לי גוץ לי

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

לא היה יותר פשוט להגיד אוטו גלידה -
- מקררת וכו'?
מפתח - דלת - רהיטים בבית - חלון - אוויר - רוח. הממ... דיסק - ברז.

s u c a r i a

New member
../images/Emo98.gif

דיסק > מערכת סטריאו > מכשירי חשמל > תנור חשמלי > קור > חורף > גשם > מים > ברז...חח... בוא נראה אותכם : שקית - זברה

ALiCiA SpInNeT

New member
..

שקית - שקית ניילון - פלסטיק - לא מתכלה - מזהם את הסביבה
- חור באוזון - כדור הארץ - חלל - חייזרים - אי.טי - סרטים של "הוט" - טלוויזיה - רואה לפני שהולכת לישון
- לישון - פיג'מה - זברה. הבאים: בועות - מזגן.

L i t c h i

New member
תראי...../images/Emo54.gif

ברור שהייתי יכולה לעשות את זה תוך איזה 2-3 שלבים.. רק שבטח פספסת הערה כאן ממקודם, שהיא בעצם חלק פואנטה של המשחק...
כשזה יותר ארוך, זה יותר משעשע... אותי לפחות...
אבל אם בא לך, תעשי קצרים... זה לא עד כדי כך נורא...

s u c a r i a

New member
וואלה אופסי....ננסה מחדש

שישעשע: דיסק > מוזיקה > mtv > טלויזיה > ערוץ E > הוליווד > שטיח אדום > שטיחים בכלל.. > רהיטים > בית > משפחה > אהבה > ילדים > פוקס קידס > המורדים > פיגור שכלי > מוח > איברים פנימיים > אנטומיה > אסטרונומיה > כוכבי לכת > כדור הארץ > יבשות > אוקיינוסים > מים > ברז..... יצא דפוק - אבל ארוך!...

s u c a r i a

New member
טוב ננסה...

משקפי שמש > הרבה שמש > חם > קיץ > הולכים לים > בים חיים יצורים.... חחח אין אני לא יצליח
...

L i t c h i

New member
ממשיכה מכאן../images/Emo54.gif

בועות - בועות סבון - סבון- דובון- דובי- בובת דובי- פו הדוב - חזרזיר- טיגר- נמר- חתול גדול- אריה- סימבה - מלך האריות -
- האקונה מטאטה- מצב רוח טוב- מסיבה - יומולדת - מתנות- בלונים - פיצוץ - בום- ביג באגה בום - האלמנט החמישי- סרט- קולנוע- אולם קולנוע- בד"כ קפוא שם- כי יש -מזגן נקסט: חנות צעצועים - ארנק

אהההה!

ארנק>קניות>כרטיס אשראי>חלום בהקיץ>חלום>לישון>מיטה>חדר>בית>בית אבות>3 האבות>ליל הסדר>פסח>פורים>זיקוקים>שקונים ב>חנות צעצועים אלין>חתול שחור

L i t c h i

New member
יא יא../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

יש לי יציאות חכמות...לפעמים...
ובא לי להקפיץ קצת את המשחק הזה, אז תסלחו לי...

L i t c h i

New member
את רואה...../images/Emo54.gif

אנשים אחרים עושים את זה יותר נחמד ממה שאני הייתי עושה על עצמי...

Blade Of Fire

New member
יש לי

אלין>שיחות הזויות איתה בלילה>הזוי>פיק הזוי>פיק>סיפור>סיפור שכתבתי על דמות בשם נייטי>נייטי>הפסל של החתולה השחורה שלה בחדר>חתול שחור. זיפידידודה:) הבא: אקדח>רמזור.

L i t c h i

New member
תורי../images/Emo54.gif

אקדח- התאבדות - כדורים - ירי- מטווח - חץ וקשת -
- משהו שהייתי רוצה ללמוד בקיץ - יה, רייט - טיול שמתוכנן לקיץ עם החברות לאורך כל הארץ- עוד משהו שלא יצא לפועל - נסיעה לחו"ל - סיני - נהגים שלא יודעים לנהוג נורמלי - נהיגה - כביש- מעבר חציה- איש ירוק- איש אדום - רמזור נקסט : אנימציה >>> שיר

מייייייייייפ!!

אקדח>רובה>המערב הפרוע>בוקרים>קאובויים>פרות>חוות>חוה>גן עדן>לישון>חלום>לעוף(בחלום)>ציפור>יונה>קן>ענפים>עץ>גבוה>רמזור... בלאעעע... לא חמוד, שיהיה, אמממם פיק - כרטיס ביקור

למעלה