילה >>> 8 בבוקר

שלי!

12 בלילה> חצות> Midnight> שיר של רד הוט צ'ילי פפרז המדהימים!!!>
>
>
>
> אובססיה> משהו ממכר> אלכוהול> הנג אובר > גועל נפש> בצפר> לקום יותר מידי מוקדם בבוקר> 8 בבוקר ועכשיו... בצפר >> הנאה (נראה אם מישהו יצליח
)

Moreiro

New member
נאמ. ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

ביצפר- הפסקה (הפסקת אוכל יענו.. למרות שאין דבר כזה מכיתה ב'..) - אוכל - שוקולד - הנאה
קיפוד - מאוורר.

L i t c h i

New member
../images/Emo54.gif

קיפוד- קוצים- דקירה- דם- אדום- מגן דוד אדום -אמבולנס- סירנה - קולות של מכוניות משונות- קולות של אוטו גלידה -
- מלא צוציקים שרצים בחוץ לעבר האוטוגלידה - צוציקים- צעקות- בכי- ילדים קטנים- תינוקות- האגיס- פרסומת- דבר מעצבן שיש בטלויזיה- טלויזיה- מכשיר חשמלי כזה שיש בבית- עוד מכשיר חשמלי שכזה שיש בהרבה בתים- טוסטר- טוסט- חם -גבינה- גבינה נמתחת-
-
-מקדונלדס- מקום שיש לא רחוק מהביצפר- מקום שהולכים לשם כדי לקנות גלידה-
-מקררת-עוד משו שמקרר בקיץ-מאוורר
נקסט: מפתח >>> רוח

למעלה