גברת שוקו1 מתרגמת אותו ברגעים אלו ממש...
L Lady_Voldemort New member 1/6/04 #106 ../images/Emo77.gif דן ... שמע נא, דבר ראשון אנשים סך הכל אמרו שהתאוריה לא הגיונית, תרגע
נ נימפדורה טונקס רולז New member 2/6/04 #145 ../images/Emo121.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif
מ מ.ש.ט New member 2/6/04 #150 דן יקירי... הכחול המודגש שבכינוי שלה אומר שהיא מנהלת. זה שהיא מנהלת אומר שהיא יכולה לחסום אותך מהפורום.
דן יקירי... הכחול המודגש שבכינוי שלה אומר שהיא מנהלת. זה שהיא מנהלת אומר שהיא יכולה לחסום אותך מהפורום.
G Ginny Weasley 13 New member 2/6/04 #131 האמת... ../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif../images/Emo150.gif קשה לי להאמין ששאלת ת'שאלות בצחוק!!! בטח ראית שיצאת מזה בקצת דאון, אז עשית יענו, "צחקתי [עבדתי] עליכם" SO....אנ'לא מאמינה.. סורי...!!!
האמת... ../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif../images/Emo150.gif קשה לי להאמין ששאלת ת'שאלות בצחוק!!! בטח ראית שיצאת מזה בקצת דאון, אז עשית יענו, "צחקתי [עבדתי] עליכם" SO....אנ'לא מאמינה.. סורי...!!!
G Ginny Weasley 13 New member 2/6/04 #133 ../images/Emo168.gifאה רק רציתי שתדעו... ש"פ ל ו מ פ י" זאת אני.. זה פשוט עוד כינוי.............
ע עדידי מ New member 2/6/04 #137 ../images/Emo42.gifלדן דן. תן חיוך אוהבים אותך אל תיקח ללב . אני מאמינה לך...
ל לולו המשוגע New member 30/5/04 #3 המ../images/Emo60.gif עפרון-דף-ספר (עם צירה)- ספר (עם פתח)-שיער-מסרק O_____O תפוז-סקס
T TauraMan New member 30/5/04 #8 אווו מגניב../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif תפוז -> "להפשיט תפוז.."[פרסומת לאיזה משהו, לא זוכרת] -> פרובוקציה -> פורנו -> סקס מסטיק-> עניבה
אווו מגניב../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif תפוז -> "להפשיט תפוז.."[פרסומת לאיזה משהו, לא זוכרת] -> פרובוקציה -> פורנו -> סקס מסטיק-> עניבה
B Blade Of Fire New member 30/5/04 #9 לא! אתם אמורים להגיב על האחרון!! לא לעשות משהו אחר לקשר שכבר עשו!!...