לי גוץ לי

אה, אני חוששת שאני מתחילה לחזור

על עצמי... אנימציה>וולד דיסני>
>במבי>חיות>קרנבל החיות>קונצרט>אופרה>הצגה> מבצע שביעית>מגילת אסתר>מרדכי>המן>עץ>אדמה>רוח>ציבעי הרוח>שיר(בפוקהונטס...) מה אמרתי קודם? לא זוכרת, שיהיה מקדחה - וכרטיס ביקור...

Blade Of Fire

New member
אההה....

מקדחה>פאוור דריל(באנגלית)>פאוור>פאוור מטאל>מטאל>מתחכת>חומר>עץ>עץ מעובד>נייר>דף>דף קטן>כרטיס ביקור. מצויין:) או קיי... משהו שנראה קל. נסה\י למצוא את הקשר הארוך היותר בין שחור לשחור. אתגר.

L i t c h i

New member
שאני אתעלם מאתגרים כאלה../images/Emo54.gif

בוודאי שלא! שחור - אפלה- ערפל- צל- חושך - קור - קפוא - מקפיא - הקוטב הצפוני - אסקימוסים - קרח (מי אמר שאני לא מכירה ביטוים בעברית) - אגם קפוא - ברווזים (מושפעת מספר לספרות, סוררי) - אווזים - נילס הולגרסון - אוגי האוגר - אוגר - נסורת - עצים - יער - קרחת יער - אדמה - שתילים - גן - גן ורדים - ורד - קוץ - דקירה - דקירה ממשהו חד - היפיפיה הנרדמת - נרדמת - לישון -
- משהו שאני רוצה לעשות כבר כמה וכמה שעות - משהו שאני אעשה רק עוד איזה שעה - לישון- לילה - חיות שעפות בלילה - ינשופים - עטלפים - שיקאקה! - אייס ונטורה - עטלפים מוצצי דם - ערפדים - דראקולה- ואן הלסינג - איש זאב- ניבים חדים - נשיכה - יצורים שנושכים- כלבים - כלבת - מחלה מסוכנת - סרטן - עקרב - תליון מאגניב שיש לי- תליון לא מאגניב שיש לי - דולפין- ריף דולפינים- אילת - שוב אילת?לא רוצה! - חיפה - עיר מלאת כימיקלים באויר - כימיקלים - סמים - מריחואנה- עלה ירוק - עלה כתום- עלה מייפל- קנדה- סאות'פארק- סדרת טלויזיה - מלאך אפל - מקום אפל- אפלה- אפליה (נו, מילים דומות) - כושים- אפרו אמריקאים- אפרו - תסרוקת איכסית יחסית- תסרוקת- מספרה- מספריים - עוד משהו חד- עוד כלי להתאבדות(?)- התאבדות- מוות- סוף- בגדים של אבל- בגדים כהים- צבע כהה- צבע מאוד מאוד כהה -שחור אוף, יכולתי להמשיך את זה שעות, אבל נמאס לי אז סיימתי את זה ככה... בהזדמנות אחרת אני אשמח להרחיב את זה... הצמד הבא: כתום >>> מעיל

מ.ש.ט

New member
אני אנסה...

כתום>ענת>חתחתולה>חתחתול>גרגמל>דרדס>כחול>אורה>מפגש פורים>שלט>מטורללים>פורום ה"פ>ה"פ>אנגליה>גשם>מטריות>מעילים>מעיל.

נייייייייייייייייייי!

ילד>ילדה>ארץ>עיר>ירושלים>הכותל>קיר>(קיר ב)פורום>פורום ה"פ הסרט>ה"פ(מה הקשר אתם שואלים? גם אני...)>צלקת>פצע>דם>אדום>כתום>רון>ביל>(עבד בפירמידות במיצריים ושם יש) ספינקס... ספר בישול - ווזלין.

L i t c h i

New member
me me me ../images/Emo175.gif../images/Emo54.gif

ספר בישול - מתכונים- אובססיה למתכונים- אמא שלי- שוקולד עם וודקה-
- וודקה- איכסה - משקאות שאני שונאת- תה עם לימון - לימון - צהוב -
-
- ירח מלא (נו, תסתכלו מהחלון) - אנשי זאב- לופין- הוגוורטס- טירה- מקום שהייתי רוצה לגור בו - אירלנד- ריקודים איריים- לורד אוף דה דאנס- |סגידה|- הופעה שהייתי בה שנה שעברה - הופעה- משו מאגניב-
(כן,הוא מאגניב!)- שתייה- שוקו- אריזת קרטון- אריזת קרטון של מיץ שאני שונאת שמצאתי היום בבית- מיץ שאני שונאת- משהו שאני שונאת-מילים שאני שונאת - ווזלין טרה לה לה
נקסט: פרפר >>> סיכת בטחון

loli pop 227

New member
אני אני!

פרפר- טבע- קרנף- קרן- חד קרן- סוס- פרסה- מזל-אמונות תפלות-אלוהים- התנ"ך-ארץ ישראל- 6,000,000- מספר- מתמטיקה- מורה- אישתו- רוסים- רוסיה- קור- שלג- החרמון- סקי- מגלשיים- נפילה- מכה בברך- דם- אדום- הפועל ת"א- כדורגל- בנים- חבר שלי לשעבר- גועל נפש-קיא- מחלה- שפעת- כאב ראש- אקמול- אריזת קרטון- הקרטוניה שליד המכולת-המכולת- אגף מוצרי כתיבה- סיכת ביטחון. הבא- סמיילי>קוקה קולה.

מייייייייייייייייייפ!

סמיילי>צהוב>יש גם שחור>חיוך>שמחה>נגמרה הבגרות>כאב ראש>לישון>לישון עוד>ועוד>טעם החיים>קוקה קולה... קצר ועגום... אני חושבת שאני באמת אלך לישון
, אניווי, אההה, ג'וני דפ וקניון תנסו!

L i t c h i

New member
שוב ג'וני../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo175.gif../images/Emo54.gif

כנראה שאוהבים אותי כאן... אניווי >>> ג'וני דפ -שחקן - קולנוע - סרטים - הוליווד - ארה"ב - ניו -יורק- פסל החירות - צרפת- המהפכה הצרפתית- שיעור היסטוריה - היסטוריה - בגרות - לחץ - היגמלות מאינטרנט- משו שאני רוצה לעשות אבל רוב הסיכויים שלא יקרה - לסיים לכתוב סיפור כלשהו - סיפור- עלילה - תסריט - תסריטאי- אנש שעובד בתעשיית הקולנוע- במאי- מפיק- צלם- מצלמה - פלאש - אור -
-אדם קדמון- טיול למערות של האדם הקדמון בכרמל או משו כזה - סרט הסברה -סרטים- בית קולנוע - קניון שוב יצא לי קצר.. אני חייבת להפסיק עם זה... טוב, נקסט :
>>>
נראה אתכם עכשיו...

Blade Of Fire

New member
הממ הממ הממ

חיזר>סרטי חייזרים>סיינס>סרט לא מפחיד בכלל>פחד>מפלצות>סרטי מפלצות>סרטי אימה>צ'אקי (בובת הליצן הרצחנית>ליצן. כן כן... הבא: בועה>כפתור.

stag

New member
כול האנשים שחושבים שהבגרות היום....

נכתבה על ידי ילדים בני שלוש שיצביע

Crazy Figgy

New member
בא לא נגזים. היה קל- כן...

אבל ע"י בני שלוש
... אולי ע"י בני שבע.

היא הייתה קלה אבל לא בני 3 כתבו

אותה. יותר נכון בני 50+ ממשרד החינוך.
מישהו יכול להסביר לי למה ההוראות היו כתובות בכתום ובאדום? לא חבל על הדיו