לי גוץ לי

L i t c h i

New member
תירגע, אל תכעס עליהם...../images/Emo54.gif

ילדים תמימים שלא קולטים משחקים.. הם ילמדו...
או שלא...

Blade Of Fire

New member
אניוואי....

מסטיק>נמתח>מתח בבצפר>מקל>מוט תלייה>חבל תליה>קשירה>קשר עניבה>עניבה חיחי(:) ירוק>דיסק

אפחד לא ענה לך על זה אז אני אהיה

נחמדה ואנסה... אבל לא אשים אחד חדש כי אני כן הבנתי את המשחק! ירוק>אוטובוס של אגד>האתר של אגד>מחשב>דיסק לאאאא.... משעמם ננסה אחר: ירוק>דשא>אדמה>חול>חוף>ים>שמיים>עננים>התמונה הזאת שיש מאחורה בווינדווז עם הדשא והעננים>מחשב>דיסק מרלין! למה זה כל פעם מחשב? אפשר מהסוף להתחלה? דיסק > CD > ואז DJ > מסיבה > בירה > (זה עשוי מ) שעורה > שדה > דשא דרך אגב - מכירים את זה שהחתימה מתחברת לכם עם ההודעה? זה מה שהיה קורה לכם אם הייתי מישהו אחר

L i t c h i

New member
מיפ../images/Emo54.gif

מסטיק> בלונים > יומולדת > מסיבה > מסיבת הפתעה > שקט > רעש > הרבה רעש > מוזיקה > אנשים שמנגנים על כל מיני כלים > אנשים שמנגנים מוסיקה קלאסית > אנשים שמתלבשים כמו פינגווינים > חליפות ערב > עניבה -גרר...סוררי על האיחור, עצרו אותי באמצע..- צמד חדש: ארון > בובת פרווה

Blade Of Fire

New member
היא מכירה את המשחק יותר ממך

מהמשחקים המקוריים במשך חצי שנה בפורום נל"נ... אז דני-שוש!!

בסך הכל החזרתי לה עין תחת עין

מנה תחת מנה שן תחת שן סלע תחת סלע וכבר הבנו שאתה שונא אותי, אתה לא צריך להראות את זה בכל פסיק שאתה כותב

TauraMan

New member
אווו יש לי 2!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ארון -> בגדים -> כותנה -> צמר -> פרווה -> בובות פרווה ארון -> לצאת מארון -> גייז -> אנשים בעלי סטיות מיניות [לא שלגייז יש סטיות מיניות, נעמה
] -> אנשים שמ*** כבשים -> כבשים -> פרווה -> בובות פרווה שלט -> טלפון

L i l A L o

New member
מממ..

איזה שלט? שלט כמו שלטי חוצות או שלט של טלויזיה? לא נורא, נעשה על שלט חוצות. שלט>>רחוב>>מדרכה>>אנשים שהולכים על מדרכה>>אנשים שמדברים בפלאפון>>פלאפון>>טלפון. גומיה>>דילדו.

Blade Of Fire

New member
יופי מסוממת:)

וזה קל: גומיה>גומי>דילדו... נו באמת:) ירוק>דיסק(ננסה שוב)

Blade Of Fire

New member
אוי הזוי רעיון!

רשע>שטן>גהנום> גהנום היא מסיבת מטאל אחת גדולה>מטאל> שחור>תימני>תימנים(:) גיטרה>מצלמה

rds15

New member
הו

גיטרה>מוזיקה>היהודים>היהודים לייב>הופעה מצולמת>מצלמה. פיזיקה>טוב(נראה מי ימצא קשר בין שני הדברים האלה!!!)

למעלה