לי גוץ לי

L i t c h i

New member
פיזיקה-טוב../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif

נרתמת למשימה... פיזיקה > מקצוע בחירה > מקצוע בחירה שגרמו לי לבחור בכוח > לא נחמד > סבל > שיעור פיזיקה > הקול של המורה שלי לפיזיקה > אטמי אוזניים > בריכה > ילדים קטנים ששחוים בבריכה > לא נחמד > שונאת בריכה > הולכת לים! > מים, חול ואנשים מאגניבים > כיף > חופש >חופש גדול > דבר טוב >טוב צמד הבא : שמיים > רוח רפאים

שלוווש

New member
אמממ.....

שמיים-כחול כהה-חושך-מפחיד-סרט אימה-רוח רפאים טוב אז נראה אותכם עם זה
מדפסת>ג'וק

chocho43

New member
או שלא..

סר- רד מזה... זה אתה נכון
חחיחיחיחיחי
בכככככל אופן.. ג'וני דפ- אין לזה שום דבר
אוווופ
חחח

rds15

New member
אממממ

ג'וני דפ>אדם>כלב(ידיו הטוב ביותר של האדם..)>חתול מי המוכשר שימצא את הקשר בין שני הדברים הבאים דניאל רדקליף>כישרון משחק

...

דניאל רדקליף-כריס קולומבוס-שכחו אותי בבית-בית-ביצפר-לא למד בביצפר-אלייז'ה ווד-מוכשר במשחק-כשרון משחק

L i t c h i

New member
ג'ונייייייייי../images/Emo99.gifחתולים../images/Emo99.gif

גררר...אני רוצה את זה! ג'וני דפ > שחקן מעולה > סרטים טובים > שודדי הקאריביים > שלדים > שלדים מהלכים > הרבה אפקטים > בום> יופי טופי > קוף מוזר > קוף מוזר שנראה כמו הקוף של ג'ים קארי ב"אייס ונטורה" > הקוף בשודדי הקאריביים> ג'ק > קפטן ג'ק ספארו > פיראט מאגניב > אוצר אבוד > הולכים לאיבוד > יער גדול > חיות מפחידות > זאבים > קולות מוזרים בלילה > התנים ליד הקניון בבית הקודם שלי > הקניון ההוא > מקום שהיה פעם ירוק שכרגע שוכן בו ה"גרנד קניון" > קניון גדול > מקום עם מלא חנויות, קולנוע, ואפילו רדיו מקומי > הרבה אנשים > צפוף > לא נחמד > לא נחמד להאכיל דרקונים עם חתולים *אין כאן מסר סמוי בכלל* > אוכל לחתולים > קיטי קט > חברה שלי שניסתה פעם לאכול אוכל של חתולים > בית מלא בחיות > שבו יש בין היתר לא מעט > חתולים האאאאא!!! צמד הבא: שעון יד > כדור בדולח

שלוווש

New member
שעון יד.. בדולח.... אוקיי.. אז

שעון יד- יד (מן הסתם)-תנועות משונות עם הידיים שמגדת עתידות עושה מעל כדור הבדולח-כדור בדולח זה היה קל... הצד הבאבא: בושם>האגריד (לכו תבינו מה הקשרר...)

ALiCiA SpInNeT

New member
ננסה -

האגריד - שיכור - מסריח - ריח - בושם...
אממ.. הצמד הבא: משקפיים - חיפושית.

L i t c h i

New member
תראי כמה קשור../images/Emo54.gif

בושם- ריח טוב- יאמי- דברים טעימים-
- אוכל של קיץ- קיץ- חם- מאוד מאוד מאוד חם- אנשים מזיעים- אנשים מסריחים- ריח לא משו (בעדינות) המשהו נוסח בושם של האגריד- האגריד טוב, זה היה קצר יחסית... מממ.... נקסט: אדום- כחול

Blade Of Fire

New member
יה יה

שעון יד>שעון>מראה זמן>זמנים בלשון>עבר הווה עתיד>להקת המחול של פ"ת> אומרים שהיא מולידה את כוכבי העתיד>עתיד>חוזים את העתיד> כדור בדולח דרך לחזות עתיד>כדור בדולח. ניהיהיהיהי הארי פוטר-מטען לפלאפון.

שלוווש

New member
כבר עשיתי על שעון הידדדדד

אתם אמורים למצוא את הקשר בין הצמד שאני נתתי...

L i t c h i

New member
סתם כי בא לי../images/Emo54.gif

לעשות כמה המשכים... ומיני בלאגן...שימשיכו מכמה נקודות... הארי פוטר- ספר- דבר כזה מוזר עם דפים- קלסר- קלסר עם חומר במחשבים- איכסה- בגרות מחר- לא רוצה- עצב- אנשים שמעודדים אותי- ייאי לי- מרגישים יותר טוב- הצקות לאנשים טובים- ע"י- פלאפון- שיחות והודעות והרבה מזה- סוללה נגמרת- מטען לפלאפון יצא עקום, אבל סוררי, זה לילה... נקסט: שרשרת כסף- דיסקט

ALiCiA SpInNeT

New member
אממ...

שרשרת כסף - (שרשרת) זהב - דרום אפריקה (המדינה שמייבאת/עם הכי הרבה זהב) - צפון אפריקה - ארצות האיסלאם - מתכונת/בגרות בהיסטוריה
- לימודים - בי"ס - הסעות - אוטובוס - (לא לצחוק
) "אוטובוס הקסמים" - פרק על מחשבים
- מחשב - דיסקט. הבאים: פנס - חצאית.

למעלה